Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Yok kuzum yasin suresinde gecen 1 ayet okunacak sadece o da yaziyo zaten bakarak okursun 🤗
Başta yasin 82 83 ayetleri yazınca kafam karıştı sorayım dedim o zaman sıkıntı yok teşekkürler 😘💕
Kuzum duaların türkçesi yazıyor onları oku tesbihleri çek sayıları neyse

Arapça okumamız yok hatim listemiz ayrı sen yoksun zaten

Sadece yaşın 82 83 ayetleri özel günün de okuma sonrası oku yada önceden
Tamam öyleyse bi kaç güne başlarım özel güne gelince de diğer günler fazlla fazla okuyup yetiristiririm inşallah 🥰

💕❤❣Kızlar hayırlı güzel haftalar diliyorum ❣💕

inşallah ramazan ayı boyunca günlük okumalarimiza devam edeceğiz..ramazan ayı 27.gecesi hatimler 28.gün okumalarimiz biticek malum bayram hazırlıkları telaşı olucak iki gün önce bitirelim ki rahat rahat bayram hazırlığımızı yapalım insallah ❣

🌺Kızlar yasin süresi 82.ve 83. ayetleri ve Kun Fe Yekün " okuyacağız biliyorsunuz bu ayetleri özel günümüzde okumuyoruz ...isterseniz ozel gününüz öncesi veya sonrası okuyabilirsiniz ama tesbihleri günlük niyetlere göre okuyup bağışlayıp etiket yapalım ... lütfen 🌺

🌻1001 defa okuyacağımız ayetleri kişi başına 36 defa okuyacağız...
28 kişiyiz 36 defa okuduğumuz da 36×28=1008 yapıyor 7 sayi fazlamız bile olucak çok şükür 🌻

⛔Her listede yaptığım uyarımı yapayım...duaları sonuna kadar aksatmadan okuyalım bildirimlere etiketlere lütfen dönelim ..
o gün sıra kimdeyse o arkadaşın etiketi , hatırlatma etiketi ve okundu etiketi olarak 3 etiket yapıyorum ...Bir kaç gün katilim yapıp sitede çevrimiçi olupta bildirim ve etiketlere dönüş yapılmayacaksa liste yarim kalacaksa ,(dualar kişi sayısına göre okunuyor)buda düzeni bozmak olur hak vebal olur..böyle olucaksa lütfen listeye girmeyelim ‼⛔Allah
korusun acil durum olur hepimizin başına hersey gelebilir okumalar gecikebilir böyle bir durum olursa etiketle söylemeniz uygun olur..

🌼Yeni arkadaşlar kusura bakmayın her llsitede bu uyarıyı yapıyorum benle birlikte taa baştan beri olan arkadaşlar bilir ve maalesef bunlar oluyor..🌼

💜Ramazan ayının 1.günü okumalara başlayacağız o gün etiket yapicam inşallah o zamana kadar kızlar isimlerinizi ve niyetlerinizi özelden yazarsanız sevinirim niyetleri yazın ki tekrar tekrar etiket yapıp rahatsızlık verip durmayım ...çünkü niyetleri okuma listesine eklemem gerekiyor 💜

Teşekkür ederimmmm...💕💕

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘1.okunucak duamız⚘

⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘

❤3 defa okunucak ❤Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

2.okunucak duamız ⚘

❤ 3 defa okunucak ❤ "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘ 3.okunucak duamız ⚘

❤ 33 defa okunucak❤
"Ya Erhamerrahimin"
33 defa okunucak ❤"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak ❤
"Ya Atikarrikab

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

4.okunucak duamız ⚘

❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak

Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

5.okunucak duamız ⚘

❤100 defa okunucak ❤
"Kun Fe Yekun"

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

6.okunucak duamız ⚘

❤3 kez okunucak ❤ “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

🤲Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın 🤲

❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

M Mavi Menekse ⚘Öznur
Cookiie Cookiie ⚘Özge
ezgiisel ezgiisel ⚘Ezgi
RedGirl RedGirl ⚘ RedGirl
Aktif Lora Aktif Lora ⚘Ayşe
DantelKiz DantelKiz
Hali Hali ⚘Elif
Minnosprenses Minnosprenses ⚘Melike
R rana20
M MaviMabellee ⚘ Nesibe
PiXiEE PiXiEE ⚘Filiz
OraEtLabora OraEtLabora ⚘Büşra
Nevreste Nevreste
⚘ @timiminihaniim ⚘Esra
@Btlaydnz23
Saliha40 Saliha40 ⚘Saliha
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
Butimar- Butimar-
asi_melek asi_melek
bir mucizee bir mucizee ⚘Fatma
The The
ShiningLife ShiningLife
Rprnn Rprnn ⚘ Hivda
Cemoos Cemoos ⚘Cemile
papatyalikizz papatyalikizz
Lna16 Lna16 ⚘Selin
MssPARE MssPARE ⚘Yasemin
G Gunelhuseyn

