Rahim kalınlığı hamilelik belirtisimidir

Arkadaşlar merhaba. son bir haftadır kasık ağrılarımdan dolayı doktora gittim acaba kist v.s. bir şey mi var diye. adetime 5-6 gün var. hormon test sonuçlarım için doktor gayet iyi dedim. rahim çok kalınlaşmış 14 mm. belki de hamilesindir dedi. eşim dört ay önce varikosel ameliyatı oldu, sorunumuz sperm sayısı değil ama hız ve morfoloji, ameliyattan sonra düzelme de oldu. ümitlenmek istemiyorum ama rahim kalınlığının normali nedir? yani adete yakın bu kalınlık normal mi? cevaplarınız için teşekkürler. herkesin her şey gönlüne göre olur inşallah.

Merhaba benim bir sorum olacak. En son 31 mayısta eşimle çocuk çalıştık. o gün benim yumurtlama günümdü. ve bugün (6 haziran) doktora gidip kan testi yaptırmak istedim ancak saati kaçırdım yarına kaldı. Doktorum ultrasonda baktı ve rahim kalınlaşmış gebelik lehine dedi. yarın sabah kan testi yaptırıp ertesi gün sonuç alacağım ama benim aklım takıldı. Yani rahim kalınlaşması gebelik dışında bir durumda olabiliyor mu? Olmuyorsa ben kesin hamile miyim?

kızlar merhaba yaklaşık 8 aydır cocuk yapmaya calışıoruz ilk defa gecen ay klomen kullandım adetimden 5 gun gecti normalde duzenlidir bugun dra gittm doktor henuz bişey gözükmü ama gözükmeyebilir dedi rahmin 11mm olmuş dedi hamilede olmuş olabilirsin dedi belkide adet olacağın içindir dedi sizce durum nedir????

canıııııııım Allahım razı olsun......ben hamileymişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. darısı sana inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar size bir sorum olucak bugün drye gittim dr:eek:o rahim kalınlığın süper bunu dedi kan testi istediği adetşme daha 1 hafta var.Hamile olabilirmiyim acaba,dr olabilirsin ama seni umutlandırmayım dedi sizce hamilemiyimdir.

Bir sorum olacaktı adetim 12 gün gecti adet olmam gereken günde sancım vardı adet olacak gibi ama olmadı gecikti doktora gittim bugün ve hiçbirşey göremedi ama yok da diyemem dedi rahim duvarı çok kalınlaşmış hamilede olabilirsin dedi kan tahlili verdi yarın için bu rahim duvarı başka şeyden dolayı kalınlaşırmı yoksa hamile olabilirmiyimm

Bir sorum olacaktı adetim 12 gün gecti adet olmam gereken günde sancım vardı adet olacak gibi ama olmadı gecikti doktora gittim bugün ve hiçbirşey göremedi ama yok da diyemem dedi rahim duvarı çok kalınlaşmış hamilede olabilirsin dedi kan tahlili verdi yarın için bu rahim duvarı başka şeyden dolayı kalınlaşırmı yoksa hamile olabilirmiyimm

Tatlım umut vermek istemem ama kalınlaşma genelde gebelik anlamına geliyor. tabi adet yaklaşınca da bur durum söz konusu. ama tanıdıklarımın çoğu hamile çıktı. ben de geçen ay adetim 3 gün gecikince hastaneye gittim ultrasyondan baktırdım rahim kalınlaşması vardı 11 gün adetim gecikti hamile olduguma kendimi inandırdım ama sonra adet oldum ve çok üzüldüm kendini fazla kaptırma ama umarım hamilesindr bitanem dualarım seninle...

Mrb arkadaslar ben klomen artı çatlatma iğnesi oldum çok sabırsızdım adetıme 6 gün kalasıya test yaptım pozitif çıktı heyecanla kan tahlılıne gittim ama kanda negatıftı çok şiddetli kasık ağrılarım sırt ağrılarım bıde yanmalarım gaz ve sık sık İdrara çıkıyorum hamilelik belirtilerinin hepsi var adetıme 1 gün bar doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi beklemem gerektiğini söyledi ama çok sabırsızlanıyorım acaba hamilemiyim

Mrb arkadaslar ben klomen artı çatlatma iğnesi oldum çok sabırsızdım adetıme 6 gün kalasıya test yaptım pozitif çıktı heyecanla kan tahlılıne gittim ama kanda negatıftı çok şiddetli kasık ağrılarım sırt ağrılarım bıde yanmalarım gaz ve sık sık İdrara çıkıyorum hamilelik belirtilerinin hepsi var adetıme 1 gün bar doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi beklemem gerektiğini söyledi ama çok sabırsızlanıyorım acaba hamilemiyim

gerçekten çok sevindim bende çatlatma iğnesi olalı 6 gün oldu kasığımda ağrı oldu yumurtam çatlamış çocuk çalışmasıda yaptık . rahim duvarımın kalınlaşması için ilaçlarda kullanıyorum neler oldu belirti olarak?

