- 30 Kasım 2016
- 280
- 89
- 48
- 36
- Konu Sahibi Zeynep8188
-
merhaba , rahimim 2. Tedavimde kalınlaşmıyordu ve ümitsizdim. Benim gibi olanlara umut olsun diye yazıyorum estrofemin yanında ermiş aktardan aldığım bir çayı içiyorum (internetten ulaşabilirsiniz ) buraya. Ve bana çözüm oldu 4 mm olan duvar kalınlaştı sadece 1 haftada nihayet. İnşallah size de faydalı olur . Reklam vs değil tüp bebek kaderi olan anne olmaya çalışan bir kadınım sadece. :)
Be kadar güzel yıllardır aynı dertten mağdurum
Bu çayın ismi nedir tam olarak söylerseniz bende hemen alıp denemek isterim..
Şuan sizin rahminiz kaç mm oldu, transferiniz gerçekleşti mi? bunu bir kaç arkadaşımdan da duymuştum... ikisininde bebeği oldu umarım sizde güzel sonuçlar alırsınız...
Kesinlikle deneyin bence. İçeriğinde 4 bitki var istanbul dışına bile kargoluyolar sadece bu dükkanda var üsküdarda rahim duvarı kalınlaştırıcı olarak hazırlamışlar burası biçok hastalığa şifa bitki çayları hazırlıyormuş. Bana çok faydalı oldu . İncecikti duvar bir hafta önce. Bir haftadır içtim devam edeceğim işte bakalım kaç mm olacak. Beni de dinlendirecek tekrar beğenmesse duvarıMrb bende aynı dertten muzdaripimikinci tüp bebek denemem Temmuz ayında rahmim kalınlaşmadığı için transfer iptal edildi.ağustosa dinlendirdi Eylülde tekrar transfere hazırlanacağım inşallah.ama tekrar aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum içtiğiniz çayın adını tam söylerseniz denemek istiyorum
Şimdilik 8. Gündeyim bayramdan sonra karar verilip transfer edilecekmiş. 1 haftada 7 mm olmuş, 4 mm idi. Bu çayın ismi rahim duvarı kalınlaştırıcı diye geçiyor içeriğinde 4 bitki var ama kendin karıştırınca ölçüsünü doğru yapamayabilirsin. Ayva yaprağı adaçayı melisa zencefil var içinde. Gramları farklı içinde. İstanbulda olmasanız bile kargoluyorlar. Sabah öğlen akşam aç karnına içtim. Etkisini gördüm tavsiye ederim denemelisiniz
Evet estrofem içiyorum birde climara bant. Ama daha önce de kullandm kalınlaşmamştı. Belki desteklemiştir diye düşünüyorum.Çayın yanında başka bir tedavi gördünüz mü peki
merhaba tedaviniz devam etti mi acaba. rahim duvariniz kalinlasti mi. bende de ayni problem var.Evet estrofem içiyorum birde climara bant. Ama daha önce de kullandm kalınlaşmamştı. Belki desteklemiştir diye düşünüyorum.
Sadece cayla kalinlasacagina inanmiyorum Zeynep8188. Benim yapmadigim sey kalmadi. Cay i da ictim,nar suyu, beslenme destek urunleri,rahim dinlendirme.... Kalinlasmiyor maalesef. Nasil bir tedavi uygulandi size?
Kurtajdan hasar gordugu soyleniyor Akguvercin. 3 ay rahim dinlendirdim, bu ay transfer dusunuyordum maalesef yine hayal kirikligi.
Aynı durumdayız arkdaşım. Denenen hiç bir şey işe yaramıyor bende de.Nar suyu herkese yarıyor bana yaramıyor.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Kurtajdan hasar gordugu soyleniyor Akguvercin. 3 ay rahim dinlendirdim, bu ay transfer dusunuyordum maalesef yine hayal kirikligi.
Akgüvercin bir ara macun kullanmışsın sen bitkisel macun C ile başlıyor adı Hiç faydası oldu mu sana ?Peki neden kalınlaşmıyor yapışıklık falan varsa ondan kalınlaşmıyordur diye biliyorum... birde benim gibi yapışıklık açılsın diye çok amaliyat olduysanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?