Rahimi kalınlaşmayanlar tüp bebek

Pedaliza trental i nasil kullandin? Rahim kac mm idi? Kac mm ye cikti?

Trentali sabah akşam 1 tablet kullandım tok. Nar suyu içmiştim bir de.Adetle başladım. 4mm den 8 e çıkmıştı kullandığım ay. Bu ay yine 4 ne oldu anlamadım. Yeniden başlayacağım.

Canım yurt dışındaki forumlarda enzim terapisine ben de denk gelmiştim.Ama çok kullanımı yok ve de bize doğrudan faydası olabileceğine ilişkin çok somut bilgiler yok.Deneysel bile değil bence.Kaldı ki enzimlerin genel çalışma prensibini biraz olsun bilen biri olarak şunu belirtmeliyim ki enzimler vücuda oral yoldan girse bile sindirim yolu parçalanacak ,enzim olarak vücuda alınamayacak .Bunun yerine protein ağırlıklı beslenme daha yararlı olabilir diye düşünüyorum .Üstelik ülkemizde de satışı yok yurt dışında getirteceğiniz bir takviye ürünü istediğiniz beklentiyi karşılamazsa hayal kırıklığı olacaktır.

Trentali sabah akşam 1 tablet kullandım tok. Nar suyu içmiştim bir de.Adetle başladım. 4mm den 8 e çıkmıştı kullandığım ay. Bu ay yine 4 ne oldu anlamadım. Yeniden başlayacağım.
Nasıl kullandın canım trentali?Damardan da kullanımı varmış .
Yabancı forumlarda okumuştum trental kullanıldığını hatta bazı makalelerde de denk gelmiştim.Kiminde işe yarayabiliyorken kiminde de işlevsiz kalıyor.Yazdığın için teşekkür ederim canım .En azından doktorumla paylaşabilirim.
Doktorun kim merak ettim ?Ne kadar zamandır bu sorunu yaşıyorsun ?

Damardan yapılanı bilmiyorum 600 mg tablet benimki. Doktorum trabzonda medical park hasan tahsin sanisoğlu. Trental kadln doğum ilacı değil aslında. Kılcallara kan geçişini artırıyor ondan besliyormuş rahimi. Yardımcı olabilrdiysem ne mutlu. Her aşaması farklı sıkıntılarla dolu bir süreç bu. Allah sonumuzu hayreylesin.

Bir sorum daha olacak canım.8mm e çıkınca aynı döngüde tekrar kalınlıkta gerileme olmadı değil mi?
Amin canım hayırlı sonuçlara kavuşalım hep beraber.Ne kadar zamandır bu sorunu yaşıyorsun canım ?

Aynı ay tekrar baktırmadım açıkçası. Ben bu sorunu histeroskopiden sonra yaşamaya başladım yani mayıs ayında. Geçen yıl tüp yaptırdığımda 7 küsürdü bir sıkıntı yok demişlerdi.

enzimin faydası olmadı.belki başkalarına olmuştur bilemem ama.bu arada d vitamininin rahim kalınlığına olumlu yönde etki ettiğine dair araştırmalar var.bir araştırın arkadaşlar.ben kullanıcam.arısütü rahmi kalınlaştırıyor ,zaten çok faydalı.Bir de bir arkadaş kürtaj sonrası kalınlaşmayan rahmi için 3ay multivitamin kullanmış.sorasında 8 leri görmüş.o da denenebilir.Allah yardımcımız olsun...

