Hayırlı geceler hanımlar uyuyamadım bu saatte yazıyorum ben 16 Aralıkta rahim filmi çektirdim çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı eşimin sperm değerleri de iyi çıktı biraz ileri hız düşük ama sorun değil dediler benim hormon değerlerim de gayet iyi bir sorun yok. Doktorum bu ay akışına bırak 2 ay da yumurtlama takibi yaparız dedi ben daha akışına bırakmadan filmden 13 gün sonra 29 aralıkta adet oldum daha bu sabah bitti şimdi ben kendime soğan kürünü yapmayı istiyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapayım diyorum ama sizin önerebileceğiniz başka neler var lütfen yardımcı olur musunuz ben incir kürü yapmayı düşünmüştüm daha önce ama prolaktin im yüksekti dostinex ilacı ile düşürdük incir de prolaktini yükseltiyor önerilerinizi bekliyorum
Hayıt tohumunu nasıl kullanmam gerekir acabaHayit tohumu canim hamilelige yardimci oluyormus folik asitte kullanmani oneririm yumurtlamayi duzenliyor o ay cocul olustugunda tutunmasina yardimci oluyormis
Ben sarac oglundan dinledim bi cok kiside duzenli sekilde yapiyor canim ama been ole gelisi guzel cay gibi sabah aksam icitim ac yemeklerden 2 saat sonra kuralina gore yapmadim benim sorunum farkliydi degerlerimin hepsini normale cebirdi ama cogu insanin gebeligine sebeb oluyor mus yanliz adetten sonraki donemde basla yumurtlama evresine kadar ic birak canimHayıt tohumunu nasıl kullanmam gerekir acaba
Tamam teşekkür ederim canım peki hamile kalabildin mi merak ettimBen sarac oglundan dinledim bi cok kiside duzenli sekilde yapiyor canim ama been ole gelisi guzel cay gibi sabah aksam icitim ac yemeklerden 2 saat sonra kuralina gore yapmadim benim sorunum farkliydi degerlerimin hepsini normale cebirdi ama cogu insanin gebeligine sebeb oluyor mus yanliz adetten sonraki donemde basla yumurtlama evresine kadar ic birak canim
Bende gecen ay yaptim doktora gittim benim pkom var canim onlara iy geliyor ama cok iy geldi bu cay bana degerlerimi duzeltti kisa surede mucize bisey umutlarim tekrar yesertti fiye bilirim klomen verdi bana bu ay bekliycem kuzum insallah benee senin hayirli haberini alirim insallah rabbim sanada tum isteyenlerede hayirli evlat nasil etsin zor surecler sabir isi biraz allah sabir verdin bizeTamam teşekkür ederim canım peki hamile kalabildin mi merak ettiminşaAllah güzel haberler alırız
Hayırlı geceler hanımlar uyuyamadım bu saatte yazıyorum ben 16 Aralıkta rahim filmi çektirdim çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı eşimin sperm değerleri de iyi çıktı biraz ileri hız düşük ama sorun değil dediler benim hormon değerlerim de gayet iyi bir sorun yok. Doktorum bu ay akışına bırak 2 ay da yumurtlama takibi yaparız dedi ben daha akışına bırakmadan filmden 13 gün sonra 29 aralıkta adet oldum daha bu sabah bitti şimdi ben kendime soğan kürünü yapmayı istiyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapayım diyorum ama sizin önerebileceğiniz başka neler var lütfen yardımcı olur musunuz ben incir kürü yapmayı düşünmüştüm daha önce ama prolaktin im yüksekti dostinex ilacı ile düşürdük incir de prolaktini yükseltiyor önerilerinizi bekliyorum
Bende de pco vardı hacamat falan yaptırdım geçti açlık oruçları yaptım sıvı diyeti yaptım karaciğer temizliği yaptım bunları romatizmam için yapmıştım ama bütün vücudu organları temizliyor henüz hamile kalamadım.Bende gecen ay yaptim doktora gittim benim pkom var canim onlara iy geliyor ama cok iy geldi bu cay bana degerlerimi duzeltti kisa surede mucize bisey umutlarim tekrar yesertti fiye bilirim klomen verdi bana bu ay bekliycem kuzum insallah benee senin hayirli haberini alirim insallah rabbim sanada tum isteyenlerede hayirli evlat nasil etsin zor surecler sabir isi biraz allah sabir verdin bize
Evet haklısınız ama sabredemiyorum doktorum sorun olmaz dedi ama her şeyi rabbim bilir rahim filmi çekilince hamile kalma şansı artıyor evet bende bunu desteklemek için kür yapmak istiyordumRahim filmi çekilmiş ve rahminiz gebe kalmaya daha uygun hale gelmişken, henüz hassasken ve daha yeni az da olsa radyasyon almışken hemen kürlere başlayıp hormon ve vücut dengenizi bozmayın derim. 3 ay böyle şeyler kullanmadan denemeye devam edin çünkü şu an şansınız eskisine göre zaten daha yüksek. Sonra kürlere başlarsınız.
