Rahimde perde(septum) ameliyatı

Aslında benım doktorum Denizli de ama pandemiden dolayı gelemedim .Mehmet Emin Soysal çok başarılı bir profesördür .Antalyadayken onun kontrolu altındaydım.
Benımde önceki doktorum Mehmet Emin Soysal dı denizlide şuan ama burda hakkında kötü şeyler yazmiş bi kaç kişi yanliş ameliyat yapmiş falan dediler biraz dhaa araştirdım bi kaç kişiden daha duydum o yuzden bıraktım o doktoru yunus aydına geçtim

Ne güzel Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allahım bizede nasip etsin inşallah nerde yaptırdınız tüp bebeği bi kerede tuttu mu
Amin canım amin insAllah rabbim sağlıklı bi şekilde kucagima almayı nasip eder
Sizlerede rabbim nasip etsin pamukkale üniversite araştırma hastanesinde yaptırdık 1 kerede oldu şükürler olsun 🤲💕

Rahim filmi çekildin mi canım perde falan yok dimi oda düşük sebebi oluyor
Rahim filmi çektirdim T rahim teşhisi kondu ,dar bir rahim.bir de sol tüpte tıkanıklık.Ben de okudum olumsuz yorumları, ama Antalyadayken ciddi bir ameliyat geçirmiştim ,bilgisiyle önce Allah sonra onun sayesınde atlattım.2012 de ,Şimdi ne değişti bilmiyorum....Birazdan ameliyata gireceğim teşekkür ediyorum dualarınızı bekliyorum çok sağolun🙏🏻

Rahim filmi çektirdim T rahim teşhisi kondu ,dar bir rahim.bir de sol tüpte tıkanıklık.Ben de okudum olumsuz yorumları, ama Antalyadayken ciddi bir ameliyat geçirmiştim ,bilgisiyle önce Allah sonra onun sayesınde atlattım.2012 de ,Şimdi ne değişti bilmiyorum....Birazdan ameliyata gireceğim teşekkür ediyorum dualarınızı bekliyorum çok sağolun🙏🏻
Bu ilk ameliyatınız değil yanı insallah güzel geçer tekrar olmak zorunda kalmazsın canım

Aynen ya çok fazla çıkardı Bi ara burdaymış sonra Antalyaya gitmiş sonra tekrar buraya gelmiş ordada hastanesi varmiş hafta sonuda oraya gıdıyor muş muayne ücreti bile çok fazla onun ya 300 tl bide özel sağlıkta yunus aydına ıyı dıyolar ona gitcem bide o ne kadar çıkaracak bakalım
Ameliyat oldunuz mu ?

X