Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Fatmazell napiyorsunn fıstık sana da etiket ettim sonra vazgeçtim yoğunsun diye katılmak ister misin
Bebeğiim bakıyorum bir saattir nerede beni etiketlemiş diye seni yerin sağol bitanem şu sıralar katılamayacağım daha sonra inşallah
Rabbim sizin ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah

Bebeğiim bakıyorum bir saattir nerede beni etiketlemiş diye seni yerin sağol bitanem şu sıralar katılamayacağım daha sonra inşallah
Rabbim sizin ettiğiniz duaları kabul etsin inşallah
Hahahahaah başka etiket ettim sonra sildim dedim bizim kızın işler var Aminnn inşallah cümlemizinkini çiçeğim daha sonra o zaman yine dualarda buluşuruz bebek

Hepsi aynı gün okunacak yoksa sadece kadir gecesi mi? ben hatim indirmek istiyorum ve kpss çalışıyorum hepsi aynı anda zor olabilir o yüzden vebal almak istemem. Ben kandildeki gibi sandım
Her gün okunacak diye biliyorum çiçeğim çünkü herkesin bir niyet olacak ya

Hepsi aynı gün okunacak yoksa sadece kadir gecesi mi? ben hatim indirmek istiyorum ve kpss çalışıyorum hepsi aynı anda zor olabilir o yüzden vebal almak istemem. Ben kandildeki gibi sandım
Liste de olan arkadaşlara okuanacak hergün 1 kişiye canım katılmak istersen yazarsın

Lna16 balım diğer arkadaştan ses çıkmadı bu arkadaşı ekleyip kapatalım listeyi
Evet bebeğim çıkmadı özelden de yazdım ama cevap yok büyük ihtimal müsait değildi sanırım cevap verirdi yoksa çiçeğim
Kapatalım listeyi hayırlısı olsun inşallah

Ramazan Ayı Dua Listemiz

M Mavi Menekse Öznur

Cookiie Özge

ezgiisel Ezgi

RedGirl nick ile

Aktif Lora Ayşe

DantelKiz

Hali Elif

Minnosprenses Melike

R rana20

M MaviMabellee Nesibe

PiXiEE Filiz

OraEtLabora Büşra

Nevreste

Tiniminimavihanim Esra

@Btlaydnz23

Saliha40 Saliha

IcimdekiSonsuzDeniz Deniz

Butimar-

asi_melek

bir mucizee Fatma

The

ShiningLife Gamze

Rprnn Hivda

Cemoos Cemile

papatyalikizz

Lna16 Selin

MssPARE Yasemin

G Gunelhuseyn

Elhamdülillah listemiz tamamlandı kızlar
Rabbim Ramazan'a ulaşmayı ve tamamlak nasip etsin dualarla hatimlerle..
Hepinizden Allah razı olsun niyetlerimizi kabul etsin Rabbim
Niyetler için pare arkadaşım özelden msj atmanızı isteyecekdir şuan yok 3 güne dönecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…