Rahim kalınlığı, kahverengi lekelenme, Kan testinin negatif çıkması, Gebelik ???

bu mesajı okuyunca araştırdım kahverengi akıntının bir çok sebebi olabileceği yazıyor

Canım coook sevindim hayırlı olsun inşallah sağlı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin:) inşallah bizimde yerleşme kalmamasıdır valla hala hiç gelen giden yok bnm 2 gün kahve rengi leke geldi başka da bişey yok hala

Bendede hala tık yok hiçbir renkli akıntı bile yok dün biraz karnım ağrıyordu şimdi oda yok

Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin.bende 3 haftalıkken öğrendim..allahon izni ile gün geçtikçe büyüyücek ve göreceksin.ben 6 haftalıkken gittim kontrole kalp atışını bile gördük şükür mevlaya

Teşekkür ederim çok sevindim senin adına sağlıkla gelsin bebikler:) İnşallah şuan yakın zamanda beklediğim de kalp atışını duyabilmek Allah nasip ederse o günleri de görürüz artık :)

H Hsnye14 canım sen hiç test yaptırmışmıydın
Ben yaptm ama 2 hafta önce yaptm adet tarımı bi kaç gün g3cmisti evde yaptm negtf cıktı yaptığım testin markası yazdm googleye herkesin yorumu çok kotu test yanlış çıkıyor almayın diye o yüzden umursamadm akıntılarım devam edio benm sarıya donuyor bazen adetim de baya oldu pko var bende o yüzden düzensiz kaç gün gecikti tam olarak hatrlamiorm âmâ nisan ayında hiç adet olmadım mart ayının basında oldum sanki 3 4 gibi yani 2 ay olcak

Bende hala olmadım canım bugün 16.gun çoktan olmam gerekiyordu

Sabah test yaptm bebe time testini yaptm negatif canım yaa hala hasta da olmadim
Bende hala hasta olmadım canım cuma gününe randevum var bakalım o zamana kadar adet olursam gene gidicem nden bu kadar gecikti merak ettim olmazsam zaten gidicem büyük ihtimalle gene bakarlar beta HCG ye hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…