Rahîm kalınlığı

Yok estağfurullah evet oldu bugün transfer corasprin yok kulanmiyorum estrofem progestan fitil göbekten bide kalçadan iğne var kalınlık daha önce 9 bucuktu artık bakmadı doktorum yani kacla transfer oldu bilmiyorum

Gunde 8 tane kulllanyorum adet 9 gunu 4 mm kalinlikdaydi ozman 3 kullanyordum hemen 8 cikartti vagifem vajinal östrojen ilacida ilave etti bugun gittim 9mm ded ve ayni sekil ayin 10 kadar devam etirecek
Merhaba , benimde rahim duvarı ince ölçülüyor. Vajinal ilaçlar vagifem ve estrofem mi ? Dozunu ne şekilde kullanıyorsunuz acaba ?

Benim en son 6 küsür ölçüldü. Bir önceki kontrolde ölçüm daha kalındı. Şimdi 6 esrofem (3 vajinal). 8 climara bant kullanıyorum

Regil 3 gunu basladim estrofem 3 tane agizdan aldim ozaman vagifem yokdu
Regil 9 gunu usg rahim kalinlik 4 mm olunca dokdor vagifem vajinadan ekledi
Ve ayni gun estrofem 8 tane çikartti agizdan
Evet vajinadan vagifem alinca hatta tam olarak bilmeme ama estrofemde 8 cikartinca onunda etkisi var sanirim
Adetin 13 gunu 9 mm çikdi kalinlik
Adet 9 gunu 4 mm olan kalinlik 13 gunu 9 mm olunca = 2 mm her gun buyumus olyor gunde
T _tomrishatun

Evet pazartesi 10 haziran teansferim var ilk denemem inşallah tutunur bebislerim benim bide pgtli sizin vajinal kalinlik kac? Kacinci deneme
Hayırlısıyla kolaylıkla tutunsunlar pozitifi görün inşallah. Benim bir kalın bir ince aylardır erteleniyor transferim ilk denemem olacak bir olabilirse :)

Regil 3 gunu basladim estrofem 3 tane agizdan aldim ozaman vagifem yokdu
Regil 9 gunu usg rahim kalinlik 4 mm olunca dokdor vagifem vajinadan ekledi
Ve ayni gun estrofem 8 tane çikartti agizdan
Estrofeme başlamadan önce kan verdiniz mi değerlere bakıp mı başladınız rahim hazırlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…