Benim klomenden sonra sol tarafta yumurta 20 ml olmuştu çatlatma iğnesini oldum özellikle yumurtanın olduğu yani sol tarafta çok ağrım vardı işte göğüste hassasıyet sık idrara çıkma bel ağrısı falan oldu bende midem ekşıyor ağzıma sürekli acı acı tatlar gelıyordu tabi herkeste farklı belirttiler oluyor daha yenı olmuşsan iğneyi biraz bekle olur inşallah senınde

arkadaşlar mrhaba . benım yumurtalıklarım poliskistik over kendiliğimden adet olamıyorum ama doktor gebelığe engel bı durum yok dedı. dun akşam acıle doktora gıttım rahım duvarında kalınlaşma var dedi ama betada 0,21 cıktı hastanenın yanlış cıkabılır dedı bı de sağlık ocagında yaptır bılgısı olan varsa bana yardımcı olursanız cok sevınırım :KK43:

Merhaba ben yeni katıldım aranıza ve bişey sormak istiyorum biz eşimle artık korunmuyoruz ve adetim 2 gün gecikti bugün doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve kan testi istedi kan testinde bişey çıkmadı. En son pazartesi günü ilişki yaşadım acaba kanda belli olmama durumu var mıdır rahim bebek ne kâfirlikler kalınlaşır?

Arkadaslar merabaa bugun doktora gttim hersey yolunda sol yumurtaligimda catlamaya hazir yumrta vardi gebelik kesesine benzer bi gorunum ve ayni zamanda rahimde kalinlasma var doktor folik asit verdi ama muane sirasinda guldu ölctu falan ilk kez oldugu icin anlam veremedim tabiki saibeli konustu 6 tup kan aldi ve sonuclarini 10 gun sonra geldiginde goruselim dedi folik asit yazdi ama aldirmadi bidahaki muanede alio almaman grektgini soylerm dedi sizde hamilemiyimmm :)

Merhaba ben yeni katıldım aranıza ve bişey sormak istiyorum biz eşimle artık korunmuyoruz ve adetim 2 gün gecikti bugün doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi ve kan testi istedi kan testinde bişey çıkmadı. En son pazartesi günü ilişki yaşadım acaba kanda belli olmama durumu var mıdır rahim bebek ne kâfirlikler kalınlaşır?
Slm cnm sonuc ne oldu senin

Kızlar merhaba 9 ay önce bir düşük yaşadım daha sonrasında çocuk için baya çabaladık bu ay reglim 4gün gecikti az önce doktor randevum vardı usg de bişe görünmedi ama Rahim kalınlaşması var bu iyi bir şey deri şimdi test verdim kandan 2 saat sonra sonuç çıkacak çok heycanlıyım sizce sonuç ne çıkacak hafif adet sancım da var korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ben bugün doktora gittim rahm kalinligi 15 mm çıktı adetm 10 gün geçti bide 3 cm kist var dedi kan verdm gebelik testiı için ogledn snra cikcak gebelik olabilir mi bu rahm kalinligi sizce nasıl?

Baya olmuş ama ben de bir şey sormak istiyorum konuyla ilgili. Dün muayene oldum doktorum rahimin kalınlaştığını söyledi beklediğimiz an dedi adetimede 5 gün var ama tabi ben sormadığım için nedir ne değildir diye açıklama yapmadı bir de çok ufak bir enfeksiyon var ama bu durumda ilaç yazmıyorum kullanmani istemiyorum dedi. Şimdi burda sizin yorumlarınızı okudum umut oldu sizce gebelik varmıdır yoksa adet zamanıda mı böyle oluyor

Baya olmuş ama ben de bir şey sormak istiyorum konuyla ilgili. Dün muayene oldum doktorum rahimin kalınlaştığını söyledi beklediğimiz an dedi adetimede 5 gün var ama tabi ben sormadığım için nedir ne değildir diye açıklama yapmadı bir de çok ufak bir enfeksiyon var ama bu durumda ilaç yazmıyorum kullanmani istemiyorum dedi. Şimdi burda sizin yorumlarınızı okudum umut oldu sizce gebelik varmıdır yoksa adet zamanıda mı böyle oluyor

Ben doktora ilk gittiğimde ultrasonla rahim içine bakıp "Rahmin bu kadar kalınlaşması ya hamileliğin başına olur, ya da regl gecikmesinde olur." dedi. Bir de bana da "Enfeksiyon var ama ilaç yazmıyorum." demişti. Kan testinde hamile olduğum ortaya çıktı. Sana da aynı yorumlar gelince yazmak istedim. İnşallah gönlündeki gibidir.

Ben doktora ilk gittiğimde ultrasonla rahim içine bakıp "Rahmin bu kadar kalınlaşması ya hamileliğin başına olur, ya da regl gecikmesinde olur." dedi. Bir de bana da "Enfeksiyon var ama ilaç yazmıyorum." demişti. Kan testinde hamile olduğum ortaya çıktı. Sana da aynı yorumlar gelince yazmak istedim. İnşallah gönlündeki gibidir.
Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için. Insallah ben de o güzel haberi alırım

X