- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
korun dedimi doktorBen de anestesizli çekildim korunmadım kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korun dedimi doktorBen de anestesizli çekildim korunmadım kuzum
Hayır canım demedi. Sana neden korunman gerektiği hakkında bir şey söylemedi mi?korun dedimi doktor
bunu bendd okuudm aksina faydalidir diyirBir internete bakayım dedim de orda da şöyle yazıyor benim bile kafam karıştı :
Bebek sahibi olmak isteyen çiftler rahim filmi çekiminden sonra korunmamalıdır. İşlemden sonra gebe kalınması herhangi bir soruna yol açmaz. İlaç bebek üzerinde olumsuz bir duruma neden olmaz. Tam tersi HSG çekimi esnasında verilen kontrast madde yani ilaç, basıncın da etkisiyle tüplerdeki hafif yapışıklıkları açmakta ve gebelik şansını daha da arttırmaktadır.
radyasyon alindi azda olsa dusuk olabilir dedi sonra sen.bilirisin dediHayır canım demedi. Sana neden korunman gerektiği hakkında bir şey söylemedi mi?
bunu bendd okuudm aksina faydalidir diyir
Arkadaşımda korunmadj ayni doktor
O pimpirikli hani dusuk olursa dahacok uzulurusn mantığıyla yaklasiyor dedi
Ben.enson kesin denemeyeyimmi dedim.sen.bilirsin dedi.topu bana.attiz
haklisin nisanda esimburda olsa hic sallamickfim da esimyok 2ay araverxm cnm ona sikiliyorBir de şöyle bir gerçek var ki normal ilişki ile bile dış gebelik, düşük ihtimalleri var. Ha bu yüzde hsg çektirdiğimiz ay yükseliyor mu orasını bilemem ama risk hzr türlü var yani.
Doktorunu dinle bence her doktorun bu.konuda gorusu farkli anlasilan. Allah korusun alakasi bilr olmayan olumsuz bir durum.olsa bebekte kendini suclarin korunsaydim diye 1 ay gec olsun ama en azindan vocdanin icin rahat etsinbana buay korumalı iliski bebegi digeray dene dedi
Bu cuma yumurtlama gunum çok kaarrsiz kaldim yaa
iste bende bundan korkuyorum ama 2ayim gidecekDoktorunu dinle bence her doktorun bu.konuda gorusu farkli anlasilan. Allah korusun alakasi bilr olmayan olumsuz bir durum.olsa bebekte kendini suclarin korunsaydim diye 1 ay gec olsun ama en azindan vocdanin icin rahat etsin
Dedigim gibi korunmadiginda icin rahat olmayacaksa varsin 2 ay gitsin ama icin rahat olsun ne kadar zamandir gebelik istiyosunuz. Ha su da var benim 2 tup de acik sorun yok ama halmile kalamadim garantisi yok yaniiste bende bundan korkuyorum ama 2ayim gidecek
garanti olamdigi icin deneyesim varDedigim gibi korunmadiginda icin rahat olmayacaksa varsin 2 ay gitsin ama icin rahat olsun ne kadar zamandir gebelik istiyosunuz. Ha su da var benim 2 tup de acik sorun yok ama halmile kalamadim garantisi yok yani
Karar senin kuzum o zamangaranti olamdigi icin deneyesim var
bu doktorlar neden kararsiz yasayın hocam ben dört gün önce anestezi altında rahim filmi çektirdim.doktorum bu ay ışın aldığım için korunmamız gerektiğini söyledi..ama bu soruya siteden verilmiş cevaplara baktım..bazı doktorlar bir sakıncası olmadığını söylediler.bunun kesin bir cevabı yok mudur..zaten 15 aydır gebelik olmuyor.bu ay rahim filmi çekildiği için şansım yüksek olur diye korunmayı düşünmüyordum..ama kafam karıştı
Bengibi biri sormus
Alttada baska doktorun cevabı
Rahim filmi sonrası korunmanıza gerek yok...gebe kalabilirsiniz...rahim filmi sonrası gebelik şansınız yüksek olduğu bir dönem..
ilk defa duyuyorum böyle bir şeyradyasyon alindi azda olsa dusuk olabilir dedi sonra sen.bilirisin dedi
4 kere cektirdim bana doktorum ilk 6 ay gebelik ihtimali yuksek demisti. Ama filmlerimde tuplerin kasilmasi sonucu ikiside kapali gorundu ameliyat oldum acik denilmisti. Filmden sonra 1 hafta yeterli bence maksat icteki sivi tahliye edilsin enfeksiyon kapilnasin diye. Sansini dene derimKızlar ben cuma gibi anestezik rahim filmi cekindim doktor hafif tikaniklik vardi açtım dedi soruni bulduk dedi sonra buay korunarak ilişkiye gir dedi.benim simdi cuma yumurtlama gunum buyuk ihtimal.eşimde nisanda yurtdisina gidecek yani buayda denmezsem 2ayim gidecek.
Rshimfilmi genelde ilkay ihtimal fazla
Aynı doktora giden arkadaşına aynisini demis doktor ama kız iliskiyegirmis ve hamile kalmis
Hiçbirşeyin garantisi yok
Bana duusk olma ihtimali fazla dedi ben kesin girmemelimiyim dedim doktora en.son sen.bilirsin dedi.
Kısaca karasız kaldim ya 2 ay gidecek yada sansimi denicem
Siz napardiniz
Benim korkum disgbelik vs gecirmedim oyle şeyler olur diye korkuyorum
sağol cnm valla nettede yuzde 80doktor dene demiş4 kere cektirdim bana doktorum ilk 6 ay gebelik ihtimali yuksek demisti. Ama filmlerimde tuplerin kasilmasi sonucu ikiside kapali gorundu ameliyat oldum acik denilmisti. Filmden sonra 1 hafta yeterli bence maksat icteki sivi tahliye edilsin enfeksiyon kapilnasin diye. Sansini dene derim