Cnm hangi multivitamin bilgin var mı

Multivitaminler genel sağlık durumuna olumlu etki edebilir ,bağışıklık sistemini düzenleme,vücut direncini artırma gibi.Ancak doğrudan incelik sorununa çözüm sağlayamıyor maalesef.Ama yine de deneyelim ne çıkar belki şifa olur,nasılsa zararı yok diye düşünmekten alamıyor insan kendini haklı olarak.
Yıllardır bu soruna derman bulabilmek için yığınla yayın ,makale ne buldumsa okudum ,yabancı forumları takip ettim.Bu illeti somut ve net iyileştiren tek bir şey yok maalesef.Çoğu bilimsel yöntem ve yaklaşım deneysel özellikte olmanın ötesine geçemiyor maalesef.Sorunumuzun çözümüne yönelik yaklaşımları özetlemeye çalışayım.Sayfayı yeni okuyan ,bu sorunla ilk kez karşılaşanlar için belki bir umut olur ,yol gösterici olur ,şifa olur niyetiyle bu kadar uzun yazıyorum.
Endometrium sorunun tedavisinde biricik hapımız estrofem ya da muadili ürünler.
Neupo... denilen bir ilaç var ve Prp yöntemi var .Ancak bunlar da göreceli fayda sağlamış kullananlarda.Hiç fayda görmeyip üstüne enfeksiyon geçirenler var ve hatta neupo... kullanımının ardından rahim içi yapışıklık ,lezyon yaşayanları bildiren yayınlar var.
Sorunun umut edilen en iyi çözümü kök hücre olabilir diyor doktorlar.Olumlu deneysel sonuçlar elde edilebilmiş.Ancak sağlık bakanlığı henüz onay vermediği için bekleniyor,ne kadar sürer bilinmez.
Arkadaşlar size öncellikle önerim histeroskopi olmuş olsanız bile inceliğin devam etmesi durumunda bir hsg çektirmeniz yönünde olacaktır. Histeroskopide yapışıklık görülmediği söylense bile hsg de yapışıklık çıkabiliyor. Hsg de yapışıklık yoksa,aşağıda yazdıklarımın size faydası olabilir.Diğer taraftan aylarca endometrium ince seyrediyorsa yine yapışma tehlikesi ile karşı karşıyasınız demektir.Yine Hsg ye çıkacak kapılar.Hsg ile yapışıklığınızın olmadığından emin olun.
Eğer endometriumda bir yapışıklık yoksa arısütü, propolis ,B12 ,D vitamini , tebokan ,nar suyu gibi ürünler uzun süreli kullanımda şansınız varsa bir miktar iyileşme sağlayabilir.Peyroni çayı denen karışım bir bitki çayı var bundan da fayda görenler olmuş.Bağırsak floranızı koruyun, doğal ev yapımı yoğurt ve kefir tüketin,turşu tüketin.Günümüzde otizmin tedavisinde bile bağırsak florasını destekleyen gıdaların kullanımının ,karbonhidratı minimalize eden gluteni bünyeden uzak tutmaya çalışan beslenme yaklaşımları son derece yüz güldürebilirken bizlere de mutlaka faydası olabilecektir.En azından bütünsel olarak sağlığımızı olumlu etkileyeceğine inanıyorum.
Unutmayın yumurtalığınızı destekleyen her ürün, gıda dolaylı olarak endometriumunuzu da destekleyecektir.Ne alakası var bizim sorunumuz endometrium demeyin olayın etki mekanizmasını burda anlatmaya kalkışıp yazıyı daha uzun ,okunmaz hale getirmek istemem. Ama yine tekrar ediyorum yapışıklık yoksa fayda görebileceğiniz bir şeyler olabilir.

Konu sahibi olarak tekrar öneriyorum bitki çayınu denemekten zarar gelmez ben fayda gördüm..

Konu sahibi olarak tekrar öneriyorum bitki çayınu denemekten zarar gelmez ben fayda gördüm..
Senin kaç mm den kaç mm e çıktı Zeynep devam ediyor çaya ? Çaydı nar suyuydu kimine iyi geliyor evet ben hiç bir şeyin iyi gelmediği aşırı dirençliler grubundayım maalesef .

Benim bugün kontrolüm vardı ama maalesef kalınlaşmamış yine geçen ay 7 ilken bugün 6.75 çıktı o kadar ilaç kullanmama rağmen ilave her gün havuç ve nar yedim psikolojim iyice bozuldu artık bugün ilave bant verdi doktor Çarşamba tekrar kontrole gideceğim fakat 4 günde ne kadar kalınlaşır ki

Sizin inceliğin sebebi nedir ? Ne kadar zamandır ince ? Histeroskopi oldınız mu ?

Benim de 2014 te kürtajım oldu. Ondan beridir toparlanamadı.
Şimdi bant a başladık Çarşamba değiştireceğim 4gunde bir değişiyormuş Çarşamba aynı zamanda tekrar kontrolüm var ilerleme olmuş mu ona bakacak doktor ama korkuyorum yine inçe diyecek diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…