Rahim kalınlığı, kahverengi lekelenme, Kan testinin negatif çıkması, Gebelik ???

Aaa bende şimdi kan vermek için sıra bekliyorum canım rabbim gönlümüze göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah şimdi çifte heyecan yaşıcam desene

Benim sonuç negatif canım beta hcg 1.20 çıktı artık çok sıkıldım bu durumdan yani adet olsam uzulmucem
canım benim hayırlısı olsun bende cok üzüldüm dua et bol bol ben bi dua buldum cumartesi okunan bi duaymis araştır bak 1900 kere okunuyor cumartesi günü okunuyor fe in tevellev fe kul hasbiyallahu 'la ilahe diye başlıyor ben çok inanıyorum bu duaya önümüz ramazan mübarek günler yakın allah bi mucize verir insallah

Amin canım inşallah ama ben kötü bir sonuç çıkmasından korkuyorum normalde bu kadar gecikmezdi adetim

Bence pko var canım cünkü onun belirtisi bu kilo alıyormuşum sık sık acıkma oluyor mu
Canım ben yaklaşık 7-8ay doğum kontrol hapı kullandım ekim2017de hapı bıraktım bıraktıktan 1-2ay sonra kilo aldım evet ama ilk defa böyle gecikti adetim bide sık sık acikma değilde eskiden beri ben sürekli abur cubur yerdim yani tok olsam da 56 kiloykende oyleydim şuan 63 kiloyum gene aynıyım

Bende aynı şekilde 6 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 6 ay sonra evlendim hiç korunmadim 8 aylık evliyim ve evlendiğinden beri adetim duzenliydi ilk defa bu sefer bu kadar gecikme oldu doktora gittim pko dedi alttan muayen e edip söyledi normal ultrasonda ve tahlillerimde gorunmuyordu bende 62 kiloyum

Geçen sene 7. Ay kadın doğumda alttan muayene olmuştum canım ozaman yumurtalıkların sağlam hapı bırakırsan hamile kalırsın demişti doktor daha sonradan oluşmuş olabilir mi yani

Geçen sene 7. Ay kadın doğumda alttan muayene olmuştum canım ozaman yumurtalıkların sağlam hapı bırakırsan hamile kalırsın demişti doktor daha sonradan oluşmuş olabilir mi yani
Olabilir kuzum doktora söyledin mi uzun süredir adet olmadığını devam ederse düzensizliğin bence bi tekrar muayen e ol derim

Olabilir kuzum doktora söyledin mi uzun süredir adet olmadığını devam ederse düzensizliğin bence bi tekrar muayen e ol derim
Canım acilde çok ilgilenmiyorlar ama cuma gününe kadın doğuma randevum var ozaman iyice detaylı baktirtcam inşallah kötü birşey yoktur benim görümcemin hamileliğindede 2 ay boyunca hep negatif çıkmıştı test sonuçları daha sonra alttan muayene edince gebeliği görmüşler ya o tarz bişey yada bı sorun var yani gebelik yoksa inşallah mevsimsel bı gecikmedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…