Canım benim dua, tesbih grubum ayrıca var WhatsApp üzerinde o yüzden katılamıyorum. Rabbim kabul etsin sizin düşündüğün için ayrıca teşekkür ediyorum@LorenaEce @SsevincliSoLeiL12 geceyagmuru @N u r @agustos72 ramazan için zikir çekmek isterseniz kızlar
Ahhh tamam canım benim Allah kabul etsinnn inşallahCanım benim dua, tesbih grubum ayrıca var WhatsApp üzerinde o yüzden katılamıyorum. Rabbim kabul etsin sizin düşündüğün için ayrıca teşekkür ediyorum
Linoşum son bir kişi kaldı bugün etiketlerden dönen olursa onu da ekledik mi lsite tamamdırAhhh tamam canım benim Allah kabul etsinnn inşallahne demek canım aklıma geldin sende etiket yapayım dedim
Canım okurum da özel günlerde olur mu ki? Kuran’dan süre var çünkü@LorenaEce @SsevincliSoLeiL12 geceyagmuru @N u r @agustos72 ramazan için zikir çekmek isterseniz kızlar
Özel günde tesbihleri çekip sonrası ayetleri okuyabilirsin istersenCanım okurum da özel günlerde olur mu ki? Kuran’dan süre var çünkü
Özel günler de bırakıp sonra cekebilirsin bebeğim kurabiyem de yazmışCanım okurum da özel günlerde olur mu ki? Kuran’dan süre var çünkü
Tamam kurabiyemmm maslalah çabucak toplandı Allah kabul etsin inşallah bebeğimLinoşum son bir kişi kaldı bugün etiketlerden dönen olursa onu da ekledik mi lsite tamamdır
Olur canım katılırım bende zaten ramazanda dua istiyordumpapatyalikizz canım katılmak ister misin günlük okuma yapacagız
Olur canım katılırım bende zaten ramazanda dua istiyordum
Olur canım katılırım bende zaten ramazanda dua istiyordum
Tamam canım ekledim
Teşekkürler canım hivda ben adımıda yazarsan sevinirimTamamdır kızlar
Tamam canım ekleyelimTeşekkürler canım hivda ben adımıda yazarsan sevinirim
Aminn Rabbim senin hatmini de kabul etsin inşallah ❤Kendi hatmim var onu yetiştirmeye çalışacağım teşekkür ederim. Allah şimdiden kabul etsin dualarimizi
Tamam balım süperLna16 balım papatyalikizz ı ekledik
Eğergeceyagmuru da tamam derse onu da ekleyip. Listeyi kapatıyoruz balım
Yazdım canımTeşekkürler canım hivda ben adımıda yazarsan sevinirim