- Konu Sahibi Papatya6565
Rahim kalinlik vajinal muaynede bakilir transfer gunu 11 bucukduEstrofeme başlamadan önce kan verdiniz mi değerlere bakıp mı başladınız rahim hazırlığına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim kalinlik vajinal muaynede bakilir transfer gunu 11 bucukduEstrofeme başlamadan önce kan verdiniz mi değerlere bakıp mı başladınız rahim hazırlığına
Yok canim transfer surecinde hic kan vermedim hatta transfer gunu dahil suan beklemedeyim
Bende tedirgin olmuşdum hatta transfer gunune kadar sordum kan testi yapdirimmi diye gerek duymadi sadce vajinala gittim 3 defa insallah güzel haberler verirsin aminBurda çoğu arkadaş transfer hazırlığına başlamadan önce kan verip hormon değerlerine baktırmış. Bende kan vermeden direk muayne sonrası estrofeme başladım o yüzden biraz tedirgin olmuştum demekki şart değilmiş tahlil rahatladım sağolun
Bende tedirgin olmuşdum hatta transfer gunune kadar sordum kan testi yapdirimmi diye gerek duymadi sadce vajinala gittim 3 defa insallah güzel haberler verirsin amin
Test gunum 21 haziran tabi yazarim insallah bayram mujdesi olur aminBence tecrübeli doktorlar vajinal muaynede herşeyi anlıyor test gününüz ne zaman sonucu mutlaka yazın bende sizden güzel haber bekliyorum inşallah
Test gunum 21 haziran tabi yazarim insallah bayram mujdesi olur amin
Benim pgt li 5 gun embriyosu 1 kalite canim dondurulmuş opu hemen sonraki adet transferKaçıncı gün embriyosu kalitesi ne ve kaçıncı deneme benimde 21 haziranda transfer günüm belli olucak
İnsallah ugurlu gelir hangi gun olirsa olsun aminKaçıncı gün embriyosu kalitesi ne ve kaçıncı deneme benimde 21 haziranda transfer günüm belli olucak
Bende opu sonrası ilk adette inşallah her şey güzel olurBenim pgt li 5 gun embriyosu 1 kalite canim dondurulmuş opu hemen sonraki adet transfer