• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimi kalınlaşmayanlar tüp bebek

Akguvercin senim rahim kalinligi gayet iyi imis. Yapisiklar da acilmis anladigim kadari ile. Cocuk icin bir engel gorunmuyor gibi. Sorun ne o zaman?

Valla canım bende bilmiyorum dr larda net bişey söyleyemiyor..
En son gittiğim dr 3 çizgide biraz bozukluk var ama olmaz bu şekilde diyecek kadar değil senden çok daha kötü durumdaki hastamın bebeği oldu dedi...
Vallahi bende bilmiyorum:işsiz:

Kızlar bazı makaleler , endometrium inceliğini artan E2 değerinin , endometrium hücrelerindeki reseptör denilen yapılarının (Reseptör , E2 algılayıcı olarak düşünülebilir) bozulmasıyla açıklıyor.Kesin bir neden sonuç ilişkisi kurulmamış.Ancak E2 değeriniz 50 nin üzerinde ise bu açıklamayla paralellik gösteriyoruz demektir.
Arkdaşlar yurtdışında bazı hastalara sıvı östrojen uygulanmış ,kimi hastalar ilaçtansa sıvı forma daha iyi yanıt veriyormuş.Ama bildiğim kadarıyla östrojenin sıvı formu yok ülkemizde.

Valla canım bende bilmiyorum dr larda net bişey söyleyemiyor..
En son gittiğim dr 3 çizgide biraz bozukluk var ama olmaz bu şekilde diyecek kadar değil senden çok daha kötü durumdaki hastamın bebeği oldu dedi...
Vallahi bende bilmiyorum:işsiz:
9mm ile 8mm ile transferini bu nedenle mi iptal ettiler veya ettirdin canım ?

Bu garipligin nedenini anlayabilsem. Cok zor ve yorucu bir yolculuk. Allah bize sifa versin. Sabir gucu kalmiyor insanin.
Nar suyundan o kadar çok insan fayda görüyor ki.Sanırım nar suyundan fayda görmeyen çok az insandan biriyiz ikimizde.Arısütü ,polen ,propolis kullnadın mı hiç canım ?

Ulkemizde ne var ki? Ostrojen bantlari bupabilmek icin kac ay ugrastim. Turkiyeye gelmiyormus. Allah ol diyecek olacak. Bizden daha kotu durumdakilerin olabikiyir cocugu. Rabbim sifa versin hepimize.

Ari sut
Nar suyundan o kadar çok insan fayda görüyor ki.Sanırım nar suyundan fayda görmeyen çok az insandan biriyiz ikimizde.Arısütü ,polen ,propolis kullnadın mı hiç canım ?
Ari sutu kullandim. Nar suyu gunde 2 bardak 3 ay ictim. Ermis aktarin cayindan bir aktardan yaptirdim. Hayit tohumu kullanmaya basladim o yumurtlama sorunu olanlar icinmis onu biraktim. Kabak cekirdegi, omega 3. Beslenme destek urunleri. Yarayan birsey yok maalesef

Ulkemizde ne var ki? Ostrojen bantlari bupabilmek icin kac ay ugrastim. Turkiyeye gelmiyormus. Allah ol diyecek olacak. Bizden daha kotu durumdakilerin olabikiyir cocugu. Rabbim sifa versin hepimize.
5mm ile azımsanmayacak kadar hamile kalan hem de doğal yoldan hamile kalan duydum ve okudum ki.Umut ediyoruz etmeden olmuyor işte :( .
Artık bantlar gelmiyor mu?Allah aşkına .Şaşırdım şuanda ?

Estrofem e de yanit vermiyorum. Benim endometriyum kalinligi duzensiz. En son takipte en kalin yeri 6 mm idi.

9mm ile 8mm ile transferini bu nedenle mi iptal ettiler veya ettirdin canım ?

Yok cnm iptal olmadı benim negatif oldu.. şuanda hiç embriyom yok herşey sil baştan başlanacak... nerde tedavi olayım daha ona bile net karar veremedim...

