Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kızlar 4 gün önce cektirdim sadece saniyeik bir kasıntı oldu o kadar .çok şükür herşey ormal çıktı.korkulacak hiçbirşey yok.anesteziye filanda gerek yok

sanırım bu ağrı eşiğiyle alakalı birşey
1 sene önce bende çektirdim ve ciddi anlamda acı çektim :bbo:
bir daha allahım düşürmesin oralara beni:Saruboceq:
aletleri yerleştirirken ayrı ağrı çektim ilacı verirken ayrı
ama ciddi anlamda canım yandı
canım tatlı değildir ama acıdan baygınlık geçiriyordum:1shok:
kesinlikle mecbur kalırsam anestezi alırım
lakin buna rağmen benim arkadaşım gayet ağrısız çektirdi
dedim ya sanırım ağrı eşiğine bağlı birşey bu
benim reglimde çok ağrılı olur delikafadulden

geçen hafta hsg çektirdim.... çok ağrılı ve zor oldu rahim ağzım darmış o yüzden 2 kere yaşadım o anı... 2. denemeleri başarılı oldu neyseki... inşallah çektiğimiz acılara değer bebişlerimize kavuşuruz..amin

arkadaşlar septum rahatsizliğim var hsg çektirmem gerekiyo ist. anadolu yakasında çektiricem kaç paradır ve ii bi dr. arıyorum anestezil çektirmek istiyorm bana yarım edinnnn bende anne olmak istiyorm :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar bu hafta hsg çektiricem ve açıkcası korkuyorum belki yalan yanlış bilgiler belki de canımın biraz tatlı olması fındıkzade radyomar ile beylikdüzü kolan hastanesi arasında kaldım film çekimi sonrasında sancı çekme ihtimali varsa eve yakın olsun diye beylikdüzü düşünüyorum (kolan hastanesinde bu deneyimi yaşayanlar bilgilendirirse sevinirim )fakat burda okuduğum yorumlar ve telefonda aldığım bilgilere göre de radyomar... :bbo:

canlar bende gecen cumartesı cektırdım
ısımde vereyım echomar da ben gebzeden sıslıye gıttım ama goztepedede varmıs sanırım
ben 2de tup denedım 2,denememde bebegım degerı katlarken degerı dusmeye basladı ve bebegım dustu
doktorumda korkulacak bır ıslem degıl dedı ve orayı tavsıye ettı

ve kızlar cok basıt yaa eskı usul degıl bılgısayarla bakılıyor
onceden rahıme aletler takılırmıs rahıme baya baskı olurmus
sımdıkı sıstem muayne pozısyonunda yatıyorsum onluk gıyıyorsun
bılgısayar bas ucunda sende ızlıyorsun cok zevklı tabıkı
neyse rahım agzı acılıyor orda kendını kasarsan acır ama kasmaya gerek yok
kaslar rahat olsun sorun yok
sonra ınce uclu bırseyle ılac yavas yavas verılıyor ve hıssetmıyorsun bıle
hafıf hafıf sonra adet sancın olucakgıbı ama cok hafıf
ve 5 dakıkalık bır ıslem
korkmayın
o merkezde sanrıırm 320 tl ucret ben sevklı gıttıgım ıcın ındırımlıydı canlarım
bendede 4-5, mm gırıste polıpe benzer bırsey gorundu ınsallah yalancı polıptır
doktoruma bu hafta sonu gıdıcem gorusmeye
hıcccccccccc korkmayın dedıgım yerı cok methederım ve sıddetle tavsıye ederım
soru sormak ısteyen arkadaslar ozelden sorabılır
cunku topıge gezerken tesadufen gordum yorum yazmadan gecmıyeyım dedım bende cok korkan bırıydım sızı cok ıyı anlıyorum

evet radyomar veya echomarı tavsıye etmıstı doktorum
bende sıslı daha yakın dıye echomara gıttım
ıkısının teknıgı aynıymıs canım
sancın olmaz korkma
azıcık oluyor tabı ama dayanılmayacak kadar degıl korkma canım
ıkısnden bırıne gıt
ben dıgerını duymadım sekerım

slm arkadaslar benım de acıl cektırmem gerekıyor evlılgmde 4 yıl bıttı hala cocuk yok. baska yol da kalmadı ızmırde yasayan arkadaslarım ne olur yalvarıyorum nerde uygun fıyataanestezılı cektırebılrıım yazabılır ya da bana ozlden msj atabılırmısınız lutfen yalvarıyrum son carem umudum bu artık
tşklr sımdıden

mrb arkadaşlar
bende dün rahim filmi çektirdim anestezili olarak
anestezili olduğu için pek acı hissetmedim
ama kalktığımda çoraplarıma kan sıçramış görünce şaşırdım
tüplerimde sorun yok çok şükür ama rahimde septum (perde) varmış
önümüzdeki ay histeroskopi yapılacak
bence asla tereddüt etmeyin hsg çektirmekte

arkadaşlar septum rahatsizliğim var hsg çektirmem gerekiyo ist. anadolu yakasında çektiricem kaç paradır ve ii bi dr. arıyorum anestezil çektirmek istiyorm bana yarım edinnnn bende anne olmak istiyorm :emir_bebek::emir_bebek:

canım merhaba.. hsg celktırıceksen hıc usenme ve fındıkzadedekı radyotoma gıt. benım agrı esıgım cok dusuktu ve o masaya yatana kadar omrumden omur gıtmıstı. işlemin bukadar agrısız bıttıgıne ınanamadım. daha yenı gıttım bende.. fıyatı 320 tl.. hastanız feray onerdı dıyebılırsn. ben fazlasıyla korktugum ıcın benı hayat boyu unutmaz dıye dusunuyorum. doktorumun bı boynuna atlamadıgım kalmıstı :)

