- 31 Mayıs 2024
- 78
- 121
- Konu Sahibi Papatya6565
rahim kalınlığı problemi yaşadım bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahim kalınlığı problemi yaşadım bende.
Yok estağfurullah evet oldu bugün transfer corasprin yok kulanmiyorum estrofem progestan fitil göbekten bide kalçadan iğne var kalınlık daha önce 9 bucuktu artık bakmadı doktorum yani kacla transfer oldu bilmiyorumMerhaba transfer oldunuz mu? Rahim kalınlığınız ne kadar olmuş? Bir de kullandığınız ilaçlarınız ve vitaminler nedir? Corasprin kullanıyor musunuz? Çok soru sordum ama kusurabakmayın lütfen. Papatya6565
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunurYok estağfurullah evet oldu bugün transfer corasprin yok kulanmiyorum estrofem progestan fitil göbekten bide kalçadan iğne var kalınlık daha önce 9 bucuktu artık bakmadı doktorum yani kacla transfer oldu bilmiyorum
Merhaba , benimde rahim duvarı ince ölçülüyor. Vajinal ilaçlar vagifem ve estrofem mi ? Dozunu ne şekilde kullanıyorsunuz acaba ?Gunde 8 tane kulllanyorum adet 9 gunu 4 mm kalinlikdaydi ozman 3 kullanyordum hemen 8 cikartti vagifem vajinal östrojen ilacida ilave etti bugun gittim 9mm ded ve ayni sekil ayin 10 kadar devam etirecek
Merhaba evet vagifem gunde 3 defa estrofem gunde 8 tane kullanyorum. Sizin rahim duvari kac mm ?Merhaba , benimde rahim duvarı ince ölçülüyor. Vajinal ilaçlar vagifem ve estrofem mi ? Dozunu ne şekilde kullanıyorsunuz acaba ?
Merhaba evet vagifem gunde 3 defa vajinal olarak... estrofem agizdan gunde 8 tane kullanyorum. Sizin rahim duvari kac mm ?
Vajenden almaya başlayınca mı kalınlaştı ? Birde kaç günde acaba ?Ee
Merhaba evet vagifem gunde 3 defa estrofem gunde 8 tane kullanyorum. Sizin rahim duvari kac mm ?
Regil 3 gunu basladim estrofem 3 tane agizdan aldim ozaman vagifem yokduVajenden almaya başlayınca mı kalınlaştı ? Birde kaç günde acaba ?
Evet vajinadan vagifem alinca hatta tam olarak bilmeme ama estrofemde 8 cikartinca onunda etkisi var sanirimRegil 3 gunu basladim estrofem 3 tane agizdan aldim ozaman vagifem yokdu
Regil 9 gunu usg rahim kalinlik 4 mm olunca dokdor vagifem vajinadan ekledi
Ve ayni gun estrofem 8 tane çikartti agizdan
Anladım 4 günde 4 mm den 9 mm e gelmiş çok iyi. İlk transfer hazırlığınız mıEvet vajinadan vagifem alinca hatta tam olarak bilmeme ama estrofemde 8 cikartinca onunda etkisi var sanirim
Adetin 13 gunu 9 mm çikdi kalinlik
Adet 9 gunu 4 mm olan kalinlik 13 gunu 9 mm olunca = 2 mm her gun buyumus olyor gunde
T _tomrishatun
Evet pazartesi 10 haziran teansferim var ilk denemem inşallah tutunur bebislerim benim bide pgtli sizin vajinal kalinlik kac? Kacinci denemeAnladım 4 günde 4 mm den 9 mm e gelmiş çok iyi. İlk transfer hazırlığınız mı
Hayırlısıyla kolaylıkla tutunsunlar pozitifi görün inşallah. Benim bir kalın bir ince aylardır erteleniyor transferim ilk denemem olacak bir olabilirse :)Evet pazartesi 10 haziran teansferim var ilk denemem inşallah tutunur bebislerim benim bide pgtli sizin vajinal kalinlik kac? Kacinci deneme
9.3 mm gördüğümüzde oldu 5 mm de. Deneye deneye ilaç dozunu bulacağım inş çözümünüHayırlısıyla kolaylıkla tutunsunlar pozitifi görün inşallah. Benim bir kalın bir ince aylardır erteleniyor transferim ilk denemem olacak bir olabilirse :)
Amin inşallah sizde çabucak transfer gunu alır bebeklerinize saglikla kavuşursunuzHayırlısıyla kolaylıkla tutunsunlar pozitifi görün inşallah. Benim bir kalın bir ince aylardır erteleniyor transferim ilk denemem olacak bir olabilirse :)
9.3 normal deglmi ilgiç9.3 mm gördüğümüzde oldu 5 mm de. Deneye deneye ilaç dozunu bulacağım inş çözümü
Normal evet.Transfer günü inceldi yüksek doz progesterondan. Daha bilinçli ilerliyorum artık9.3 normal deglmi ilgiç
Estrofeme başlamadan önce kan verdiniz mi değerlere bakıp mı başladınız rahim hazırlığınaRegil 3 gunu basladim estrofem 3 tane agizdan aldim ozaman vagifem yokdu
Regil 9 gunu usg rahim kalinlik 4 mm olunca dokdor vagifem vajinadan ekledi
Ve ayni gun estrofem 8 tane çikartti agizdan
Yok canim transfer surecinde hic kan vermedim hatta transfer gunu dahil suan beklemedeyimEstrofeme başlamadan önce kan verdiniz mi değerlere bakıp mı başladınız rahim hazırlığına
Yok canim transfer surecinde hic kan vermedim hatta transfer gunu dahil suan beklemedeyim