• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimi kalınlaşmayanlar tüp bebek

Akgüvercin senin her ay düzenli 8-9mm oluyor mu canım?Yoksa bir ay 8mm ardından gelen ayda 5mm sonuç alıyor musun?

8-9mm elde edilen tedavilerinde hangi prosedür izlendi canım ?Tam olarak hangi dozda neler kullandırdı doktorun?
Lucrin diye bir iğne yapıldı mı hiç?

Cnm lucrinle tedavi oldum ama kalınlaşma olsun diye değildi uzun protokol tedavi olmadı içindi ... ama son tedavimde histeroskopide bir jel kullanıldı ..
gebelik aşısı denilen şey yapıldı birde bantlardan kullandık...

8-9mm elde edilen tedavilerinde hangi prosedür izlendi canım ?Tam olarak hangi dozda neler kullandırdı doktorun?
Lucrin diye bir iğne yapıldı mı hiç?
Benim hicbir tedaviye cevap vermiyir
Cnm lucrinle tedavi oldum ama kalınlaşma olsun diye değildi uzun protokol tedavi olmadı içindi ... ama son tedavimde histeroskopide bir jel kullanıldı ..
Gebelik asisi kalinlastirmis olabilir. Histereskopi olmak ta sikintili, rahmi inceltiyor. Zaten rahmimiz kalinlasmaya dirençli.

Son iki aydır kaç mm oluyor canım? Bence çayı kendin yap dene ne kaybedersin .Biraz olsun iyi gelir bilemeyiz.
İçinde melisa ,adaçayı ,zencefil ve ayva yaprağı vardı sanırım içinde .Hatta ben de bir bitki kokteyli yapsam mı kendime diye düşünüyorum ama kanamam biteli 4 gün oluyor . Kanamalı dönemde başlanmalı değil mi?

Gebelik aşısını ben doktorumuza sormuştum.Ampirik çalışmalar kanıtlanmış değil deyip denemeye yanaşmamıştı.Gürgan hoca sever demişti gebelik aşısını :) eskiden çalışma arkadaşıymışlar.
Gebelik aşısı dediğin PRP tekniği mi canım? Hani koldan kan alıp santrifüjde ayrıştırıp üstte kana serumu uterusa transfer ediyorlar bu mu ?

Selma ,sanırım 3 ay narsuyu ile beraber bu çayı kullanmış olduğunuzu okudum eski mesajlardan ? Hiç mi fayda etmedi canım 1-2mm bile mi ? Birazcık umut edeyim dedim o da olmadı :(

Gebelik asisi kalinlastirmis olabilir. Histereskopi olmak ta sikintili, rahmi inceltiyor. Zaten rahmimiz kalinlasmaya dirençli.

Cnm evet benim yapılıklıklar açıldı ama incelik bir türlü gitmiyor... bir dahaki tedavide şu 3 çizgiye ben bi bakayım diyeceğim dr a ..

Gebelik aşısını ben doktorumuza sormuştum.Ampirik çalışmalar kanıtlanmış değil deyip denemeye yanaşmamıştı.Gürgan hoca sever demişti gebelik aşısını :) eskiden çalışma arkadaşıymışlar.
Gebelik aşısı dediğin PRP tekniği mi canım? Hani koldan kan alıp santrifüjde ayrıştırıp üstte kana serumu uterusa transfer ediyorlar bu mu ?

Eet cnm aynen o gebelik aşısı bende bir faydası olduğunu düşünmüyorum....
Banada timur hoca yaptı zaten resmen kobaydık yapılan hastaların listesi tutuluyordu karşısına faydalı olup olmadığı yazılıyodu bende sonuç negatif..

Anatolya nar suyu hic kalinlastirmadi. 3 ay duzenli sabah aksam birer bardak ictim. Cay i ermis aktardan almadim ben eminonunden bir aktara yaptirdim. Belirli bir olcusu varmis ve ermis aktar biliyormus. Net birsey diyemem o yüzden. Bdnim doktorum prp uyguladi ama kalinlasmadi. Kanitlanmis bir uygulama degil tabi ama denedik, endometriyum dokusunu guclendirir en azindan dedi. Bir hastasinin prp uygulamasi ile 6 mm den 8 mm ye cikmis endometriumu. Bana yarari olmadi amao hastaya olmus.

Prp gebelik asisi pahali tedaviler bunlar ayni zaman da. Bazi drlar zaman ve para kaybi diyor. Ben denemek icin bir umut yaptirdim.

Anayolya ben de 3 cizgi net ama yine de bir sonuc yok
3lü çizgi düz hat boyunca olmalı kesintiye uğramamalı.Sanırım sende de kesintili benim gibi.Çayı 2-3 ay denemeliymiş ben yazılanların yalancısıyım.
Sabah ve akşam mı içmeli çayı ?Eğer öyleyse oy oy oy hiç bana göre değil akşam tamam olur da sabah yapmak çalışan insan için zor iş.Sabah euthyrox içiyorum ben açken ,kahvaltı öncesi en az 30 dak önce.Bu çayı nereye sıkıştırabilirim ki?

Prp gebelik asisi pahali tedaviler bunlar ayni zaman da. Bazi drlar zaman ve para kaybi diyor. Ben denemek icin bir umut yaptirdim.
Kesinlikle benim doktorum da öyle düşünüyor.Şu neupogen e çok niyet ettim ama doktorum deneysel bunlar hep faydası olmayabilir de ve neupogen in sizin durumunuzdaki hastalrda olumsuz etkisi nedir bilmiyoruz dedi .O yüzden hem istiyorum çaresizlikten hem de korkuyorum neup.... den .
Burada bir arkadaş onunla 4mm den 8mm çıkan bir sonuç elde etti.O ay gebe kalamayıp bir sonraki ay doğal yoldan gebe kalmış.

Anatolya neupogen benim dr um da uyguladi. Bir cevap alamadik ama cevap veren hastalar oluyormus. Neupogenin bir zarari olacagini sanmiyorum. Denemekte fayda var.

3lü çizgi düz hat boyunca olmalı kesintiye uğramamalı.Sanırım sende de kesintili benim gibi.Çayı 2-3 ay denemeliymiş ben yazılanların yalancısıyım.
Sabah ve akşam mı içmeli çayı ?Eğer öyleyse oy oy oy hiç bana göre değil akşam tamam olur da sabah yapmak çalışan insan için zor iş.Sabah euthyrox içiyorum ben açken ,kahvaltı öncesi en az 30 dak önce.Bu çayı nereye sıkıştırabilirim ki?
Cay sabah aksam diye okudum ben de ama ac mi tok mu hatirlamiyorum. Benim.de hipotiroidim var levotiron kullaniyorum.

Kızlar yabancı sitelerde enzim terapisi diye bişey var.kan dolaşımını arttırıp dokulara besin ve oksijen taşıyormuş.bu da dokuların verimini arttiriyomuş.rahim içi adezyon kist tüp tıkanıklığı yapisiklik için bile kullananlar olmuş.wobenzym serrapatase gibi enzimler kullanmışlar.ben de kullanmayı düşünüyorum.insallah faydasını görürüm.Sizle de paylaşmak istedim.Bi araştırın.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Kızlar rahim kalınlığı için trental denen bir ilaç kullanmıştım. Kılcallara kan geçişini artıran bir ilaç. Doktorunuza sorup kullanabilirisiniz. Kullandığım ay kalınlaşmıştı. Bu ay tekrar baktıracağım.

Back