- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
-
Çekildikten kaç ay sonra öldü daha önce ne kadar süre olmamıştı probleminiz neydiKismetse bende hamileyim
Ne kadar süredir çocuk istiyordunuzBen 1 buçuk ay önce çektirdim dün hamile olduğumu öğrendim
3 yıldır istiyoduk beni eşimde sorun vardı ona rağmen hamile kalabildim film çektirdikten sonraNe kadar süredir çocuk istiyordunuz
Aynı durumdayım bende kalamadim geçtiğimiz temmuz ayında çektirdim filmi hala tık yok tık doktorum çektirdikten sonra 3 ay içinde kalman büyük olasılık dedi ikinciye çektirmeyi düşünüyorum aslındaİki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
ckeildikten sonra regl olmadimÇekildikten kaç ay sonra öldü daha önce ne kadar süre olmamıştı probleminiz neydi
Başka bir probleminiz var mıydı sizde yada esinizdeAynı durumdayım bende kalamadim geçtiğimiz temmuz ayında çektirdim filmi hala tık yok tık doktorum çektirdikten sonra 3 ay içinde kalman büyük olasılık dedi ikinciye çektirmeyi düşünüyorum aslında
Doktor kendi istedi ama iyi bir tüp bebek doktoruna gidin ben normal doktorlarda çok vakit harcadimDoktara gidip kendimiz mı diyoruz nasıl oluyor bu film ne ise yarıyor
ben hamile kalmak istiyorum dedim yumurtlama takibi yapti ilaclaDoktara gidip kendimiz mı diyoruz nasıl oluyor bu film ne ise yarıyor
. Hayır yok ikimizde de bir problem ben genc kızken 2011 yılında kürtaj oldum doktoruma bu durumu anlatınca geçen sene benden rahim filmi istedi bir emin olalım tüplerde tıkanıklik varmı yok mu diye dedi çektirdik hemen ama yine yok yine yok işteBaşka bir probleminiz var mıydı sizde yada esinizde
. Anestezi alarak gir hiç bir şey anlamazsın arkadaşım çok rahat oluyor ben öyle oldumKızlar benim de sağ tüp kapalı çıktı tekrar girmeyi düşünüyorum böyle tüpü açılan oldu mı acaba ?
öncekine aneztezi almadan girdiğim için cok ağrım olmustu buna aneztezi alarak girmeyi düşünüyorum
siz yinede ovulasyon testi ile yumurtlamanizi takip ettirinHazirana kadar deneyecem yine olmazsa sizin dediginiz gibi doktora gideyim 1 yılı doldurmadigim için çok üstünde durmadı bide eşim askeri personel olduğu için sürekli görevlerde oluyor sana hamile kalamiyosun diyemem dedi
Oyle yapıcam bu sefer .. regl olmayı bekliyorum bakalım. Anestezi alarak gir hiç bir şey anlamazsın arkadaşım çok rahat oluyor ben öyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?