Birde ben varım fayda görmeyen... ben kullandım propolis hapı falan ama baya uzun süre kullanmak gerekiyor sanırım...

Ari sut

Ari sutu kullandim. Nar suyu gunde 2 bardak 3 ay ictim. Ermis aktarin cayindan bir aktardan yaptirdim. Hayit tohumu kullanmaya basladim o yumurtlama sorunu olanlar icinmis onu biraktim. Kabak cekirdegi, omega 3. Beslenme destek urunleri. Yarayan birsey yok maalesef

Şifa olsun cnm inşallah... bende aynen bu durumdayım birde avakado yiyorum haftada 1 veya 2..

5mm ile azımsanmayacak kadar hamile kalan hem de doğal yoldan hamile kalan duydum ve okudum ki.Umut ediyoruz etmeden olmuyor işte :KK43: .
Artık bantlar gelmiyor mu?Allah aşkına .Şaşırdım şuanda ?

Evet dr um da oyle dedi. Bir hastasinin rahimi kotu imis epey. Kendiliginden hamile kalmis. 5 mm ile hamile kalnlar oluyor dedi. Insallah biz de hamile kaliriz. Bantlar yok bulursaniz kenara atin.

Yok cnm iptal olmadı benim negatif oldu.. şuanda hiç embriyom yok herşey sil baştan başlanacak... nerde tedavi olayım daha ona bile net karar veremedim... Avakadonun faydasi oluyor mu?

Birde ben varım fayda görmeyen... ben kullandım propolis hapı falan ama baya uzun süre kullanmak gerekiyor sanırım...

Şifa olsun cnm inşallah... bende aynen bu durumdayım birde avakado yiyorum haftada 1 veya 2..

Evet dr um da oyle dedi. Bir hastasinin rahimi kotu imis epey. Kendiliginden hamile kalmis. 5 mm ile hamile kalnlar oluyor dedi. Insallah biz de hamile kaliriz. Bantlar yok bulursaniz kenara atin.

Bu bantlar benim cildimde alerji yaptı kızlar... 4 tüp bebek tedavisi onca amaliyat geçirdim hiç biley canımı bu bantlar kadar yakmadı... inanılmaz izler oldu vucudumda neyseki geçti şükür... büyük konuşmayım ben artık kullanmam onları..

Kızlar yabancı forumlarda kırmızı ahududu yaprağından fayda gören epey kadın var.Okuduğuma göre damar genişletiyormuş.Aldım denedim işe yaramadı ben de.Aklınızda bulunsun belki sizde işe yarar.

Ermiş aktar çayını denemedim Ama denesem de etki edeceğini sanmıyorum.O kadar umutsuzum ki.

Akguvercin senin rahim belli kalinliga ulasmis. Sen umudunu kesme olur bir sekilde. Kalinlasmamasi daha kotu.

Kızlar yabancı forumlarda kırmızı ahududu yaprağından fayda gören epey kadın var.Okuduğuma göre damar genişletiyormuş.Aldım denedim işe yaramadı ben de.Aklınızda bulunsun belki sizde işe yarar.

Ermiş aktar çayını denemedim Ama denesem de etki edeceğini sanmıyorum.O kadar umutsuzum ki.

Bende aynı şeyi düşünüyorum artık herşeyi denedim bir bu çay kaldı macunu bitirip başlıycam çaylara kısmetse... bu formla birlikte 3 kişiden duydum 3 üde hamile kaldı bu çayla tesadüfmü bilmiyorum..

Tesekkurler

Bende aynı şeyi düşünüyorum artık herşeyi denedim bir bu çay kaldı macunu bitirip başlıycam çaylara kısmetse... bu formla birlikte 3 kişiden duydum 3 üde hamile kaldı bu çayla tesadüfmü bilmiyorum..
Valla reklam mi yapiliyir bilemedim

Back