• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ( HSG )

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bende 4 aydır deniyorum hamile kalmadım bugün regl oldum yarın rahim filmi için randevu alicam bakalım neler olucak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Canım inşallah bi sıkıntı yoktur nerede çektireceksin. Ben çektirdim hiç ağrım olmadı

Hiç panik yapma canım. Dr ilaç yazdı mı bana antibiyotik yazdı ve işlemden yarım saat önce ağrı kesici almamı söyledi
antibiyotik aletlerden mikrop gecerse diye aslinda hic gerek yok gebe kalmaya calsirken antibiyotik almaya.. hastane tek kullanimlik aletler kullanmayacak mi da antibiyotik yazmislar ilginc..

antibiyotik aletlerden mikrop gecerse diye aslinda hic gerek yok gebe kalmaya calsirken antibiyotik almaya.. hastane tek kullanimlik aletler kullanmayacak mi da antibiyotik yazmislar ilginc..
Önlem amacı ile veriyorlar. Mikrop kapıp aylarca uğraşmaktansa ki çok büyük sıkıntılara yol açabilir kullanmak daha önemli bence. Bana kendi dr um yazdı rahim filmi çektirdiğim yerdekide söyledi antibiyotik yazıcam diye bende drumun yazdığını söyledim.

kesinlikle panik yapmayın.ben de cumartesi günü çektirdim.benim adet ağrımın yanında lafı bile olmaz.o derece ağrısız,gönül rahatlığıyla gidebilirsin
Cumaya değiştirdim randevuyu rabbim hayırlısı versin inşallah

HSG çektirip arkuat rahme sahip olduğunu öğrenen oldu mu? Sanırım kalp şeklinde rahim dedikleri bu, tam üçgen gibi değilde üstten basık.

Kızlar merhaba, rahim filmi gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu ve çk acılı bir süreçmi, gelecek ay rahim filmi çektirecem bu ay gebe kalamazsam ve korkuyorum

Kızlar merhaba, rahim filmi gerçekten hamileliği kolaylaştırıyormu ve çk acılı bir süreçmi, gelecek ay rahim filmi çektirecem bu ay gebe kalamazsam ve korkuyorum
Canım ben bugün çektirdim echomarda sıfır acı hatta bitti dediler ne dedim bittimi şaşırdım inanamadim.kucuk yapışıklıklari açtığı için hamile kalma şansı artiyormus başka bir sorun yoksa. hiç korkma canim

Kasım ayinin 11 inde cektirdim.Akabinde 3 gun aradan sonra calismalara basladik ve suphelerim sonucu regle 5 gun kala test yaptim pozitif i gorduk.Kucagima almakta nasip olur ins.Gebeligi kolaylastiriyor hanimlar.

Canım ben bugün çektirdim echomarda sıfır acı hatta bitti dediler ne dedim bittimi şaşırdım inanamadim.kucuk yapışıklıklari açtığı için hamile kalma şansı artiyormus başka bir sorun yoksa. hiç korkma canim
Kasım ayinin 11 inde cektirdim.Akabinde 3 gun aradan sonra calismalara basladik ve suphelerim sonucu regle 5 gun kala test yaptim pozitif i gorduk.Kucagima almakta nasip olur ins.Gebeligi kolaylastiriyor hanimlar.
Teşekkür ederim arkadaşlar, rabbim sağlıkla nasip etsin 🌹

Back