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Yaa kusura bakma sürekli soru soruyorum ama yanlış yapmak istemiyorum
Burda yarın sabah 11 e kadar bitsin demişsin bugün mü başlıyor duaları okumak bende Ramazan da başlarım diodum hani farketmez şimdi de okurum da sadece tam anlamak istiyorum ona göre başlarım 🌿

Yaa kusura bakma sürekli soru soruyorum ama yanlış yapmak istemiyorum
Burda yarın sabah 11 e kadar bitsin demişsin bugün mü başlıyor duaları okumak bende Ramazan da başlarım diodum hani farketmez şimdi de okurum da sadece tam anlamak istiyorum ona göre başlarım 🌿
Canım ramazanin ilk günü okunucak ordaki yazı listenin son hali olarak yazdım ben etiket yapicam okumalara başlıyalım diye o günü bekle canim

💕❤❣Kızlar hayırlı güzel haftalar diliyorum ❣💕

inşallah ramazan ayı boyunca günlük okumalarimiza devam edeceğiz..ramazan ayı 27.gecesi hatimler 28.gün okumalarimiz biticek malum bayram hazırlıkları telaşı olucak iki gün önce bitirelim ki rahat rahat bayram hazırlığımızı yapalım insallah ❣

🌺Kızlar yasin süresi 82.ve 83. ayetleri ve Kun Fe Yekün " okuyacağız biliyorsunuz bu ayetleri özel günümüzde okumuyoruz ...isterseniz ozel gününüz öncesi veya sonrası okuyabilirsiniz ama tesbihleri günlük niyetlere göre okuyup bağışlayıp etiket yapalım ... lütfen 🌺

🌻1001 defa okuyacağımız ayetleri kişi başına 36 defa okuyacağız...
28 kişiyiz 36 defa okuduğumuz da 36×28=1008 yapıyor 7 sayi fazlamız bile olucak çok şükür 🌻

⛔Her listede yaptığım uyarımı yapayım...duaları sonuna kadar aksatmadan okuyalım bildirimlere etiketlere lütfen dönelim ..
o gün sıra kimdeyse o arkadaşın etiketi , hatırlatma etiketi ve okundu etiketi olarak 3 etiket yapıyorum ...Bir kaç gün katilim yapıp sitede çevrimiçi olupta bildirim ve etiketlere dönüş yapılmayacaksa liste yarim kalacaksa ,(dualar kişi sayısına göre okunuyor)buda düzeni bozmak olur hak vebal olur..böyle olucaksa lütfen listeye girmeyelim ‼⛔Allah
korusun acil durum olur hepimizin başına hersey gelebilir okumalar gecikebilir böyle bir durum olursa etiketle söylemeniz uygun olur..

🌼Yeni arkadaşlar kusura bakmayın her llsitede bu uyarıyı yapıyorum benle birlikte taa baştan beri olan arkadaşlar bilir ve maalesef bunlar oluyor..🌼

💜Ramazan ayının 1.günü okumalara başlayacağız o gün etiket yapicam inşallah o zamana kadar kızlar isimlerinizi ve niyetlerinizi özelden yazarsanız sevinirim niyetleri yazın ki tekrar tekrar etiket yapıp rahatsızlık verip durmayım ...çünkü niyetleri okuma listesine eklemem gerekiyor 💜

Teşekkür ederimmmm...💕💕

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘1.okunucak duamız⚘

⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘

❤3 defa okunucak ❤Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

2.okunucak duamız ⚘

❤ 3 defa okunucak ❤ "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

⚘ 3.okunucak duamız ⚘

❤ 33 defa okunucak❤
"Ya Erhamerrahimin"
33 defa okunucak ❤"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak ❤
"Ya Atikarrikab

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

4.okunucak duamız ⚘

❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak

Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

5.okunucak duamız ⚘

❤100 defa okunucak ❤
"Kun Fe Yekun"