Arkadaşlar benimde rahim filmi çektirmem gerekiyor istanbulada avrupa yakasında uygun bi fiyata çektirebileceğim bir yer varmı aranızda çapada falan çektiren varmı ünüversite hastanelerinde anestezi isteyebiliyomusun bide sigorta karsılamıyomu rahim filmini çok soru sordum ama inanın çok tedirginim yazılanlar beniçok korkuttu ağrılı olmasa bari

selam arkadaslar bende bugun hsg cekdirdim agrı olacagını biliyodum ama bu kadar beklemiyodum dogrusu ömrümden ömür gıttı diyebilirim, fakat daha önceden araştırmadıgım icin anestezi ile cekildigini bilmiyodum ve şu anda cok pismanım agrı yavas yavas gecıyo ama aklıma gelınce bayılacak gibi oluyorum CEKDİRECEK ARKADASLAR VARSA KESİNLİKLE ANESTEZLI DERİM mafoldumben

selam ,bende bu ay çektirdim.anestezili.hiçbir şey anlamadım.hiç ağrımda olmadı.çektirecek olanlara tavsiyem ,korkmayın ama anestezili olursa:)

Arkadaşlar benimde rahim filmi çektirmem gerekiyor istanbulada avrupa yakasında uygun bi fiyata çektirebileceğim bir yer varmı aranızda çapada falan çektiren varmı ünüversite hastanelerinde anestezi isteyebiliyomusun bide sigorta karsılamıyomu rahim filmini çok soru sordum ama inanın çok tedirginim yazılanlar beniçok korkuttu ağrılı olmasa bari

canım ben çapanın aşağısında vakıf gureba hastanesinde bedavaya çektirdim ssk lıyım anestezi falan yapmıyorlar çapa da çekmiyor ama bilmiyorum anestezi ücretini ödeyip çektirebilirmisin?
ağrı olayı rahimle alakalı canım ben çektirdim resmen can veriyorum sandım benden sonra bi bayan çektirdi pek bişey hissetmedim dedi o sıra çeken doktor çıktı daha biz sormadan o söyledi bana senin rahmin ufak ve dar o yüzden böyle oldu fakat senin de rahmin çok geniş ve esnek canın bu yüzden hiç yanmadı dedi.
dilerim senin içinde kolay olur ama ne olursa olsun 10 dklık bi acı sonrasında birşey yok yalnız düşündükçe bayılcak gibi oluyorsun hatta ben eşimle daha ilişkiye bile girmem artık diyorsun.

Son düzenleme:
canım ben çapanın aşağısında vakıf gureba hastanesinde bedavaya çektirdim ssk lıyım anestezi falan yapmıyorlar çapa da çekmiyor ama bilmiyorum anestezi ücretini ödeyip çektirebilirmisin?
ağrı olayı rahimle alakalı canım ben çektirdim resmen can veriyorum sandım benden sonra bi bayan çektirdi pek bişey hissetmedim dedi o sıra çeken doktor çıktı daha biz sormadan o söyledi bana senin rahmin ufak ve dar o yüzden böyle oldu fakat senin de rahmin çok geniş ve esnek canın bu yüzden hiç yanmadı dedi.
dilerim senin içinde kolay olur ama ne olursa olsun 10 dklık bi acı sonrasında birşey yok yalnız düşündükçe bayılcak gibi oluyorsun hatta ben eşimle daha ilişkiye bile girmem artık diyorsun.

arkadaşım çok saol bilgilendirdiğin için bişey daha sorucam sen nasıl gittin yani öylesine ben rahim filmiçektirmek istiyorummu dedin yoksa sevkli falanmı çünkü benim dr çapada çapadada yokmuş hsg napicam bi bilgin varmı

Canım bişey daha sorucam kusura bakmabilmiyorumkismile bende sigortalıyım anestezilinin ücretini biliyomusun biliyorsan lütfen yaz tesekürler

rahim filminin yeni makinası çıkmış hiç acı çekmeden çekiliyor ben bir kere ağrılı olandan çektirdim ve gerçekten masadan ağlayarak kalktım ..ve bir daha verirse dr kesinlikle acısız olanından çektiririm biraz daha pahalıymış ama değer insanın kendini yıpratmaya lüzumu yok yani

selam ,bende bu ay çektirdim.anestezili.hiçbir şey anlamadım.hiç ağrımda olmadı.çektirecek olanlara tavsiyem ,korkmayın ama anestezili olursa:)

Merhaba bende cektiricem herkezden fikir alıyorum nerde çektirdin ve fiyatı ne kadar yazarsan sevinirim

rahim filminin yeni makinası çıkmış hiç acı çekmeden çekiliyor ben bir kere ağrılı olandan çektirdim ve gerçekten masadan ağlayarak kalktım ..ve bir daha verirse dr kesinlikle acısız olanından çektiririm biraz daha pahalıymış ama değer insanın kendini yıpratmaya lüzumu yok yani

sen nerde çektirdin fiyat hiç önemli değil aslında ama yaptıracak bi hsg olsa bir sürü tahlil var

arkadaşlar merhaba... ben temmuz ayında anestezi almada rahim filmi çektirdim ve neredeyse masada kalıyordum acıdan üstelik iyi bir merkez değildi ve filmi de hatalı çektiler... şimdi doktorum filmi yenilememiz lazım diyor... bana mutlaka aneztezi yapan bir yer lazım kesinlikle bir daha o masaya ayıkken yatamam.... izmir-bursa veya istanbul da bildiğiniz iyi bir yer varmı... tabi ücretinin de çok uçuk olmaması gerekiyor... çektiren arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen...........

X