How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Rahim kalınlığı, kahverengi lekelenme, Kan testinin negatif çıkması, Gebelik ???

Ben perşembe günü gitmeyi düşünüyorm kuzum dünden beri lekelenmelerim var kahve pembe arasi
Git canım ihmal etme benimde cuma günü randevum var bende hiç lekeli akıntı yok bı tek adet geciktikten 2-3gun sonra geldi kahverengimsi pembemsi dahada bişey gelmedi çok merak ediyorum inşallah kötü birşey çıkmaz

Bende öldüm 2 gün önce doktor bana polikistik over kapasitesi var dedi söktürücü verdi 5gun kullan 10gun bekle adet olmazsan gel dedi doktordan eve geldim adet oldum kullanmamada gerek kalmadı bakalım diğer ay ne olacak
Canım ben demistim sana bütün belirtilerin onu gösteriyor bu kadar uzun adet olmaman aklıma direk onu getirdi ben şimdi bi karışım kullanıyorum pko için çok iyiymiş faydasını gorursem mutlaka sende kullan inşallah olurum

Ikıncı adetim gelcek kuzum baya oldu bide soğan suyu içmiştim hemn adet olmam gerekiyor olmadım hala dün iki kez kahverengi akıntı geldi bitti bida hiç gelmedi sabah idrar testi yptm evde negtfti
Bnde hamilelik icin 15 gün ictim ikinci küre 2 günüm kaldı bi 10 gün daha icicem neyse 15 gün ictikten sonra adetim 4 gün öne attı ilk gün kahverengi akıntı gibi geldi ikinci gün oldum normalde 4 yada 5 gün süren adetim 3 günde bitti bi on gün sonrada kasık ve göğüs ağrısı cektim koşa kosa test alıp yaptım ama negatif insallah bizlere de nasip olur yarabbim

Bnde hamilelik icin 15 gün ictim ikinci küre 2 günüm kaldı bi 10 gün daha icicem neyse 15 gün ictikten sonra adetim 4 gün öne attı ilk gün kahverengi akıntı gibi geldi ikinci gün oldum normalde 4 yada 5 gün süren adetim 3 günde bitti bi on gün sonrada kasık ve göğüs ağrısı cektim koşa kosa test alıp yaptım ama negatif insallah bizlere de nasip olur yarabbim
Amin inşallah canim:(

Back