-
- Konu Sahibi Papatya6565
Rahim kalinlik vajinal muaynede bakilir transfer gunu 11 bucukduEstrofeme başlamadan önce kan verdiniz mi değerlere bakıp mı başladınız rahim hazırlığına
Yok canim transfer surecinde hic kan vermedim hatta transfer gunu dahil suan beklemedeyim
Bende tedirgin olmuşdum hatta transfer gunune kadar sordum kan testi yapdirimmi diye gerek duymadi sadce vajinala gittim 3 defa insallah güzel haberler verirsinBurda çoğu arkadaş transfer hazırlığına başlamadan önce kan verip hormon değerlerine baktırmış. Bende kan vermeden direk muayne sonrası estrofeme başladım o yüzden biraz tedirgin olmuştum demekki şart değilmiş tahlil rahatladım sağolun
Bende tedirgin olmuşdum hatta transfer gunune kadar sordum kan testi yapdirimmi diye gerek duymadi sadce vajinala gittim 3 defa insallah güzel haberler verirsinamin
Test gunum 21 haziran tabi yazarim insallah bayram mujdesi olurBence tecrübeli doktorlar vajinal muaynede herşeyi anlıyortest gününüz ne zaman sonucu mutlaka yazın bende sizden güzel haber bekliyorum inşallah
Test gunum 21 haziran tabi yazarim insallah bayram mujdesi oluramin
Benim pgt li 5 gun embriyosu 1 kalite canim dondurulmuş opu hemen sonraki adet transferKaçıncı gün embriyosu kalitesi ne ve kaçıncı deneme benimde 21 haziranda transfer günüm belli olucak
İnsallah ugurlu gelir hangi gun olirsa olsunKaçıncı gün embriyosu kalitesi ne ve kaçıncı deneme benimde 21 haziranda transfer günüm belli olucak
Bende opu sonrası ilk adette inşallah her şey güzel olurBenim pgt li 5 gun embriyosu 1 kalite canim dondurulmuş opu hemen sonraki adet transfer