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

6.okunucak duamız ⚘

❤3 kez okunucak ❤ “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

🤲Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın 🤲

❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

M Mavi Menekse ⚘Öznur
Cookiie Cookiie ⚘Özge
ezgiisel ezgiisel ⚘Ezgi
DantelKiz DantelKiz
Hali Hali ⚘Elif
R rana20
M MaviMabellee ⚘ Nesibe
PiXiEE PiXiEE ⚘Filiz
Nevreste Nevreste
⚘ @timiminihaniim ⚘Esra
@Btlaydnz23
Butimar- Butimar-
asi_melek asi_melek
The The
ShiningLife ShiningLife
Rprnn Rprnn ⚘ Hivda
Cemoos Cemoos ⚘Cemile
Lna16 Lna16 ⚘Selin
MssPARE MssPARE ⚘Yasemin
G Gunelhuseyn

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

kızlar yukarda açıklamalı sabah paylaşmıştım etiket bildirim gitmeyebilir belki tekrar paylaşıyorum okuyun inceleyin lütfen ve sadece bir kaç kişi niyetini özelden yazdi lütfen niyetlerinizi yazın kizlar..

ShiningLife ShiningLife ⚘Gamze
M Mavi Menekse ⚘Öznur
Cookiie Cookiie ⚘Özge
ezgiisel ezgiisel ⚘Ezgi
DantelKiz DantelKiz ⚘Küpra
Hali Hali ⚘Elif
R rana20 ⚘Rabia
M MaviMabellee ⚘ Nesibe
PiXiEE PiXiEE ⚘Filiz
Nevreste Nevreste
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ⚘Esra
@Btlaydnz23
Butimar- Butimar-
asi_melek asi_melek
The The
Rprnn Rprnn ⚘ Hivda
Cemoos Cemoos ⚘Cemile
Lna16 Lna16 ⚘Selin
MssPARE MssPARE ⚘Yasemin
G Gunelhuseyn
⚘Günel

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿

kızlar yukarda açıklamalı sabah paylaşmıştım etiket bildirim gitmeyebilir belki tekrar paylaşıyorum okuyun inceleyin lütfen ve sadece bir kaç kişi niyetini özelden yazdi lütfen niyetlerinizi yazın kizlar..

M Mavi Menekse ⚘Öznur
Cookiie Cookiie ⚘Özge
ezgiisel ezgiisel ⚘Ezgi
Hali Hali ⚘Elif
R rana20 ⚘Rabia
M MaviMabellee ⚘ Nesibe
PiXiEE PiXiEE ⚘Filiz
Nevreste Nevreste
@Btlaydnz23
Butimar- Butimar-
asi_melek asi_melek
The The
Rprnn Rprnn ⚘ Hivda
Cemoos Cemoos ⚘Cemile
Lna16 Lna16 ⚘Selin
MssPARE MssPARE ⚘Yasemin
G Gunelhuseyn
⚘Günel

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Kalbindeki de kafi. Benm için ..

M Mavi Menekse ⚘Öznur
Cookiie Cookiie ⚘Özge
ezgiisel ezgiisel ⚘Ezgi
Hali Hali ⚘Elif
R rana20 ⚘Rabia
M MaviMabellee ⚘ Nesibe
PiXiEE PiXiEE ⚘Filiz
Nevreste Nevreste
@Btlaydnz23
Butimar- Butimar-
asi_melek asi_melek
The The
Rprnn Rprnn ⚘ Hivda
Cemoos Cemoos ⚘Cemile
Lna16 Lna16 ⚘Selin
MssPARE MssPARE ⚘Yasemin
G Gunelhuseyn
⚘Günel

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Canım birşey sorcam 4. Duamizdaki dua hepsi bir dua mi yoksa tırnak içinde olan şekilde iki ayrı duamı .yani hepsini mi 33 kere okuyacagiz ?

Canım birşey sorcam 4. Duamizdaki dua hepsi bir dua mi yoksa tırnak içinde olan şekilde iki ayrı duamı .yani hepsini mi 33 kere okuyacagiz ?
Snovum 4. duamız yasin süresi 82.83. Ayetleri ikisi birlikte 36 defa okunucak ayrı ayrı değil

Saliha40 Saliha40 geyikte bir seyler yazmis burda yakaladım laf attım 🤣tatlım hepinizi özledim🤗🤗 ama giremeyince açıkçası korktum 😔

X