- Konu Sahibi Zeynep8188
-
Tesekkur ederim akguvercin. Kurtaj sonrasi adet goremedim 4.5 ay. Rahim agzim yapismis. Rahim filmi cekerken yapisik oldugu anlasildi. Yapisikligi acti Dr. Sonrasinda adet gordum. Rahim filminde cok kucuk bir yapisiklik oldugu goruldu. Tup bebek oncesi histereskopi yaptirdim. Sorun yok denildi
Hala transfer olamadi embriyolarim. Bu ay umutlu idim ama yine kalinlasmadi rahim.
Aynı durumdayız arkdaşım. Denenen hiç bir şey işe yaramıyor bende de.Nar suyu herkese yarıyor bana yaramıyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık.
Akgüvercin bir ara macun kullanmışsın sen bitkisel macun C ile başlıyor adı Hiç faydası oldu mu sana ?
Herşeyi deneyerek rahmimize zarar vericez. Sülük tehlikeli olmaz mı? Vajinaya mı sülük bıraktınız? Bana prp uygulandı bu ay. Sizin rahim kaç mm? Kaç yıldır bu problemi yaşıyorsunuz? Benim yapışıklık olmadan bu hale geldi.
Herşeyi deneyerek rahmimize zarar vericez. Sülük tehlikeli olmaz mı? Vajinaya mı sülük bıraktınız? Bana prp uygulandı bu ay. Sizin rahim kaç mm? Kaç yıldır bu problemi yaşıyorsunuz? Benim yapışıklık olmadan bu hale geldi.
trombositten zengin plazma. Kendi kanını santrifüj edip plazmadan zengin kısmınu rahime enjekte ediyorlar. Rahim dokusunu güçlendirmek amaçlanıyor. Etkinliği ispatlanmış bir yöntem değil ama benim doktorum denedi.Cnm bu arada prp nedir
trombositten zengin plazma. Kendi kanını santrifüj edip plazmadan zengin kısmınu rahime enjekte ediyorlar. Rahim dokusunu güçlendirmek amaçlanıyor. Etkinliği ispatlanmış bir yöntem değil ama benim doktorum denedi.
ben de göremedim, rahim duvarını güçlendirebiliyormuş. Allah hepimize yardımcı olsunYani gebelik aşısı banada yapılmıştı ama bir fayda göremedim
Canım hikayemiz aynı bende aynı durumdayım... kürtaj sonrası yapışıklık ve düzelmeyen incelik problemi.. ben çok defa histeroskopi olduğum için artık dr lar yapacak birley yok diyorlar en son cem hpcanın açıklaması 3 çizgi düzgünse incelik önemli değil ama 3 çizgi bozuksa yapacak bir şey yok dedi...
Yabancı sitelerde doktorlar kalınlıktan ziyade üçlü çizgiyi önemsiyor . Kalın ve üçlü çizgiye sahip olmayan bir endometriumdansa , ince de olsa üçlü çizgi görüntüsüne sahip bir endometrium daha kaliteli kabul ediliyor .
Üçlü çizgi var ama bir de bozuksa bu da sıkıntı demekki hı doktorunuzun dediğine göre.Benim ilk kez 5mm civarındayken üçlü çizgide göründü.Ama o da tam hat boyunca değildi.Bunun çaresi yok demek ki ?
Canım hikayemiz aynı bende aynı durumdayım... kürtaj sonrası yapışıklık ve düzelmeyen incelik problemi.. ben çok defa histeroskopi olduğum için artık dr lar yapacak birley yok diyorlar en son cem hpcanın açıklaması 3 çizgi düzgünse incelik önemli değil ama 3 çizgi bozuksa yapacak bir şey yok dedi...
Yabancı sitelerde doktorlar kalınlıktan ziyade üçlü çizgiyi önemsiyor . Kalın ve üçlü çizgiye sahip olmayan bir endometriumdansa , ince de olsa üçlü çizgi görüntüsüne sahip bir endometrium daha kaliteli kabul ediliyor .
Üçlü çizgi var ama bir de bozuksa bu da sıkıntı demekki hı doktorunuzun dediğine göre.Benim ilk kez 5mm civarındayken üçlü çizgide göründü.Ama o da tam hat boyunca değildi.Bunun çaresi yok demek ki ?
Akgüversin sülüğün faydalarını duyuyorum. Küretaj vakum tekniği ile yapıldığı için rahime hasar verebiliyormuş. Yapışıklık olmasa da. Benim sabit bir kalınlık yok. Bölgesel olarak kalınlık değişiyor. 3 çizgi var ama bir yere kadar o da tek başına yeterli değil. İnce rahimle hamilelik ve doğumlar olmuyor değil. Siz ince hali ile mi 4 defa transfer yaptırdınız?
Selam arkadaşlar .Sülüğü bir arkadaşım yaptırdı,sanırım fayda gördü. 8mm olmuştu.
Sülük faydalı olabilir ama ben çok korkuyorum ,vücut dışından bile yaptıramazdım.
Ben yabancı forumları epey inceledim . Doktor kontrolünde ,bir vitamin kullanıp epey fayda gören bir hasta var .Doktoru önermiş kullanmasını ,3 ay devam etmiş.3 ay sonunda tüp bebek iğnelerinin yardımıyla da sanırım 10mm olmuş.
Sanırım evet canım .Doktorum bunun iki sebebi var dedi ya kürtaj ya da enfeksiyon.Başımdan da bir kürtaj geçti mi geçti maalesef .anatolya, kürtajdan mı hasar gördü rahmin senin de?
Canım vakum tekniğinden ziyade kazıma tekniği daha çok travma yaratıyormuş diye duymuştum sağlıkçılardan.bizim endometrium da en ufak bir travmaya yatkınmış gibi.Ne çok inatçı çıktıAkgüversin sülüğün faydalarını duyuyorum. Küretaj vakum tekniği ile yapıldığı için rahime hasar verebiliyormuş. Yapışıklık olmasa da. Benim sabit bir kalınlık yok. Bölgesel olarak kalınlık değişiyor. 3 çizgi var ama bir yere kadar o da tek başına yeterli değil. İnce rahimle hamilelik ve doğumlar olmuyor değil. Siz ince hali ile mi 4 defa transfer yaptırdınız?
Haklısın canım .Ama kürtaj olmayıp düşük yaşayanlarda bile yapışıklık olabiliyor.Bir de şöyle düşün çok sayıda miyomu olup bunların alınması için ameliyat olan insanlar var ,onların rahim duvarı toparlıyorken bizimki toparlanamıyor .Yani toparlayanın da toparlıyormuş .Bizim endometriumda da bir gariplik var bence.Anatolya Dr um vakum teknigi zarar verebiliyor dedi. Her bunye de boyel zarar vermiyor. Cok sık yapilan bir uygulama. Maalesef bizler zararini gorduk. Kuretaj olduguma oyle pismanim ki. Dr um ben kuretaj yapmıyorum ilacla dusuk tercih ediyorum bu gibi vakalardan ötürü. Ialc secenegi sunulsaydi kuretaj olmazdim kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?