Aynen canım hadi hayırlısı inşallah :)Bende hala hasta olmadım canım cuma gününe randevum var bakalım o zamana kadar adet olursam gene gidicem nden bu kadar gecikti merak ettim olmazsam zaten gidicem büyük ihtimalle gene bakarlar beta HCG ye hayırlısı olsun artık
Aynen canım hayırlısı bugünde bir tık yok hani ne bı hamilelik belirtisi nede bi adet belirtisi yokAynen canım hadi hayırlısı inşallah :)
Sonucu çok merak ediyorum gerçekten )Aynen canım hayırlısı bugünde bir tık yok hani ne bı hamilelik belirtisi nede bi adet belirtisi yok
Bende çok merak ediyorum canım :))Sonucu çok merak ediyorum gerçekten )
Yaaa inanmıyorum bende yeni geldim hastaneden tam yazacaktım yeni kan verdim bakalım adet gecikmesi pko dan dolayımı gebelikten dolayı mi
Inşallah ikimizinde pozitif çıkar canım dua et bol bolAaa bende şimdi kan vermek için sıra bekliyorum canım rabbim gönlümüze göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah şimdi çifte heyecan yaşıcam desene
İnşallah canım ya sen internetten mi bakacaksın sonuçlaraInşallah ikimizinde pozitif çıkar canım dua et bol bol
Canım çıkmadı 4.30 gibi çıkar dedi hemşire internetten bakarım ben sen naptin
Benim sonuç negatif canım beta hcg 1.20 çıktı artık çok sıkıldım bu durumdan yani adet olsam uzulmucem
Amin canım inşallah ama ben kötü bir sonuç çıkmasından korkuyorum normalde bu kadar gecikmezdi adetimcanım benim hayırlısı olsun bende cok üzüldüm dua et bol bol ben bi dua buldum cumartesi okunan bi duaymis araştır bak 1900 kere okunuyor cumartesi günü okunuyor fe in tevellev fe kul hasbiyallahu 'la ilahe diye başlıyor ben çok inanıyorum bu duaya önümüz ramazan mübarek günler yakın allah bi mucize verir insallah
Bence pko var canım cünkü onun belirtisi bu kilo alıyormuşum sık sık acıkma oluyor muAmin canım inşallah ama ben kötü bir sonuç çıkmasından korkuyorum normalde bu kadar gecikmezdi adetim
Canım ben yaklaşık 7-8ay doğum kontrol hapı kullandım ekim2017de hapı bıraktım bıraktıktan 1-2ay sonra kilo aldım evet ama ilk defa böyle gecikti adetim bide sık sık acikma değilde eskiden beri ben sürekli abur cubur yerdim yani tok olsam da 56 kiloykende oyleydim şuan 63 kiloyum gene aynıyımBence pko var canım cünkü onun belirtisi bu kilo alıyormuşum sık sık acıkma oluyor mu
Bende aynı şekilde 6 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 6 ay sonra evlendim hiç korunmadim 8 aylık evliyim ve evlendiğinden beri adetim duzenliydi ilk defa bu sefer bu kadar gecikme oldu doktora gittim pko dedi alttan muayen e edip söyledi normal ultrasonda ve tahlillerimde gorunmuyordu bende 62 kiloyumCanım ben yaklaşık 7-8ay doğum kontrol hapı kullandım ekim2017de hapı bıraktım bıraktıktan 1-2ay sonra kilo aldım evet ama ilk defa böyle gecikti adetim bide sık sık acikma değilde eskiden beri ben sürekli abur cubur yerdim yani tok olsam da 56 kiloykende oyleydim şuan 63 kiloyum gene aynıyım
Geçen sene 7. Ay kadın doğumda alttan muayene olmuştum canım ozaman yumurtalıkların sağlam hapı bırakırsan hamile kalırsın demişti doktor daha sonradan oluşmuş olabilir mi yaniBende aynı şekilde 6 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 6 ay sonra evlendim hiç korunmadim 8 aylık evliyim ve evlendiğinden beri adetim duzenliydi ilk defa bu sefer bu kadar gecikme oldu doktora gittim pko dedi alttan muayen e edip söyledi normal ultrasonda ve tahlillerimde gorunmuyordu bende 62 kiloyum
Olabilir kuzum doktora söyledin mi uzun süredir adet olmadığını devam ederse düzensizliğin bence bi tekrar muayen e ol derimGeçen sene 7. Ay kadın doğumda alttan muayene olmuştum canım ozaman yumurtalıkların sağlam hapı bırakırsan hamile kalırsın demişti doktor daha sonradan oluşmuş olabilir mi yani
Canım acilde çok ilgilenmiyorlar ama cuma gününe kadın doğuma randevum var ozaman iyice detaylı baktirtcam inşallah kötü birşey yoktur benim görümcemin hamileliğindede 2 ay boyunca hep negatif çıkmıştı test sonuçları daha sonra alttan muayene edince gebeliği görmüşler ya o tarz bişey yada bı sorun var yani gebelik yoksa inşallah mevsimsel bı gecikmedirOlabilir kuzum doktora söyledin mi uzun süredir adet olmadığını devam ederse düzensizliğin bence bi tekrar muayen e ol derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?