- Konu Sahibi Zeynep8188
-
Yok benim ,aşılamada ikiz gebelik geçirmiştim .Kaybettim .Bir evlatla tüm yakınlığım bu.Kizlar cocugunuz var mi sizin?
Akgüvercin senin her ay düzenli 8-9mm oluyor mu canım?Yoksa bir ay 8mm ardından gelen ayda 5mm sonuç alıyor musun?
8-9mm elde edilen tedavilerinde hangi prosedür izlendi canım ?Tam olarak hangi dozda neler kullandırdı doktorun?Her ay olmuyor cnm genelde 5 mm civarı ama tedavilerde ilaçlarla o şekilde oluyor..
8-9mm elde edilen tedavilerinde hangi prosedür izlendi canım ?Tam olarak hangi dozda neler kullandırdı doktorun?
Lucrin diye bir iğne yapıldı mı hiç?
Benim hicbir tedaviye cevap vermiyir8-9mm elde edilen tedavilerinde hangi prosedür izlendi canım ?Tam olarak hangi dozda neler kullandırdı doktorun?
Lucrin diye bir iğne yapıldı mı hiç?
Gebelik asisi kalinlastirmis olabilir. Histereskopi olmak ta sikintili, rahmi inceltiyor. Zaten rahmimiz kalinlasmaya dirençli.Cnm lucrinle tedavi oldum ama kalınlaşma olsun diye değildi uzun protokol tedavi olmadı içindi ... ama son tedavimde histeroskopide bir jel kullanıldı ..
gebelik aşısı denilen şey yapıldı birde bantlardan kullandık...
Benim hicbir tedaviye cevap vermiyir
Son iki aydır kaç mm oluyor canım? Bence çayı kendin yap dene ne kaybedersin .Biraz olsun iyi gelir bilemeyiz.
İçinde melisa ,adaçayı ,zencefil ve ayva yaprağı vardı sanırım içinde .Hatta ben de bir bitki kokteyli yapsam mı kendime diye düşünüyorum ama kanamam biteli 4 gün oluyor . Kanamalı dönemde başlanmalı değil mi?
Gebelik aşısını ben doktorumuza sormuştum.Ampirik çalışmalar kanıtlanmış değil deyip denemeye yanaşmamıştı.Gürgan hoca sever demişti gebelik aşısını :) eskiden çalışma arkadaşıymışlar.Cnm lucrinle tedavi oldum ama kalınlaşma olsun diye değildi uzun protokol tedavi olmadı içindi ... ama son tedavimde histeroskopide bir jel kullanıldı ..
gebelik aşısı denilen şey yapıldı birde bantlardan kullandık...
Benim hicbir tedaviye cevap vermiyir
Gebelik asisi kalinlastirmis olabilir. Histereskopi olmak ta sikintili, rahmi inceltiyor. Zaten rahmimiz kalinlasmaya dirençli.
Gebelik aşısını ben doktorumuza sormuştum.Ampirik çalışmalar kanıtlanmış değil deyip denemeye yanaşmamıştı.Gürgan hoca sever demişti gebelik aşısını :) eskiden çalışma arkadaşıymışlar.
Gebelik aşısı dediğin PRP tekniği mi canım? Hani koldan kan alıp santrifüjde ayrıştırıp üstte kana serumu uterusa transfer ediyorlar bu mu ?
3lü çizgi düz hat boyunca olmalı kesintiye uğramamalı.Sanırım sende de kesintili benim gibi.Çayı 2-3 ay denemeliymiş ben yazılanların yalancısıyım.Anayolya ben de 3 cizgi net ama yine de bir sonuc yok
Kesinlikle benim doktorum da öyle düşünüyor.Şu neupogen e çok niyet ettim ama doktorum deneysel bunlar hep faydası olmayabilir de ve neupogen in sizin durumunuzdaki hastalrda olumsuz etkisi nedir bilmiyoruz dedi .O yüzden hem istiyorum çaresizlikten hem de korkuyorum neup.... den .Prp gebelik asisi pahali tedaviler bunlar ayni zaman da. Bazi drlar zaman ve para kaybi diyor. Ben denemek icin bir umut yaptirdim.
Cay sabah aksam diye okudum ben de ama ac mi tok mu hatirlamiyorum. Benim.de hipotiroidim var levotiron kullaniyorum.3lü çizgi düz hat boyunca olmalı kesintiye uğramamalı.Sanırım sende de kesintili benim gibi.Çayı 2-3 ay denemeliymiş ben yazılanların yalancısıyım.
Sabah ve akşam mı içmeli çayı ?Eğer öyleyse oy oy oy hiç bana göre değil akşam tamam olur da sabah yapmak çalışan insan için zor iş.Sabah euthyrox içiyorum ben açken ,kahvaltı öncesi en az 30 dak önce.Bu çayı nereye sıkıştırabilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?