Çok teşekkür ederim.
Ben umudumu hiç kaybetmemiştim. Hatta 2-3 sene daha uğraşıcaz galiba diyordum çünkü yıllarca deneyen çok insan var ve eskisi gibi kolay değil hamile kalmak. Doğurganlık tüm dünyada gitgide azalan bi durum.
Çevreyi boşverin. Her şeyin bi zamanı var. Siz kendinizi yıprattıkça bilinçaltınız da negatife odaklanacak. Gebeliğin gerçekleşmesi gerçekten mucize aslında. Her ay denk getirmek için 1 yumurta ömrü kadar yani 24 saatlik bi şansımız var ve sadece bu da yetmiyo. :) Sperm iyi kur yaptı mı, yumurta spermi kabul etti mi, ikisi de sağlıklı mı, hadi döllenme oldu diyelim, rahim duvarı gel bünyeme yapış okey dedi mi. Bir sürü iş :))
Güzellikle olmayınca zorla döllenip yerine koyulur olur biter dedik, öyle de oldu tek embriyo transferi ile hemde.
Kendinize bi süre belirleyin. Baktınız enerjiniz bitiyo, modunuz iyice düştü, daha fazla yıpranmadan tüp bebek deneyin. Şu an daha yolun başındasınız. Ben 1 yıl süre tanımıştım çünkü 36 yaşında evlendim ve 37de bebek kararı aldık. 38de hamile kaldım, 39 olur olmaz doğum günümden bir gün sonra da doğuracam inşallah :)
Yaşınız gençse aceleye hiç gerek yok bence ama umarım en kısa zamanda kopkoyu bi çift çizgi görürsünüz.