- 27 Mart 2019
- 29.005
- 103.566
Yok kuzum oku sırası gelene teşbih dualarıyla bağışlarsın günlükPariş ben simdiden Kur an da gecen ayetleri okusam regl zamanimda geri kalmiyim diye sorun olmaz demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum oku sırası gelene teşbih dualarıyla bağışlarsın günlükPariş ben simdiden Kur an da gecen ayetleri okusam regl zamanimda geri kalmiyim diye sorun olmaz demi
Başta yasin 82 83 ayetleri yazınca kafam karıştı sorayım dedim o zaman sıkıntı yok teşekkürlerYok kuzum yasin suresinde gecen 1 ayet okunacak sadece o da yaziyo zaten bakarak okursun
Tamam öyleyse bi kaç güne başlarım özel güne gelince de diğer günler fazlla fazla okuyup yetiristiririm inşallahKuzum duaların türkçesi yazıyor onları oku tesbihleri çek sayıları neyse
Arapça okumamız yok hatim listemiz ayrı sen yoksun zaten
Sadece yaşın 82 83 ayetleri özel günün de okuma sonrası oku yada önceden
Tamam paremmmAynen tatlım her gün 36 kere okuyacağız kişi başı 36 toplam 1008 yapıyor yani dua sayımızı geçiyor ve herkese tam okuma olucak insallah⚘
Yaa kusura bakma sürekli soru soruyorum ama yanlış yapmak istemiyorum❤❣Kızlar hayırlı güzel haftalar diliyorum ❣❤
❣inşallah ramazan ayı boyunca günlük okumalarimiza devam edeceğiz..ramazan ayı 27.gecesi hatimler 28.gün okumalarimiz biticek malum bayram hazırlıkları telaşı olucak iki gün önce bitirelim ki rahat rahat bayram hazırlığımızı yapalım insallah ❣
Kızlar yasin süresi 82.ve 83. ayetleri ve Kun Fe Yekün " okuyacağız biliyorsunuz bu ayetleri özel günümüzde okumuyoruz ...isterseniz ozel gününüz öncesi veya sonrası okuyabilirsiniz ama tesbihleri günlük niyetlere göre okuyup bağışlayıp etiket yapalım ... lütfen
1001 defa okuyacağımız ayetleri kişi başına 36 defa okuyacağız...
28 kişiyiz 36 defa okuduğumuz da 36×28=1008 yapıyor 7 sayi fazlamız bile olucak çok şükür
‼Her listede yaptığım uyarımı yapayım...duaları sonuna kadar aksatmadan okuyalım bildirimlere etiketlere lütfen dönelim ..
o gün sıra kimdeyse o arkadaşın etiketi , hatırlatma etiketi ve okundu etiketi olarak 3 etiket yapıyorum ...Bir kaç gün katilim yapıp sitede çevrimiçi olupta bildirim ve etiketlere dönüş yapılmayacaksa liste yarim kalacaksa ,(dualar kişi sayısına göre okunuyor)buda düzeni bozmak olur hak vebal olur..böyle olucaksa lütfen listeye girmeyelim ‼Allah korusun acil durum olur hepimizin başına hersey gelebilir okumalar gecikebilir böyle bir durum olursa etiketle söylemeniz uygun olur..
Yeni arkadaşlar kusura bakmayın her llsitede bu uyarıyı yapıyorum benle birlikte taa baştan beri olan arkadaşlar bilir ve maalesef bunlar oluyor..
Ramazan ayının 1.günü okumalara başlayacağız o gün etiket yapicam inşallah o zamana kadar kızlar isimlerinizi ve niyetlerinizi özelden yazarsanız sevinirim niyetleri yazın ki tekrar tekrar etiket yapıp rahatsızlık verip durmayım ...çünkü niyetleri okuma listesine eklemem gerekiyor
Teşekkür ederimmmm...
