arkadaşlar septum rahatsizliğim var hsg çektirmem gerekiyo ist. anadolu yakasında çektiricem kaç paradır ve ii bi dr. arıyorum anestezil çektirmek istiyorm bana yarım edinnnn bende anne olmak istiyorm
Arkadaşlar benimde rahim filmi çektirmem gerekiyor istanbulada avrupa yakasında uygun bi fiyata çektirebileceğim bir yer varmı aranızda çapada falan çektiren varmı ünüversite hastanelerinde anestezi isteyebiliyomusun bide sigorta karsılamıyomu rahim filmini çok soru sordum ama inanın çok tedirginim yazılanlar beniçok korkuttu ağrılı olmasa bari
canım ben çapanın aşağısında vakıf gureba hastanesinde bedavaya çektirdim ssk lıyım anestezi falan yapmıyorlar çapa da çekmiyor ama bilmiyorum anestezi ücretini ödeyip çektirebilirmisin?
ağrı olayı rahimle alakalı canım ben çektirdim resmen can veriyorum sandım benden sonra bi bayan çektirdi pek bişey hissetmedim dedi o sıra çeken doktor çıktı daha biz sormadan o söyledi bana senin rahmin ufak ve dar o yüzden böyle oldu fakat senin de rahmin çok geniş ve esnek canın bu yüzden hiç yanmadı dedi.
dilerim senin içinde kolay olur ama ne olursa olsun 10 dklık bi acı sonrasında birşey yok yalnız düşündükçe bayılcak gibi oluyorsun hatta ben eşimle daha ilişkiye bile girmem artık diyorsun.
selam ,bende bu ay çektirdim.anestezili.hiçbir şey anlamadım.hiç ağrımda olmadı.çektirecek olanlara tavsiyem ,korkmayın ama anestezili olursa:)
rahim filminin yeni makinası çıkmış hiç acı çekmeden çekiliyor ben bir kere ağrılı olandan çektirdim ve gerçekten masadan ağlayarak kalktım ..ve bir daha verirse dr kesinlikle acısız olanından çektiririm biraz daha pahalıymış ama değer insanın kendini yıpratmaya lüzumu yok yani