- Konu Sahibi Zeynep8188
Tesekkur ederim akguvercin. Kurtaj sonrasi adet goremedim 4.5 ay. Rahim agzim yapismis. Rahim filmi cekerken yapisik oldugu anlasildi. Yapisikligi acti Dr. Sonrasinda adet gordum. Rahim filminde cok kucuk bir yapisiklik oldugu goruldu. Tup bebek oncesi histereskopi yaptirdim. Sorun yok denildi
Hala transfer olamadi embriyolarim. Bu ay umutlu idim ama yine kalinlasmadi rahim.
Canım hikayemiz aynı bende aynı durumdayım... kürtaj sonrası yapışıklık ve düzelmeyen incelik problemi.. ben çok defa histeroskopi olduğum için artık dr lar yapacak birley yok diyorlar en son cem hpcanın açıklaması 3 çizgi düzgünse incelik önemli değil ama 3 çizgi bozuksa yapacak bir şey yok dedi...
Aynı durumdayız arkdaşım. Denenen hiç bir şey işe yaramıyor bende de.Nar suyu herkese yarıyor bana yaramıyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Akgüvercin bir ara macun kullanmışsın sen bitkisel macun C ile başlıyor adı Hiç faydası oldu mu sana ?
Canım o nar suyunu okadar çok içtim ki artık midem almıyor..
macunu kullandım ama fayda göremedim canım, yumurta gelişimide faydalı ama rahimde bir değişiklik olmadı....
şimdi ermiş aktartan macun kullanıyorum sonra çaylara geçecekmişim... arayıp görüştüm bu şekilde çaylar daha faydalı olur dediler şimdilik macunu kullanıyorum...
birde kızlar ben rahmime sülük yaptırdım benim rahim filmim öncekine göre baya düzgün çıktı ama munaede 3 çizgide hafif bozukluk var dedi dr böyle deniyceksin tutmaz diye bişey yok dedi... Ama bende cesaret kalmadı korkuyorum denemeye...