Rahim kalınlığı, kahverengi lekelenme, Kan testinin negatif çıkması, Gebelik ???

defne1453

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.505
1.642
133
Arkadaşlar benim yumurtlama döneminde ilişkiden bir hafta sonra kahverengi lekelenmem geldi, doktora gittim rahmin kalinlasms muhtemelen hamilesin dedi. Ama sabah aile hekimliği test sonucu 0.20 akşam yaptirdigim ise 1.20 çıktı . Hamilelik olmasına rağmen gelen lekelemeye hiçbir anlam veremedim. Adetime de sekiz gün var. Bir fikri olan var mı acaba ? Olursa ilk olacak o yüzden meraklaniyorum ister istemez . Haftaici tekrar doktora gorunucem ama benzer durumu yaşayan veya fikri olan var mı merak ettim

Sabah ölçtürdüğün düşük çıkmış akşamki artmış.yeni artışa geçmiş .bence biraz bekle bir iki gün geçsin yeniden baktır .yada idrar testi yap iki gün sonra.ben böyle birzhataya düştüm adetime 10 gün varken acillik oldum kanda negatif çıktı bana birzsürü ağrı kesici ve antibiyotik verdiler aradan bir hafta geçti idrarda ve kanda pozitif çıktı ve 3 haftalık hamile çıktım .oyüzden bekle yeni yüksalişe geçmiştir.

Çok sağolun pozitif yorumunuz için umarım öyle olur, Allah sağlıkla bebisinize kavustursun
Yaptirdigim testler farklı yerlerden olduğu için çok umutlanamadim , makine hassasiyetleri farklı olabileceğinden bu şekilde çıkabilir diyenler olmuş
Haftaya pazar reglimin olması gerekiyor ama şu olanları da netlestiremeyince huzursuz oluyor insanAma tedbirli olmaya çalışayım ben o halde inşallah güzel haberler alirim

İnşallah güzel haberlerinide bizede vermeyi unutma.

Merhaba bayanlar 20 Mart'ta adet oldum 26 Mart'ta adetim bitti.20 Nisan'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Adetim geciktikten 2-3gün sonra yok denecek kadar az belli belirsiz kahverengimsi pembemsi akıntı geldi.Adetim bir hafta gecikince eczaneden test aldim ama negatif çıktı.10 gün geciktim hala adet olmadım.Hiç bir adet belirtiside yok üstelik.Geç döllenme olabilir mi acaba?Kafam karıştı iyice.Benim gibi bir durum yaşayan var mı ?

Yasadigin durumu şuan ben yaşıyorum canım gebelik var mı

Evet var kramp giriyor arada çok uyku halim var bide akıntim var başka belirtim yok hiç pazartesi günü tekrar test yapcam inşallah hamileyizdir :)
Canım benimde biraz ağrıyor karnım akıntı çok az var oda şeffaf yani uyku hali bendede var sabahları okadar zor uyanıyorum ki anlatamam bakalım inşallah canım testi yaptırdığında banada haber ver :)

Canım benimde biraz ağrıyor karnım akıntı çok az var oda şeffaf yani uyku hali bendede var sabahları okadar zor uyanıyorum ki anlatamam bakalım inşallah canım testi yaptırdığında banada haber ver :)
Aynen benim akıntim da şeffaf sadece dün kahve rengi geldi ondan 2 gün önce pembe geldi sabahları gözlerimi hiiiç açmak istemiyorum yataktan çıkmak istemiyorum şuanda bile uyuyabilirim yani :) tamam canım haber veririm sende haber ver :)

Tamam canım adet olursamda yazarım bende de adet geciktikten 2-3 gün sonra geldi pembemsi kanverengimsi gibi akıntı oda çok azdı sonra daha hiç gelmedi :) bı yerde okumuştum bı kadınında adeti 15 gün gecikince kan testi yaptırmış negatif çıkmış 24.gun yaptırmış ozaman pozitif çıkmış bakalım eğer bizde hamileysek belki naz yapıyordur bebişlerimiz

Aynen geç döllenme olduğu zaman öğrenmek biraz uzun sürüyormuş herkese geç olsun güç olmasın

Kızlar çok şükür ben pozitifi gördüm dün artmıştı yerleşme kanamasindan sonra ki gün kanda çıkmadı üç gün beklemek gerekmiş, inşallah sizinde yerlesmedir uyku hali benim ilk belirtilerinden di hayra olsun insallah

İnşallah güzel haberlerinide bizede vermeyi unutma.
Çok şükür güzel haberler aldım canim Ama henüz daha çok küçük 3. Haftadayim inşallah sağlıklı gebelik olur, adet dönemini bekliyorum şuan birşey geçmeden bitsin diye İnşallah Allah sağlıkla bebiklerimize kavuştursun olmayan herkese de nasip etsin

Canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah adetin kaç gün gecikti senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…