• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Lavinya0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
337
111
23
30
Merhabalar 1.5 yıldır evliyim bu süre zarfında hiç korunmadık ama bir türlü olmadı doktora gittigim zamanda bir sorun olmadığı söylendi. En son gittim doktor çok ilgiliydi rahim filmi çekilmesi gerektiğini söyledi bu cuma anestezi uygulayarak çekecekler sormak istediğim rahim filminden sonra hamile kalabilirmiyim

Kalabilirsin ben filmi çektiğim ay kaldım tüplerde sorun olmamasına rağmen bi nevi rahimide tüpleride temizliyor şuan kızım 4.5 aylık 😊

Genellikle rahim filmi çekildikten sonra hamile kalma olasılığı yüksek oluyor derler. Size de nasip olur inşallah

Kalabilirsin ben filmi çektiğim ay kaldım tüplerde sorun olmamasına rağmen bi nevi rahimide tüpleride temizliyor şuan kızım 4.5 aylık 😊
Filmi çekindiğiniz ay korunun dedi mi hekiminiz? Hemen o ay mı gebe kaldınız?

Ben de 1 buçuk yıldır çocuk istiyorum. Geçen cumartesi rahim filmi çekildim. Merakla bu ay pozitifi bekliyorum.

hsg filmi bende çekildim fakat üplerim açık olmasına rağmen hamile kalamadım....

İnsallah doktorum bu ay yumurtlama takibi yapacakmış bu konularda çok bilgim yok desteğiniz için teşekkür ederim 🙏

benim 1 sene oldu filmi çekileli, fimden sonra çatlatma ipğnesi aşılama vs yaptım olmadı... eşimdede sorun yok. sağlıkçıyız zaten

hiç çektirmedim ama acılı demişlerdi ondan sordum. anestesi alırsanız hiçbirşey hissetmezsiniz merak etmeyin.

benim 1 sene oldu filmi çekileli, fimden sonra çatlatma ipğnesi aşılama vs yaptım olmadı... eşimdede sorun yok. sağlıkçıyız zaten
Hayırlısı olsun dilerim sağlıklı bir bebeğiniz olur 🙏 benm anlamadığım insanlar ilk denemelerinde nasıl kalabiliyorlar doğru zaman nedir anlam veremiyorum

bende ona sasıyorum yaş desen 37 yaşında arkadasım evlendiği gn hamile kalmış 3 aylık olunca farketti :)
bizde hazirandan beri deniyoruz olmuyor, şimdi çok fena sırt agrılarım var hacamat yaptırmak istiyorum, gebeliğede faydası olurmuş, ole diyolar. bi dr randevum var ondan sonra devam edeceğim çalışmlara inşallah :)

Doktorunuz korunun veya korunmayın dedi mi ? İlişkiye ne zaman için izin verdi ? Rahim filmi hakkında bilgi verirmisiniz 🙏
Öncelikle geçmiş olsun rahim filminden korkmayın durumunuz varsa istanbulda Cevat bayrak’a gidin hem filmi çekiyor hem de kapalıysa açıyor birkaç dakikalık bir işlem. Ben bir özel hastanede anestezili hsg çektirdim tüplerimin ikisi de kapalı çıktı, Cevat beye gittiğimde biri açık dedi diğerini de kendisi açtı demek ki ilk hsgde biri açılmış. 17 ağustosta Cevat beye gittim ikinci ayımda hamile kaldım şu an 6 haftalık darısı size olsun 🥰 bu arada Aynı gün tatile gidecektik doktora sorduğumda ilişki, deniz, havuz her şey serbest dedi nitekim ben de bir sorun yaşamadım.

Back