Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonrası hamile kalanlar var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım çok şükür ama kalp atışını duyamadım daha biraz tedirginlik varya.
Rabbim mübarek ay hürmetine canı gönülden isteyip emek verenlere nasip eder InşAllah
Amin cnm hic bitmiyor dert
Ben kalpatiisniduydumm
Burda bazilarinin aniden oda durmus
Nasil tedirginim gorsen
Benim adete gore geriden geliyor
Hepdua ediyorum
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin

Amin cnm hic bitmiyor dert
Ben kalpatiisniduydumm
Burda bazilarinin aniden oda durmus
Nasil tedirginim gorsen
Benim adete gore geriden geliyor
Hepdua ediyorum
Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin
Amin canım bende hep dua ediyorum.
Önce kese sonra bebek sonra kalp atışı derken dediğin gibi hep bi tedirgin bekleyiş. Ne kadarlıksın ne kadarken duymuştun kalp atışını. Her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanıyorum şu an.

Ne güzel kimyasaldan sonra hemen mi oldu
Yok maleseff. Çok şey atlattım bu arada.
2 kimyasal 2 boş gebelik 1 dış gebelik geçirdim. Başarısız 1 aşılama 2 tüp bebek denemesi oldu. Buda tek tüple doğal yoldan oldu. Rabbim sana çok bekletmeden hayırlı vakitde nasip etsin İnşAllah

Ben ocak ayında çektirmiştim mart ayında hamile olduğumu öğrendim 18 ay bekledik toplamda. Rahim filmi mi vesile oldu bilmiyorum tüplerim açıktı ama bir çok şey deniyordum aynı zamanda

6haftalikken duydum
Haftaya 9haftalik olmam laizm

6haftalikken duydum
Haftaya 9haftalik olmam laizm
Geriden mi dedi doktor. Sat ne? Benim 14 mart
6+5 de kese ve içini gördü normal mi dedim normal dedi. Geriden falan demedi ama kalp atışını da duyamadı.
Sen niye tedirginsin? Geriden diye mi?

Geriden mi dedi doktor. Sat ne? Benim 14 mart
6+5 de kese ve içini gördü normal mi dedim normal dedi. Geriden falan demedi ama kalp atışını da duyamadı.
Sen niye tedirginsin? Geriden diye mi?
Sat son adet tarihi
Doktor kesemi gördü önce
2haftasonrada kalpatısı duyduk

Ocak başında çekildim 5 ay oldu hamile kalamadım ama stres sıkıntılı hayatım olduğu içindir diye düşünüyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…