rahimde septum tanisi cok korkuyorum :(

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.789
Bugun rahimde septum tanisi kondu. Suanlik cocuk dusunmuyoruz ama ilerde hamile kalmak istersem cok zor olacagi yada dusukle sonuclanacagini soyledi doktor. Ne yapmaliyim lutfen yardim edin kendimi yedim bitirdim ve durmadan agliyorum

Allah var gam yok.. :)
Ben öyle mucizeler gördüm ki :)
Sabret daha yapmışsın da olmamış durumu yok. Hele bi deneyin hele bi tedavi görün.
Eltimin de aynı. Doğrudur bir yıl hamile kalamadı, iki düşük yaptı. Ama şuan bi kızı var ikinci bebiş de yolda. Iyi bi doktor sıkı takip gerekiyor. Gönlünü ferah tut.

Rahimde perde olayi ilk daha bugun duydum. Ve yikildim yani. Esimde bu ko uda anlayissiz bence. Dun doktora gidecegimi biliyordu az miktar kanama sikayetim vardi adetime 15gun var daha. Bana diyor ki gereksiz evham yapiyorsun hicbirsey yoktur. Ve benimle bugun doktora gelmedi annemle gittim. Doktora cikisi aradim hicbirsey olmaz bak birsey yokmus diyor bana sinirlerim cok bozuk bombos oturuyorum isten cikmasini bekliyorum ciksin detaylica anlaticam ama icim buruk buruk

Erkekler anlamaz. Ya da korktuklarından bi şey yokmuş işte falan der.
Ben de kaç hafta yalnız gittim hastaneye eşim gelmedi. :) Sonuncuda kızdım geldi. :)

Canım denersin düşük,erken doğum gibi birşey yaşarsan cerrahi yöntemle tedavisi var ameliat olduğun gün eve dönebiliyorsun yüzde doksan iyileşme sağlıyor çözümsüz birşey değil can8m canını sıkma bide başka doktora görün ameliyat olursan çok iyi bir doktor seç olur olmaz herkeze ameliyat olma iyice araştır çünki bazı beceriksiz doktorlar ameliyat8 yaparken rahimde delinmeye yol açabiliyor geçmiş olsun canım

Konu ben olunca daha bir ozenli olmasi i bekledim sanirim. O grip olsa ben hastalacagimi bile bile yaninda uyurum yinede ama bu konu cok canimi sikti yarin baska bir doktora gidip vajinal muayeneyede girmeyi dusunuyorum tek doktora guvencim kalmadi artik.

Oyle kotu hissediyorum ki sanki dunya basima yikildi molozlarida omzumda kalmis gibi bebek icin degil ya kendi sagligim ici. Allah yazdiyds tabiki herseye ragmen olurda ama insan iste endise ediyor yinede

Histeroskopi denen bisey var duymadiniz mi ayrica tani nasil konuldu normal ultrason muayenesinde mi

Histeroskopi denen bisey var duymadiniz mi ayrica tani nasil konuldu normal ultrason muayenesinde mi
Kendi kistlerimle ugrastim bu zamana kadar ve hicbir doktorda demedi oyle bisey ilk defa bugun duydum biraz arastirma yaptim.ama icim.icimi yiyiyor bogazimdan lokma gecmedi uzuntuden evlilik oncesi kistler evlilikte rahim perdesi napcami bilemiyorum

Ultrasona girdim vajinal muayeneye yarin gidicem baska bi doktora

Kendi kistlerimle ugrastim bu zamana kadar ve hicbir doktorda demedi oyle bisey ilk defa bugun duydum biraz arastirma yaptim.ama icim.icimi yiyiyor bogazimdan lokma gecmedi uzuntuden evlilik oncesi kistler evlilikte rahim perdesi napcami bilemiyorum
Bisey yokk korkma dedigim operasyonu mutlaka yaptir bebek dusundugun zaman seni engellemesin ki zaten anestezi ile yapilio sen hissetmiosun korkma ama tabi boyle seyleri ilk duyunca insan sok oluyor bi

Bisey yokk korkma dedigim operasyonu mutlaka yaptir bebek dusundugun zaman seni engellemesin ki zaten anestezi ile yapilio sen hissetmiosun korkma ama tabi boyle seyleri ilk duyunca insan sok oluyor bi
On dk masada kala kaldim. Herkesin derdi kendine gore cok zor. Bu kadar zaman cikmadi hicbir ultrasonda da simdi dogustan olan bisey diyor doktor. Nasil guvenebilirim ki

Hamilelik olup olmadigini ultrasonda goremedi gebelik testi ve idrar testi istedi yarin sonuclari alcam. Kan gelmesini de idrarla alakali olabilceni soyledi boyle bi durum yasayan yokmu hic. 13unde adet oldum 17sinde temizlendim 28inde hafid pembe kanama geldi doktora gitme nedendimde bu zaten

On dk masada kala kaldim. Herkesin derdi kendine gore cok zor. Bu kadar zaman cikmadi hicbir ultrasonda da simdi dogustan olan bisey diyor doktor. Nasil guvenebilirim ki
Baska dra da git yaniliyorsa iyi ama ya yanilmiyorsa baska dr goremesse sana yok oyle bisey derse daha kotu olur bence yani rahim filmi cektir histeroskopiden once orda kesin cikar

Canım benim hiç korkma.vajinal muayene şeklinde yapılan 15 dklık bir işlem.genel anestezi ile yapılıyor ve perde kesiliyor tabiki sen hiçbirşey hissetmiyorsun.hastanede yatmana bile gerek yok.sadece sonrasında adet tarzında kanama oluyor.ama sakınnn ameliyat gibi gözünde büyütme.ama bu tanı konulduysa operasyonu yaptırmalısın.bu sebeple tekrarlayan düşük yaşayıp keşke en başından farkedilseydi diyen okadar çok kişi varki.

Valla yarin kesin yaptircam ama bunlari. Eger hamilelik varsada allah yardimcim olsun cekilme kanamasi da olabilir bu pembe kanama ama ultrasonda hamilesin demedi. Ay kafam allak bullak hamilelik gormedi ama kan testinde istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…