• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi sonrası hamile kalanlar var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa 😭 başka bir problem var mı neden olmuyor

Tahlillerde bişey çıkmadı eşiminki de normal
Hormon tahlilini en son 7 ay önce yaptırmıştım yine baktırmak istedim ama virüsten dolayı yaptıramıyorum ama son yaptırdığım normaldi
Ne olduysa kürtajdan sonra oldu geçen sene mayısta kürtaj olmuştum tam 1 yıl oldu nasip 😢

Tahlillerde bişey çıkmadı eşiminki de normal
Hormon tahlilini en son 7 ay önce yaptırmıştım yine baktırmak istedim ama virüsten dolayı yaptıramıyorum ama son yaptırdığım normaldi
Ne olduysa kürtajdan sonra oldu geçen sene mayısta kürtaj olmuştum tam 1 yıl oldu nasip 😢
Çok üzüldüm başka çocuğunuz var mı ilk mi olacak

İki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Gerçekten herşeyi yaptım diyebilirim soğan suyuda içtim incir kürü de yaptım polende yedim hepsinde hamile kaldım çok şükür hiçbiride tutunmadı o ayrı mesele 😅 ama bitek rahim filminden sonra hamile kalamadım 🤷🏻‍♀️

İki gün önce rahim filmi çektirdim 15 aydır hamile kalmadım acaba böyle olup rahim filminden sonra hamile olan var mi
Rahim filminde rahmimde yapışıklık olduğu ve rahimde anamoli olduğu tespit edildi ayrıca tüpün biri doğuştan tıkalı olduğu yapışıklık giderildi ardından diğer ay hamile kaldım tek tüpüm tıkalı olduğu halde doğal yoldan

Kızlar benim de sağ tüp kapalı çıktı tekrar girmeyi düşünüyorum böyle tüpü açılan oldu mı acaba ?
öncekine aneztezi almadan girdiğim için cok ağrım olmustu buna aneztezi alarak girmeyi düşünüyorum
Benm doğuştan tıkaşı oldıpı için açılmadı ama sorun olmadı tek tüple üç hamilelik yaşadım çok şükür doğla yolla...açılmazsa üzme canını canm tek tüple de hamile kalırsın inşallah 👍

Ovulasyon takibi yapmış miydiniz peki. Yoksa takip yapmadan mı ilişki olmustu
Hayir yapmamistim. O ay rahmimde yara oldugu icin doktor fitil vermisti. O fitili kullanirken iliski yasakti. Sanirim baslamadan once olan bir iliskiyle hamile kaldim. O fitili kullandigim icin zaten o ay olmayacagini düşünüyordum.

Merhaba ben de birazdan rahim filmi çekileceğim. Dün ilişki oldu. Eğer döllenme oluşursa nasıl bi etkisi olur hsg nin bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

rahimfilmi oncesii ilişkiye girilmez biliyorum
Oyizden adetin hemen pesine ister doktorlar
Canım ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ,daha önce başka başlıklar altında görüşmüş olabiliriz,hamile kalmana çok sevindim ,Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş🤗🌸Bende bu ay ilk defa rahim filmi çekineceğim inş bir engel çıkmaz daha önce kaç kere niyet ettim engel çıkmıştı hep ,ama bayramdan sonra çekineceğim inşallah özelde ,çok heyecanlıyım ,böyle sizlerin yazıları bana ümit oldu ,umarım zor değildir rahim filmi 🙈

Canım ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ,daha önce başka başlıklar altında görüşmüş olabiliriz,hamile kalmana çok sevindim ,Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş🤗🌸Bende bu ay ilk defa rahim filmi çekineceğim inş bir engel çıkmaz daha önce kaç kere niyet ettim engel çıkmıştı hep ,ama bayramdan sonra çekineceğim inşallah özelde ,çok heyecanlıyım ,böyle sizlerin yazıları bana ümit oldu ,umarım zor değildir rahim filmi 🙈
Sagolcnm darısı basina
Ben anestezili cekildim haliyle birşey hissetmiyorsun
Anestezi geçince hafif sizi okadar olur
Anestezisiz cekinemezdim
Inşallah seninde hemen olur

Merhaba herkese. Ben rahim filminden hemen sonra hamile olanlardanım. Rahim filminden önce eşim ve benim testlerim yapılmıştı hiç bi sıkıntı yoktu onlarda. En son doktorum dedi bi film çekelim adet bittikten 2 3 gün sonra filme girdim benim ağrılı oldu ama ağrı süresi 5 dk falandı ondan sonra bi ağrı kanama vs hiç bişe yaşamamıştım. Filmden sonra 1 hafta ilişki olmadı doktor yasak demedi ama sonuçta bi işlem gördüm diye olmadı. Benim sol taraftaki tüpte hafif tıkanıklık varmış oda filmde açılmış. Ve hemenn hamile kaldım filmden sonra hiç adet olmadım. Rabbim nasib ederse sağ sağlim bi kızım olacak. Şuan gebeliktede de bi sorun yaşamıyorum çok şükür. Rabbim isteyen dileyen herkese aratmadan nasib etsin tek duam 🤲🏻

Ben ocak ayında çektirmiştim mart ayında hamile olduğumu öğrendim ☺️ 18 ay bekledik toplamda. Rahim filmi mi vesile oldu bilmiyorum tüplerim açıktı ama bir çok şey deniyordum aynı zamanda
Neler denemistiniz acaba biraz bahsedebilir misiniz rica etsem

Neler denemistiniz acaba biraz bahsedebilir misiniz rica etsem
İlk başta klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım işe yaramamıştı. Sonra 3 seans hacamat yaptırdım rahim bölgesi için, 3. seansta hamile kaldım

Back
X