mrb arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.öncelikle hepinize geçmiş olsun Allah şifa versin.Benimde malesef bi sürü sağlık problemim var.Hipofiz bezi 5 mm mikroadenomum var.Prolaktinim 60 larda idi ilaçla 0,5 e kadar indirdik.PKO hastasıyım.Adet söktürücü ile ancak adet olabiliyorum ve rahim iltihabı sorunu yaşadım.Tabii bunların sonucunda asıl büyük sorun hamile kalamıyorum.3 aydır deniyoruz,korunmuyoruz.Kısa bi zaman oldu belki ama malesef tedavimi yürüten çeşitli dr lar bu şartlarda hamile kalma şansımı çok düşük görüyor ama 1 sene beklemen gerek tıp açısından böyle 1 sene bekletiyoruz vb diyolar..Bu siteden bi dr a soru yazdım sağolsun cvp lamışta rahim filminiz normal ise yumurta uyarıcılara başlanabilir sizde demiş.Ama hiçbi dr benden rahim filmi istemedi şimdiye kdr.8 aylık evliyim.Ondan mı acaba..Ben sizlere bunu danışcaktım.Rahim filmi çektirmek için belli bi sene evli olmak,belli bi zaman bebek sahibi olamamak vb koşulu mu var acaba?Ben bu şartlarda madem hamile kalamıycam kendileri de belirtiyolar çok düşük ihtimal diye neden 1 sene boşa bekliycem bunu anlayamıyorum?Boşa çabalamak gibi bişey bence bu.İlaçlarla daha kolayken neden böyle diyolar sizlerde de mi böyle oldu?