Rahimden gelen kanlı akıntı

esprituel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
124
48
123
Merhaba arkadaşlar ben yurt dışında yaşıyorum yıllardır bi kaç yıldır var olan benim pek önemsemediğim kahverengi akıntılarım oluyordu sonra bu durum siyaha dönmeye başladı son bi kaç aydır siyah hatta kanlı olmaya başladı burda şuan doktora gitme şansım yok malesef bana önereceğiniz ve ya vereceğiniz fikirlere çok ihtiyacım var

böyle bir sıkıntınız varsa dr dan başkası yardımcı olamaz ki size kesin hormonlarinizla alakalı bir sorun vardır daha fazla ertelemeyin sağlık her şey den önce gelir

Keşke gidebilme şansım olsa şuan inanın yok Türkiye’ye de gelemiyorum pandemi yüzünden
bulunduğunuz yerde hastane yokmu çünkü kist olabilir hormonsal ola bilir enfeksiyon ola bilir Türkiye ye gelmek pandemiden dolayi zor internetten ibrahim saraç oğlunun sitesine bi bakın görüşün belki faydası olur sızın için geçmiş olsun

Yurt disinda yasayip doktora gitme imkaninizin olmamasi enteresan.
Maddi durumunuz yok desem yurt disinda nasil yasiyorsunuz?
Kacak falan misiniz kimlik pasaport mu yok o yuzden mi gidemiyorsunuz?
Yoksa cok sacma ; rahmimden kanli akinti gelecek ve dr gitmek yerine kk da kizlara sorucam?

Sağlık sigortam yok bu yüzden gidemiyorum tabiki kaçak değilim buranın vatandaşıyım malesef Amerika’da sağlık sistemi düşündüğünüzden ve görünenden pahalı ve sigortasız birşeyleri karşılayabilmek mümkün değil

Hastaneye gitmesine giderim burda tabiki hastane var da tüm tahliller ve ilaçlar dahil gelecek olan hastane masrafını inan herşeyimi satsam ödeyemem ben burda yanlız yaşıyorum insanların düşündüğünün aksine zengin değilim düşük gelirliler içindeyim yani biraz buralar karışıl Türkiye gibi değil

Kesinlikle doktora gitmelisiniz
Bu grip vs değilki öneride bulunalım?
Yaşadığınız normal bişey değil
Kesinlikle katılıyorum fakat aynı durumu yaşayan arkadaşlar mutlaka olmuştur onlar be gibi bi süreç izledi ya da önceden alınması gerek bi durum varmı bilmiyorum bunun için en güzel forum burası bence şuan benim doktora gidebilmem aylar sonrasında mümkün olabilir ancak ya

anladım cnm ozaman dediğim gibi netten saraç oğluna yazın o daha çok yardımcı olur en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…