Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok aciyor mu yaa
Hayir kuzum acimiyor tabi narkozlu yani aneztezili olursa bana narkoz verdiler uyudum zaten gozlerimi actim her yer kandi icimi temizlemis baya bi basınç yapmis doktor zaten geri bayildim oyle yani hafif sizliyordu kasiklarim birde vajinam agriyordu tabi 5 dakika sürdü geri gecti ped taktim mecbur baya kan gelmisti bende

Insallag bu ay hamile olursun hemen oluyormus

Insallag bu ay hamile olursun hemen oluyormus
InsaAllah balim ya Rabbim cumlemize nasip eylesin Ama ben klomen kullaniyordum rahim filminden once ve rahim filminden sonra doktor bi bakalim yumurta olusmusmu dedi alttan muayene etti ve yumurta gelisimi yoktu moralim bozuldu acaba nedenki normalde klomen kullandigimda yumurtam cok oluyordu 18 cm filan olurdu bu kez hic olusmamisti tekrar persembe gunu gidecegim tekrar bakacak insaAllah persembeye kadar yumurtam olur bilmiyorum artik doktor eger sonuc alamazsak igne tedavisine baslayalim dedi o nasil oluyor onu da bilmiyorum

Kotu dusunme belki erken baktigi icin gorememistir Umudunu sakin kaybetme guzel dusun ki guzel sonuclar alasin. Persembe gunu gittiginde guzel habarler alicaksin eminim

Kotu dusunme belki erken baktigi icin gorememistir Umudunu sakin kaybetme guzel dusun ki guzel sonuclar alasin. Persembe gunu gittiginde guzel habarler alicaksin eminim
InsaAllah balimm ya hepimiz guzel haberler aliriz insaAllah ee senin durum nasil canim yani kac senelik evlisin bebis var mi tedavi mi goruyorsun

9 ay oldu evleneli canim bir kimyasal gebelik yasadim ve hala bebek yok maalesef
Olur insaAllah canim daha yenisin Rabbim gönlüne gore versin bende 2 senelik evliyim 8 aydir tedavi goruyorum esimde sorun olmadigi icin doktor aşılamaya ve tup bebege gerek yok dedi Bakalim hayırlısı

Hangi hastanede yaptırdın ve ücretini paylaşabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…