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘
❤3 defa okunucak ❤Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak ❤ "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
❤ 33 defa okunucak❤ "Ya Erhamerrahimin"
❤ 33 defa okunucak ❤"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak ❤ "Ya Atikarrikab
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak
Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
❤100 defa okunucak ❤"Kun Fe Yekun"
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
❤3 kez okunucak ❤ “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘ Cookiie ⚘Özge
⚘ ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ DantelKiz ⚘
⚘ Hali ⚘Elif
⚘ Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘
⚘ M MaviMabellee ⚘ Nesibe
⚘ PiXiEE ⚘Filiz
⚘ OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ Nevreste ⚘
⚘ @timiminihaniim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘
⚘ Saliha40 ⚘Saliha
⚘ IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
⚘ Butimar- ⚘
⚘ asi_melek ⚘
⚘ bir mucizee ⚘Fatma
⚘ The ⚘
⚘ ShiningLife ⚘
⚘ Rprnn ⚘ Hivda
⚘ Cemoos ⚘Cemile
⚘ papatyalikizz ⚘
⚘ Lna16 ⚘Selin
⚘ MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Canım ramazanin ilk günü okunucak ordaki yazı listenin son hali olarak yazdım ben etiket yapicam okumalara başlıyalım diye o günü bekle canimYaa kusura bakma sürekli soru soruyorum ama yanlış yapmak istemiyorum
Burda yarın sabah 11 e kadar bitsin demişsin bugün mü başlıyor duaları okumak bende Ramazan da başlarım diodum hani farketmez şimdi de okurum da sadece tam anlamak istiyorum ona göre başlarım
❤❣Kızlar hayırlı güzel haftalar diliyorum ❣❤
❣inşallah ramazan ayı boyunca günlük okumalarimiza devam edeceğiz..ramazan ayı 27.gecesi hatimler 28.gün okumalarimiz biticek malum bayram hazırlıkları telaşı olucak iki gün önce bitirelim ki rahat rahat bayram hazırlığımızı yapalım insallah ❣
Kızlar yasin süresi 82.ve 83. ayetleri ve Kun Fe Yekün " okuyacağız biliyorsunuz bu ayetleri özel günümüzde okumuyoruz ...isterseniz ozel gününüz öncesi veya sonrası okuyabilirsiniz ama tesbihleri günlük niyetlere göre okuyup bağışlayıp etiket yapalım ... lütfen
1001 defa okuyacağımız ayetleri kişi başına 36 defa okuyacağız...
28 kişiyiz 36 defa okuduğumuz da 36×28=1008 yapıyor 7 sayi fazlamız bile olucak çok şükür
‼Her listede yaptığım uyarımı yapayım...duaları sonuna kadar aksatmadan okuyalım bildirimlere etiketlere lütfen dönelim ..
o gün sıra kimdeyse o arkadaşın etiketi , hatırlatma etiketi ve okundu etiketi olarak 3 etiket yapıyorum ...Bir kaç gün katilim yapıp sitede çevrimiçi olupta bildirim ve etiketlere dönüş yapılmayacaksa liste yarim kalacaksa ,(dualar kişi sayısına göre okunuyor)buda düzeni bozmak olur hak vebal olur..böyle olucaksa lütfen listeye girmeyelim ‼Allah korusun acil durum olur hepimizin başına hersey gelebilir okumalar gecikebilir böyle bir durum olursa etiketle söylemeniz uygun olur..
Yeni arkadaşlar kusura bakmayın her llsitede bu uyarıyı yapıyorum benle birlikte taa baştan beri olan arkadaşlar bilir ve maalesef bunlar oluyor..
Ramazan ayının 1.günü okumalara başlayacağız o gün etiket yapicam inşallah o zamana kadar kızlar isimlerinizi ve niyetlerinizi özelden yazarsanız sevinirim niyetleri yazın ki tekrar tekrar etiket yapıp rahatsızlık verip durmayım ...çünkü niyetleri okuma listesine eklemem gerekiyor
Teşekkür ederimmmm...
