Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

slm, canım gebe kalamadığın için rahmini inceleyecekler. belki bi sorun var diye allah korusun. ona göre tedavi uygular. geçmiş olsun

bilen kişiler lütfen yazsın çok kötü bir durumdayım.. 3 yıllık evliyim d. konntrol habı kullanıyorum ... ama bu ay 2 kere regli oldum bunu nedeni nedir hamile olabilirmiyim ... siteden baktığım kadarıyla hapı düzensiz kullanmak diyolar ama yardımcı olurmusunuz

özlem arkadaşım tam olarak sebebi ilaç değil, ama ilaç kullanırken düzensizliklerde olabilir. emin olabilmek için dr gitmende fayda var. geçmiş olsun

ben gecen ocak ayında radyotom da çektirdim hiç bir şey hissetmedim ağrı falan da olmadı.düşük sonucu kürtaj oldu o yüzden bu ay tekrar orada rahim filmi çektireceğim.kesinlikle öneririm hiç ağrı hissetmiyorsunuz zaten 10 dk bi işlem.

ben 8 ay önce bir düşük yaşadım sonrasında hsg çektirdim ama canım çok yandı kasıklarım ve karnım çok ağrıdı ama herkeste aynı ağrı olmuyor sanırım, kişiden kişiye değişiyor.

uyutulsaydınız bu denli sorun yaşamazdınız sanırım. hekiminiz ve çektirdiğiniz yerde çok önemli
geçmiş olsun

çok kolay hiç çekinme, ondan daha ciddi şeyler de var. sen sonucunun iyi olması için dua et canım. çok geçmiş olsun. geliçmelerini paylaş. allaha emanet ol. unutmadan genel anestezi iste kesinlikle

ben de haftaya çektiricem hsg. daha önce 1 aşılama yapıldı tutmadı tekrar aşılama yapılacaktı doktorum istemedi ben kendim çektirmek istedim ama korkuyorum acaba hata mı ettim :KK43:( inşallah acımaz ve inşallah değer çekilen sıkıntılara...

canım ısrarla belirttiğim konu doktor çok önemli gerisi kolay allaha dua et. geçmiş olsun. çekmek istemekle iyi ettin en azından tüpler tıkalıysa çekilirken ilaç boşaltıyorlar içine tüpler açılsın film çekilsin diye. bazen buda tüpün açılıp hamile kalmana güzel bir sebep olmuş oluyor

arkadaşlar bende film çektiricem doktorum antibiyotik başlasın demiş ama isim wermemiş. hangisini tawsiye edersiniz?

hayır canım bize bişey verilmedi öncesinde. ben çok hassasım bu konuda ne olur dikkat et ve iyi bi doktora git

bende dün özel hastanede cektırdım anaztesi ile.anlatılanlardan dolayı cok korkmustum boylesı daha ıyı oldu
290tl

bende 25 ağustosta çektiricem fındıkzade radyotomda ağrı hiç hissetmiyceksiniz dediler orda çektiren varmı acilllll...

canım kesinlikle ne olursa olsun, ne yapılırsa yapılsın sadece rahim filmi de değil GENEL ANESTEZİ isteeeeeeeeee. uyuman daha rahat senin için boşuna eziyet çekme
çok geçmiş olsun

Arkadaşlar benım doktorum da bana rahım fılmını önerdı fakat 500 tl fıyat verdı. ızmırde yasıyorum uygun fıyata cektırebılcegım bı yer var mı bıldıgınız lutfen ...

kızlar bugün filmimizi ablamla beraber ,ikimizede fındıkzade RADYOTOMDA çektirdik inanamadık 1 2 dakika süren bir işlem hiç ama hiç canım acımadı hatta doktor çekiyoruz demese anlamıycaktım bile aynı şekilde ablamında.herkese tavsiye ediyorum dr hemşireler çok tatlı üstelik 320 tl ödedik ne diyebilirimki harika korktuğumuza deymedi ordan güle söyleye çıktık çapaya yürüdük sonrasındada ağrı yok..tavsiyem çektireceklere mutlaka radyotoma gidin anestezi falan almayın boşuna ...

söylemeden geçmiyim bu sadece türkiyede sanırım bu merkezde var ağrısız bir işlem .muayene ederken bile canınız fazla yanar ama bunda o ağrıyı bile hissetmiyosunuz hala bittiğine ve bu kadar basit olduğuna inanamıyorum...dr cevat beye tüm hemşirelere çok teşekkür ederim....telefonu google de çıkıyo mutlaka arayın...

X