- Konu Sahibi Zeynep8188
-
Pedaliza trental i nasil kullandin? Rahim kac mm idi? Kac mm ye cikti?Kızlar rahim kalınlığı için trental denen bir ilaç kullanmıştım. Kılcallara kan geçişini artıran bir ilaç. Doktorunuza sorup kullanabilirisiniz. Kullandığım ay kalınlaşmıştı. Bu ay tekrar baktıracağım.
Canım yurt dışındaki forumlarda enzim terapisine ben de denk gelmiştim.Ama çok kullanımı yok ve de bize doğrudan faydası olabileceğine ilişkin çok somut bilgiler yok.Deneysel bile değil bence.Kaldı ki enzimlerin genel çalışma prensibini biraz olsun bilen biri olarak şunu belirtmeliyim ki enzimler vücuda oral yoldan girse bile sindirim yolu parçalanacak ,enzim olarak vücuda alınamayacak .Bunun yerine protein ağırlıklı beslenme daha yararlı olabilir diye düşünüyorum .Üstelik ülkemizde de satışı yok yurt dışında getirteceğiniz bir takviye ürünü istediğiniz beklentiyi karşılamazsa hayal kırıklığı olacaktır.Kızlar yabancı sitelerde enzim terapisi diye bişey var.kan dolaşımını arttırıp dokulara besin ve oksijen taşıyormuş.bu da dokuların verimini arttiriyomuş.rahim içi adezyon kist tüp tıkanıklığı yapisiklik için bile kullananlar olmuş.wobenzym serrapatase gibi enzimler kullanmışlar.ben de kullanmayı düşünüyorum.insallah faydasını görürüm.Sizle de paylaşmak istedim.Bi araştırın.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Trentali sabah akşam 1 tablet kullandım tok. Nar suyu içmiştim bir de.Adetle başladım. 4mm den 8 e çıkmıştı kullandığım ay. Bu ay yine 4 ne oldu anlamadım. Yeniden başlayacağım.
Nasıl kullandın canım trentali?Damardan da kullanımı varmış .Trentali sabah akşam 1 tablet kullandım tok. Nar suyu içmiştim bir de.Adetle başladım. 4mm den 8 e çıkmıştı kullandığım ay. Bu ay yine 4 ne oldu anlamadım. Yeniden başlayacağım.
Damardan yapılanı bilmiyorum 600 mg tablet benimki. Doktorum trabzonda medical park hasan tahsin sanisoğlu. Trental kadln doğum ilacı değil aslında. Kılcallara kan geçişini artırıyor ondan besliyormuş rahimi. Yardımcı olabilrdiysem ne mutlu. Her aşaması farklı sıkıntılarla dolu bir süreç bu. Allah sonumuzu hayreylesin.Nasıl kullandın canım trentali?Damardan da kullanımı varmış .
Yabancı forumlarda okumuştum trental kullanıldığını hatta bazı makalelerde de denk gelmiştim.Kiminde işe yarayabiliyorken kiminde de işlevsiz kalıyor.Yazdığın için teşekkür ederim canım .En azından doktorumla paylaşabilirim.
Doktorun kim merak ettim ?Ne kadar zamandır bu sorunu yaşıyorsun ?
Bir sorum daha olacak canım.8mm e çıkınca aynı döngüde tekrar kalınlıkta gerileme olmadı değil mi?Trentali sabah akşam 1 tablet kullandım tok. Nar suyu içmiştim bir de.Adetle başladım. 4mm den 8 e çıkmıştı kullandığım ay. Bu ay yine 4 ne oldu anlamadım. Yeniden başlayacağım.
Amin canım hayırlı sonuçlara kavuşalım hep beraber.Ne kadar zamandır bu sorunu yaşıyorsun canım ?Damardan yapılanı bilmiyorum 600 mg tablet benimki. Doktorum trabzonda medical park hasan tahsin sanisoğlu. Trental kadln doğum ilacı değil aslında. Kılcallara kan geçişini artırıyor ondan besliyormuş rahimi. Yardımcı olabilrdiysem ne mutlu. Her aşaması farklı sıkıntılarla dolu bir süreç bu. Allah sonumuzu hayreylesin.
enzimin faydası olmadı.belki başkalarına olmuştur bilemem ama.bu arada d vitamininin rahim kalınlığına olumlu yönde etki ettiğine dair araştırmalar var.bir araştırın arkadaşlar.ben kullanıcam.arısütü rahmi kalınlaştırıyor ,zaten çok faydalı.Bir de bir arkadaş kürtaj sonrası kalınlaşmayan rahmi için 3ay multivitamin kullanmış.sorasında 8 leri görmüş.o da denenebilir.Allah yardımcımız olsun...
Senin kaç mm den kaç mm e çıktı Zeynep devam ediyor çaya ? Çaydı nar suyuydu kimine iyi geliyor evet ben hiç bir şeyin iyi gelmediği aşırı dirençliler grubundayım maalesef .Konu sahibi olarak tekrar öneriyorum bitki çayınu denemekten zarar gelmez ben fayda gördüm..
Sizin inceliğin sebebi nedir ? Ne kadar zamandır ince ? Histeroskopi oldınız mu ?Benim bugün kontrolüm vardı ama maalesef kalınlaşmamış yine geçen ay 7 ilken bugün 6.75 çıktı o kadar ilaç kullanmama rağmen ilave her gün havuç ve nar yedim psikolojim iyice bozuldu artık bugün ilave bant verdi doktor Çarşamba tekrar kontrole gideceğim fakat 4 günde ne kadar kalınlaşır ki
2017 de kürtaj olmuştum ondan kaynaklı olabileceği söylendi 1 Aralık’ta histereskopi oldumSizin inceliğin sebebi nedir ? Ne kadar zamandır ince ? Histeroskopi oldınız mu ?
Benim de 2014 te kürtajım oldu. Ondan beridir toparlanamadı.2017 de kürtaj olmuştum ondan kaynaklı olabileceği söylendi 1 Aralık’ta histereskopi oldum
Şimdi bant a başladık Çarşamba değiştireceğim 4gunde bir değişiyormuş Çarşamba aynı zamanda tekrar kontrolüm var ilerleme olmuş mu ona bakacak doktor ama korkuyorum yine inçe diyecek diye..Benim de 2014 te kürtajım oldu. Ondan beridir toparlanamadı.
Konu sahibi :) o malum çayın dışında neler kullandın ?Konu sahibi olarak tekrar öneriyorum bitki çayınu denemekten zarar gelmez ben fayda gördüm..
Cnm hangi multivitamin bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?