- 11 Aralık 2017
- 327
- 142
- 53
- 33
- Konu Sahibi Kararliiii
YaaBen 8 ay önce çektirdim hala kalamadım
Nasip vakti gelmedikçe napsak nafile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaBen 8 ay önce çektirdim hala kalamadım
Nasip vakti gelmedikçe napsak nafile![]()
Yaabaşka bir problem var mı neden olmuyor
Çok üzüldüm başka çocuğunuz var mı ilk mi olacakTahlillerde bişey çıkmadı eşiminki de normal
Hormon tahlilini en son 7 ay önce yaptırmıştım yine baktırmak istedim ama virüsten dolayı yaptıramıyorum ama son yaptırdığım normaldi
Ne olduysa kürtajdan sonra oldu geçen sene mayısta kürtaj olmuştum tam 1 yıl oldu nasip![]()
Çok üzüldüm başka çocuğunuz var mı ilk mi olacak
Gerçekten herşeyi yaptım diyebilirim soğan suyuda içtim incir kürü de yaptım polende yedim hepsinde hamile kaldım çok şükür hiçbiride tutunmadı o ayrı meseleİki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Rahim filminde rahmimde yapışıklık olduğu ve rahimde anamoli olduğu tespit edildi ayrıca tüpün biri doğuştan tıkalı olduğu yapışıklık giderildi ardından diğer ay hamile kaldım tek tüpüm tıkalı olduğu halde doğal yoldanİki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Benm doğuştan tıkaşı oldıpı için açılmadı ama sorun olmadı tek tüple üç hamilelik yaşadım çok şükür doğla yolla...açılmazsa üzme canını canm tek tüple de hamile kalırsın inşallahKızlar benim de sağ tüp kapalı çıktı tekrar girmeyi düşünüyorum böyle tüpü açılan oldu mı acaba ?
öncekine aneztezi almadan girdiğim için cok ağrım olmustu buna aneztezi alarak girmeyi düşünüyorum
Ovulasyon takibi yapmış miydiniz peki. Yoksa takip yapmadan mı ilişki olmustuBen de buyuk ogluma rahim filmi cektirdigim ay hamile kalmistim. 18 ay olmamisti, o ay oldu.
Hayir yapmamistim. O ay rahmimde yara oldugu icin doktor fitil vermisti. O fitili kullanirken iliski yasakti. Sanirim baslamadan once olan bir iliskiyle hamile kaldim. O fitili kullandigim icin zaten o ay olmayacagini düşünüyordum.Ovulasyon takibi yapmış miydiniz peki. Yoksa takip yapmadan mı ilişki olmustu
rahimfilmi oncesii ilişkiye girilmez biliyorumMerhaba ben de birazdan rahim filmi çekileceğim. Dün ilişki oldu. Eğer döllenme oluşursa nasıl bi etkisi olur hsg nin bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
Canım ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ,daha önce başka başlıklar altında görüşmüş olabiliriz,hamile kalmana çok sevindim ,Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşrahimfilmi oncesii ilişkiye girilmez biliyorum
Oyizden adetin hemen pesine ister doktorlar
Sagolcnm darısı basinaCanım ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ,daha önce başka başlıklar altında görüşmüş olabiliriz,hamile kalmana çok sevindim ,Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşBende bu ay ilk defa rahim filmi çekineceğim inş bir engel çıkmaz daha önce kaç kere niyet ettim engel çıkmıştı hep ,ama bayramdan sonra çekineceğim inşallah özelde ,çok heyecanlıyım ,böyle sizlerin yazıları bana ümit oldu ,umarım zor değildir rahim filmi
![]()
Canım hamile kaldinmiİki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Neler denemistiniz acaba biraz bahsedebilir misiniz rica etsemBen ocak ayında çektirmiştim mart ayında hamile olduğumu öğrendim18 ay bekledik toplamda. Rahim filmi mi vesile oldu bilmiyorum tüplerim açıktı ama bir çok şey deniyordum aynı zamanda
Eşindeki sıkıntı neydi?3 yıldır istiyoduk beni eşimde sorun vardı ona rağmen hamile kalabildim film çektirdikten sonra
İlk başta klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım işe yaramamıştı. Sonra 3 seans hacamat yaptırdım rahim bölgesi için, 3. seansta hamile kaldımNeler denemistiniz acaba biraz bahsedebilir misiniz rica etsem