- 21 Mart 2018
- 193
- 40
- 18
- 35
- Konu Sahibi Aysenur1037
-
Test bozuktur.Kızlar bakarmisiniz 15gun önce rahim filmi çekildi ve idrar testi iki tane yaptım böyle oldu ama kan verdim negatif adetime 5gun var sizce neden olduuEki Görüntüle 2193343
Testin rengi de normal değil ama bi tuhaflık olduğu bariz.İkisinde silikte olsa çizgi çıktı çok heyecanlamistim kanda daha salgılanması dediler ama Off bilmiyorum ya
Sanki fazla sıvı damlamış gibi Allah gönlünüze göre versinKızlar bakarmisiniz 15gun önce rahim filmi çekildi ve idrar testi iki tane yaptım böyle oldu ama kan verdim negatif adetime 5gun var sizce neden olduuEki Görüntüle 2193343
Doktorun ne dedi canım açıklama yaptı muKızlar.merhaba geçen ay rahim filmi çekindim dış gebelik oldum diye sağ taraf tıkalı. Resme bakarsanız ucunda tıkanıklok var açılır mı ki bu
3 ay dene hamile kalmada sorunun yok dedi 3düşük yapmıştım. Sonuncusu dış gebelik oldu diye çekelim dedi. Sağ tüpümü o tıkamış olabilirmiş en uç kısmı yani tüpüm görünüyor karın boşluğuna ilaç yayılmamışDoktorun ne dedi canım açıklama yaptı mu
canım kan testin kaç çıktı pekiİkisinde silikte olsa çizgi çıktı çok heyecanlamistim kanda daha salgılanması dediler ama Off bilmiyorum ya
iste kimisinede korunun demis doktordan doktora degisiyor demekkiBugün sabah hsg çekildi çok şükür tüpler açık rahmin şekli normal çıktı gebeliğe engel bir durum yok dedi doktorum bu haftayı değerlendirin gebelik oluşabilir oluşmazsa diğer ay yumurta takibine başlayacağız
Bugün sabah hsg çekildi çok şükür tüpler açık rahmin şekli normal çıktı gebeliğe engel bir durum yok dedi doktorum bu haftayı değerlendirin gebelik oluşabilir oluşmazsa diğer ay yumurta takibine başlayacağız
Test bozuk testin son kullanma tarihine bakın daha iyi bi testle tekrar deneyinKızlar bakarmisiniz 15gun önce rahim filmi çekildi ve idrar testi iki tane yaptım böyle oldu ama kan verdim negatif adetime 5gun var sizce neden olduuEki Görüntüle 2193343
Canim sen devlet hastanesinde mi yaptirdin yoksa ozelde mi?Kizlar bende dun cekindim rahim filmi ve sonuclar cok şükür temiz çıkmış doktor hic bi sorun yok dedi cok fazla basinc yaptim sana dedi klomeni bitir 2 gun sonra yumurta takibine gel dedi keskeee bi faydasi olsaa yaa kizlar hepimizin kucagi dolsun insaAllahhh
Ozel hastanede yaptirdim balimmm aneztezili rahim filmi cekildi canimCanim sen devlet hastanesinde mi yaptirdin yoksa ozelde mi?
Cok aciyor mu yaaOzel hastanede yaptirdim balimmm aneztezili rahim filmi cekildi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?