Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysenur1037

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
193
40
18
35
Kızlar bakarmisiniz 15gun önce rahim filmi çekildi ve idrar testi iki tane yaptım böyle oldu ama kan verdim negatif adetime 5gun var sizce neden olduu

İkisinde silikte olsa çizgi çıktı çok heyecanlamistim kanda daha salgılanması dediler ama Off bilmiyorum ya

Kızlar.merhaba geçen ay rahim filmi çekindim dış gebelik oldum diye sağ taraf tıkalı. Resme bakarsanız ucunda tıkanıklok var açılır mı ki bu

Eklentiler

• Screenshot_20181017-161232.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 130
Doktorun ne dedi canım açıklama yaptı mu
3 ay dene hamile kalmada sorunun yok dedi 3düşük yapmıştım. Sonuncusu dış gebelik oldu diye çekelim dedi. Sağ tüpümü o tıkamış olabilirmiş en uç kısmı yani tüpüm görünüyor karın boşluğuna ilaç yayılmamış

Bugün sabah hsg çekildi çok şükür tüpler açık rahmin şekli normal çıktı gebeliğe engel bir durum yok dedi doktorum bu haftayı değerlendirin gebelik oluşabilir oluşmazsa diğer ay yumurta takibine başlayacağız

iste kimisinede korunun demis doktordan doktora degisiyor demekki

Merhaba. Rahim filminde rahminiz bolca kimyasal sıvı ve az miktarda radyasyon almış oluyor. Bu ay korunmanız daha doğru olacaktır. Benim doktorum bu riski asla alamayız bir ay korunun demişti.

Kizlar bende dun cekindim rahim filmi ve sonuclar cok şükür temiz çıkmış doktor hic bi sorun yok dedi cok fazla basinc yaptim sana dedi klomeni bitir 2 gun sonra yumurta takibine gel dedi keskeee bi faydasi olsaa yaa kizlar hepimizin kucagi dolsun insaAllahhh

Canim sen devlet hastanesinde mi yaptirdin yoksa ozelde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…