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘
❤3 defa okunucak ❤Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak ❤ "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
❤ 33 defa okunucak❤ "Ya Erhamerrahimin"
❤ 33 defa okunucak ❤"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak ❤ "Ya Atikarrikab
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak
Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
❤100 defa okunucak ❤"Kun Fe Yekun"
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
❤3 kez okunucak ❤ “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘ Cookiie ⚘Özge
⚘ ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ DantelKiz ⚘
⚘ Hali ⚘Elif
⚘ Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘
⚘ PiXiEE ⚘Filiz
⚘ OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ Nevreste ⚘
⚘ @timiminihaniim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘
⚘ Saliha40 ⚘Saliha
⚘ Butimar- ⚘
⚘ asi_melek ⚘
⚘ bir mucizee ⚘Fatma
⚘ The ⚘
⚘ ShiningLife ⚘
⚘ Rprnn ⚘ Hivda
⚘ Cemoos ⚘Cemile
⚘ papatyalikizz ⚘
⚘ Lna16 ⚘Selin
⚘ MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Bende bugün mü okuyoruz dedimYok kuzum o listenin hazır hali yoksa ramazanın ilk günü başlıyoruz tatlim
Kalbindeki de kafi. Benm için ..kızlar yukarda açıklamalı sabah paylaşmıştım etiket bildirim gitmeyebilir belki tekrar paylaşıyorum okuyun inceleyin lütfen ve sadece bir kaç kişi niyetini özelden yazdi lütfen niyetlerinizi yazın kizlar..
⚘ ShiningLife ⚘Gamze
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘ Cookiie ⚘Özge
⚘ ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ DantelKiz ⚘Küpra
⚘ Hali ⚘Elif
⚘ Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘ PiXiEE ⚘Filiz
⚘ OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ Nevreste ⚘
⚘ Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘
⚘ Saliha40 ⚘Saliha
⚘ Butimar- ⚘
⚘ asi_melek ⚘
⚘ bir mucizee ⚘Fatma
⚘ The ⚘
⚘ Rprnn ⚘ Hivda
⚘ Cemoos ⚘Cemile
⚘ papatyalikizz ⚘
⚘ Lna16 ⚘Selin
⚘ MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Yok canım ramazanın ilk günü sadece açıklama yaptım bide niyetler yazılsın diye paylaştım nevosum⚘Bende bugün mü okuyoruz dedim
Saliş beni özlemdin mi ⚘ben özledim yavri⚘Kalbindeki de kafi. Benm için ..
Herkes adını yazmışYok canım ramazanın ilk günü sadece açıklama yaptım bide niyetler yazılsın diye paylaştım nevosum⚘
Arkandan konuştumSaliş beni özlemdin mi ⚘ben özledim yavri⚘
Gördüm beni tut bacımArkandan konuştum
Aynen bir kaç kişi niyetini yazdı eskileri biliyorum bazıları aynı niyette kaldı canimHerkes adını yazmış
Takil bosver icine dert olacağına dışına kk engeli olsun .Gördüm beni tut bacım
Niyetler sadece sana mı yazılacakAynen bir kaç kişi niyetini yazdı eskileri biliyorum bazıları aynı niyette kaldı canim
Evet canım bana yazılacakNiyetler sadece sana mı yazılacak
Canım birşey sorcam 4. Duamizdaki dua hepsi bir dua mi yoksa tırnak içinde olan şekilde iki ayrı duamı .yani hepsini mi 33 kere okuyacagiz ?kızlar yukarda açıklamalı sabah paylaşmıştım etiket bildirim gitmeyebilir belki tekrar paylaşıyorum okuyun inceleyin lütfen ve sadece bir kaç kişi niyetini özelden yazdi lütfen niyetlerinizi yazın kizlar..
⚘ ShiningLife ⚘Gamze
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘ Cookiie ⚘Özge
⚘ ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ DantelKiz ⚘Küpra
⚘ Hali ⚘Elif
⚘ Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘ PiXiEE ⚘Filiz
⚘ OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ Nevreste ⚘
⚘ Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘
⚘ Saliha40 ⚘Saliha
⚘ Butimar- ⚘
⚘ asi_melek ⚘
⚘ bir mucizee ⚘Fatma
⚘ The ⚘
⚘ Rprnn ⚘ Hivda
⚘ Cemoos ⚘Cemile
⚘ papatyalikizz ⚘
⚘ Lna16 ⚘Selin
⚘ MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Hayır yani neden tek kişiye sorulmuş bu soru kıskandım mi yoooo onu da nerden cikaridniz hiçte özlemedim zatenSaliş beni özlemdin mi ⚘ben özledim yavri⚘
Snovum 4. duamız yasin süresi 82.83. Ayetleri ikisi birlikte 36 defa okunucak ayrı ayrı değilCanım birşey sorcam 4. Duamizdaki dua hepsi bir dua mi yoksa tırnak içinde olan şekilde iki ayrı duamı .yani hepsini mi 33 kere okuyacagiz ?