- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 39
- Konu Sahibi Kararliiii
-
Ben kaldım aynı ay ama kimyasal gebelik oldu malesef. Allah gönlünüze göre versin InşAllahİki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Amin size de en yakın zamanda tekrar versin filmden önce ne kadar süre olmamistiBen kaldım aynı ay ama kimyasal gebelik oldu malesef. Allah gönlünüze göre versin InşAllah
Ben 6 ay önce cektirdim, hala kalamadımİki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Amin InşAllah şuan gebeyim. Rabbim devamını verir InşAllah.Amin size de en yakın zamanda tekrar versin filmden önce ne kadar süre olmamisti
Cnm cok sevindim hamile misinAmin InşAllah şuan gebeyim. Rabbim devamını verir InşAllah.
1 sene korunmasız ilişkiden sonra aşılamaya karar vermiştik. Onun için hsg çekilmişti.
Evet canım çok şükür ama kalp atışını duyamadım daha biraz tedirginlik varya.Cnm cok sevindim hamile misin
Amin cnm hic bitmiyor dertEvet canım çok şükür ama kalp atışını duyamadım daha biraz tedirginlik varya.
Rabbim mübarek ay hürmetine canı gönülden isteyip emek verenlere nasip eder InşAllah
Ne güzel kimyasaldan sonra hemen mi olduAmin InşAllah şuan gebeyim. Rabbim devamını verir InşAllah.
1 sene korunmasız ilişkiden sonra aşılamaya karar vermiştik. Onun için hsg çekilmişti.
Amin canım bende hep dua ediyorum.Amin cnm hic bitmiyor dert
Ben kalpatiisniduydumm
Burda bazilarinin aniden oda durmus
Nasil tedirginim gorsen
Benim adete gore geriden geliyor
Hepdua ediyorum
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Yok maleseff. Çok şey atlattım bu arada.Ne güzel kimyasaldan sonra hemen mi oldu
6haftalikken duydumAmin canım bende hep dua ediyorum.
Önce kese sonra bebek sonra kalp atışı derken dediğin gibi hep bi tedirgin bekleyiş. Ne kadarlıksın ne kadarken duymuştun kalp atışını. Her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanıyorum şu an.
Geriden mi dedi doktor. Sat ne? Benim 14 mart6haftalikken duydum
Haftaya 9haftalik olmam laizm
Sat son adet tarihiGeriden mi dedi doktor. Sat ne? Benim 14 mart
6+5 de kese ve içini gördü normal mi dedim normal dedi. Geriden falan demedi ama kalp atışını da duyamadı.
Sen niye tedirginsin? Geriden diye mi?
Senin sat ne yaniSat son adet tarihi
Doktor kesemi gördü önce
2haftasonrada kalpatısı duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?