Eşiniz keçiboynuzu kullanabilir tabi o ayrı :)
Evet haklısınız ama sabredemiyorum doktorum sorun olmaz dedi ama her şeyi rabbim bilir rahim filmi çekilince hamile kalma şansı artıyor evet bende bunu desteklemek için kür yapmak istiyordum
Evet haklısınız ama 1 düşük yaptım 3 yılık evliyim ve 1 yıldır korunmadığımız halde bebeğimiz olmuyor o yüzden kafam allak bullak ne yapsam yapmadığım şey aklımda kalıyorHormonlarda ve yumurtalıklarda sorun yoksa neden kürlere gerek olsun ki? Zaten rahim de tertemiz yıkandı paklandı, kanallar açıldı şu an. Bence ayarlarınızla oynamayın ama siz bilirsiniz tabii. Tez vakitte pozitifi görmeniz dileğiyle
Ne denk gelirse yapmak yerine ihtiyaca yönelik araştırın. Kistiniz yoksa soğan suyu yaramayabilir size. Ya da yumurta rezervinde sorun varsa incir kürü vs.. çatlamada sorun varsa havuc.. insanlar buraya sunu yaptım o ay hamile kaldım diyor da hemen uygulayıp hormonları dalgalandırmamak lazım.Hayırlı geceler hanımlar uyuyamadım bu saatte yazıyorum ben 16 Aralıkta rahim filmi çektirdim çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı eşimin sperm değerleri de iyi çıktı biraz ileri hız düşük ama sorun değil dediler benim hormon değerlerim de gayet iyi bir sorun yok. Doktorum bu ay akışına bırak 2 ay da yumurtlama takibi yaparız dedi ben daha akışına bırakmadan filmden 13 gün sonra 29 aralıkta adet oldum daha bu sabah bitti şimdi ben kendime soğan kürünü yapmayı istiyorum eşime de keçiboynuzu kürü yapayım diyorum ama sizin önerebileceğiniz başka neler var lütfen yardımcı olur musunuz ben incir kürü yapmayı düşünmüştüm daha önce ama prolaktin im yüksekti dostinex ilacı ile düşürdük incir de prolaktini yükseltiyor önerilerinizi bekliyorum
Korun dediyse korunun çünkü ilaç veriliyor ve radyasyon alıyorsunuz. Ben yurtdışındayım. Bu tip makinanın radyasyonu düşük ilaç da zararsız dedi dr. Ama makinaya ilaca göre korun diyen de varmış. Acele etmeyin sağlıklı gebelik olmayabilir bu haliyle olsa bile. Allah muhafaza.Bende dün rahim filmi çektirdim, doktorum bu ay korunun dedi ama ilk ay şans yükseliyor diye korunmayı düşünmüyorum. Bende hafif düzeyde pko var eşimin değerleri iyi ama 1.5 seneye yakın oldu kimyasal düşük vs yaşamadım. Öyle olunca da tüplerden şüphelendik ama çok şükür o da açık çıktı. Bende şimdi hayıt tohumu kaynatıp içmeye başlıycam, hormonları düzenliyormuş. Bir de hakiki bal çörek otu tarçın karışımı, her gün 1 kaşık yumurtaların kaliteli gelişmesi için öneriyorlar
Korun dediyse korunun çünkü ilaç veriliyor ve radyasyon alıyorsunuz. Ben yurtdışındayım. Bu tip makinanın radyasyonu düşük ilaç da zararsız dedi dr. Ama makinaya ilaca göre korun diyen de varmış. Acele etmeyin sağlıklı gebelik olmayabilir bu haliyle olsa bile. Allah muhafaza.
O aslında söylendiği kadar yaygın bir durum değil. Çekildiği ay gebe kalanlar söyleynce öyleymiş gibi geliyor. Ben dr a söyledim. Yurtdışında olunca mu bilmem güldü yok öyle bir şey dedi. Tıkanıklık varsa açarız gebe kalırsın. Tıkanıklık olmayanın öyle hamile kalması gibi bir şey yok felan dedi. Hatta küçük tıkanıklıkların çekilirken açılacağına da inanmıyor. Ayrıca işlem gerekli diyor. Genel olarak sistem burda farklı tabi kıyaslamamak lazım da demek istediğim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. İstemediği halde gebe kalanlar var. İsteyenler istediği ay kalamıyor. Tıbben gereken yapılınca gerisi nasip..Son teknoloji bir makineyle çekildi, çoğu doktor da gerekli görmüyor korunmayı ama doktoruma soramadım neden böyle söylediğini. Sanki olacakmışta ben engelleyecekmişim gibi his oluyor böyle de.
O aslında söylendiği kadar yaygın bir durum değil. Çekildiği ay gebe kalanlar söyleynce öyleymiş gibi geliyor. Ben dr a söyledim. Yurtdışında olunca mu bilmem güldü yok öyle bir şey dedi. Tıkanıklık varsa açarız gebe kalırsın. Tıkanıklık olmayanın öyle hamile kalması gibi bir şey yok felan dedi. Hatta küçük tıkanıklıkların çekilirken açılacağına da inanmıyor. Ayrıca işlem gerekli diyor. Genel olarak sistem burda farklı tabi kıyaslamamak lazım da demek istediğim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. İstemediği halde gebe kalanlar var. İsteyenler istediği ay kalamıyor. Tıbben gereken yapılınca gerisi nasip..
Bende dün rahim filmi çektirdim, doktorum bu ay korunun dedi ama ilk ay şans yükseliyor diye korunmayı düşünmüyorum. Bende hafif düzeyde pko var eşimin değerleri iyi ama 1.5 seneye yakın oldu kimyasal düşük vs yaşamadım. Öyle olunca da tüplerden şüphelendik ama çok şükür o da açık çıktı. Bende şimdi hayıt tohumu kaynatıp içmeye başlıycam, hormonları düzenliyormuş. Bir de hakiki bal çörek otu tarçın karışımı, her gün 1 kaşık yumurtaların kaliteli gelişmesi için öneriyorlar
Benim doktorum da rahim filmi sonrası korunmamı istemişti ve korunduk. Her ne kadar az bi radyasyon söz konusu olsa da riske girmeyelim sonucu daha ağır olur demişti. Bence doktorunuzu dinleyin.
Doğru mantıklı bu yönden de, siz hsgden ne kadar sonra hamile kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?