rahimde septum tanisi cok korkuyorum :(

Cok
Cok haklisin ama hamilelik var demedi kan testi istedi bu sinirlerimi iyice yipratti hamileysem nasil operasyon yapacakki ya bebek gidecek ya gidecek :

Hamileysen bile içini ferah tut bu şekilde doğum yapanda var.ama doktoruna güveniyorsan ve hamile değilsen lütfen sakince düşün ve bu işlemi yaptır.ben iki kere yaptırdım.çokta korkarım sanmıştım ama Allah her koşulda insana cesaret veriyor.hakkında hayırlısı olsun canım

Hamile kalınca illa gidecek diye bişey yokki.bu şekilde sağlıklı doğuran çok kişi var.sadece değilsen önlem almak zorundasın demek istiyorum

Suan hamilelik yoksa eger bebek dusunmeden once yaptircam bunu. Catala cikmaktan korkmuyorum sadece eger bebek varsa risk altindayiz ikimizde. Insallah yoktur diye dua ediyorum. Dogustan olabilecek birseyi neden diger doktorlar gormedi ben bunu merak ediyorum. Hangi doktor dogru soyluyor yarin ogrenecegim insallah ama sabaha nasil dayanacagimi bilemiyorum.

Bende 30 haftalik bebegimi kalbi durdugu icin kaybettim..rahmimde y seklinde perde vardi hamileligimin 8.haftasinda ogrendik...sonuc olarak gecen ay hsg cektirdim ve dun septum ameliyagi oldum...saka gibiydi ne agri ne sizi,bir balon takiyorlar rahminize 3/5 gun sonra cikartiyorlar..suan balonumla geziyorum pepenin balonu gibi:) operasyon sonrasi hemen ayildim gayet iyiyim suan bile agri yok cok sukur...yalniz bu ameliyat sonrasi gebelikte iyi takip edilmeli dedi doktor..bakalim plan yapmiyorum artik allah ne zaman kismet ederse o zaman...hic korkmayin ..gumussuyunda bir tup bebek merkezinde oldum isim vermiyorum..doktorumuz unlu ve cok iyi..1750 operasyon ucreti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…