ben iki ay önce yaptirdim ama maalesef, su an kirmizilar geldi yine
ama bir arkadasim yaptirdigi ay hamile kalmis, yollar cok acik oluyormus
tutturma sansi büyük demis ona doktor, ama bende olmadi maalesef
üzülme cnm olur inş seninde bende bu ay başı çektirdim sonuc temiz çıktı bakalım bende kırmıları görcemmi yoksa bebişmi gelcek allah hayırlı zamnda hayırlı olanı sağlıklı sıhatli olanı versin cnm....
bende haftaya cuma hsg çektireceğim açıkçası çok korkuyorum ama bu gebe kalma şansını artırıyorları falan duyunca da iykide istemiş doktor.. bu nu doktorlar da söylüyor hsg sonrasında bi çok hasta daha tedaviye başlamadan gebe kalmış.
korkma bence cnm çünkü okadar korkulcak bi sancı olmuo dayanabilirsin bence bende bu ay başında çektirdim 5 dk sürdü sonuç temiz çktı bebk istiosak bu acılar hiç bşy kalır onun yanında ...yeterki kucaklarımız dolsun ....
inşallah inşallah yeterki gelsinler.. ya acısında değilimde dayanıklıyım acıya ama çok çekingenin ne posizyonda yapıyorlar işte oram buram açık olacak ya ondan çok çekiniyorum
korkma bence cnm çünkü okadar korkulcak bi sancı olmuo dayanabilirsin bence bende bu ay başında çektirdim 5 dk sürdü sonuç temiz çktı bebk istiosak bu acılar hiç bşy kalır onun yanında ...yeterki kucaklarımız dolsun ....
ben karistirdim galiba, bende narkos yaptilar yani kücük bir ameliyat gibi oldu
yarim saat sürdü uyanmamla beraber
Almanya'da laparoskopie diyorlar, göbekten bir delik aciyorlar, ve karninin altinda iki delik
valla benimki cok zor gecti, bu degilmi rahim filmi ???
cnm daha önce kadın doğuma gittiysen nasıl muayne ediolar orda yine o pozisyonda yapıolar yani ondan hiç bi farkı yok
daha önce kadın doğumda tek ultrasyon muaynesi oldum.
karından mı oldun muayne cnm yoksa öbür türlümü
karından oldum canım
anladım cnm olsun çekinme hiç bu yöntem kaç kişeye uygulanıo göz açıp kapanyıncaya kadar bitio zaten rahat ol ve eğer film gerekliysede ihmal etme çektir canım bebekler için bu değer..
inşallah canım sonucunda bebiş olacaksa katlanacağız mecbur onun için değer. canım sen özelde mi çektirdin. devlet hastahanesinde çekilmeyle özel arasındaki fark nedir.
cnm eşim devlet hastaNESİNde görev yapıo yani bende onun caçlıştığı hastanede çektirdim özeli bilmiorum
cnm eşim devlet hastaNESİNde görev yapıo yani bende onun caçlıştığı hastanede çektirdim özeli bilmiorum
Ben rahim filmini özelde yaptırdım.Öncesinde bir iğne yaptılar sanırım kas gevşetici sonrasında alttan muayene pozisyonuna aldılar.Rahim açan o alet ne ise onu yerleştirdiler vajinaya sonrasında doktorum ilaç vermeye başladı yaklaşık 5 dakika kadar özel bir şırıngayla o esnadada yukarıdan bildiğiniz alet o ilacın sayesinde daha net görünen rahim,rahim içi ve tüplerin filmini çekti.Biraz ağrılı oldu fakat dayanılmayacak kadar değildi.
geçmiş olsun canım haftaya da ben çektireceğim. senin sonucun ne çıktı tedavi başlattımı doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?