arkadaşlar çarşamba günü hsg çektirmeye gittim spekulum fobim olduğu için zaten korkuyordum tansiyonum düştü kasıldım doktorum anestezi altında 3-4 gün sonra yaparız dedi anestezi ile nasıl oluyor anestezi altında film çektiren arkadaslarım paylaşırsanız sevinirim
yaaa( ama doktorum aynı kürtaj olayı gibi genel anestezi dedi sanırım tam bayacak çünkü o örneği verdi.....
arkadaşlar çarşamba günü hsg çektirmeye gittim spekulum fobim olduğu için zaten korkuyordum tansiyonum düştü kasıldım doktorum anestezi altında 3-4 gün sonra yaparız dedi anestezi ile nasıl oluyor anestezi altında film çektiren arkadaslarım paylaşırsanız sevinirim
Merhaba...Ben 15 gün önce hsg (rahim filmi) çektirdim.Bu çektirdiğim 3. rahim filmi olduğundan oldukça korkarak gittim.ilkinde çok canım yandığınan ikincisini de korkarak çektirmiştim ama çok fazla canım yanmamıştı.Ancak ikinci filmi çektirdiğim yer kapandığı için internetten ağrısız hsg olarak araştırma yaptım ve gittiğim yerin adı fındıkzade'de radyotom radyomar...inan ki hiç canınız yanmıyor.Ayrıca oradaki dr. çok sıcak yaklaşıyor personelin hepsi çok güleryüzlü ve sizi rahatlatıyorlar..inanın bana adet sancısı gibi hiç canım yanmadı...kesinlikle tavsiye ederim.Anestezi bu işlem için çok gereksiz bence.
hepinize acil şifalar dilerim.herşey gönlünüzce olsun.
Sevgili isolde hsg den sonra biraz sıkıntı oluyor cnm.eVE GİTSEN İİ OLUR.
Anestezi ilede yapılabiliyor ama ben tercih etmedim kolay gelsin.Yalnız adetin son günü hsg çekilmez dr un neden öyle söyledi acaba?
HSG prensip olarak adet kanamasının tümüyle bittiği bir zaman diliminde ve adet döngüsünün ilk yarısında uygulanır. Bunun nedeni bir yandan adet kanamasının rahim içinden tüplere ve buradan da karın boşluğu içine dolmasının yaratacağı sorunlara engel olmak, öte yandan rahim içindeki muhtemel bir gebeliğe (gebe kalamama nedeniyle değerlendirilen bir kadında da her zaman gebelik oluşabileceği gerçeği gözardı edilmemelidir..) zarar vermemektir
kızlar peki hsgde biz genel anestezi yapılmasını isteyebilrmyz??
Merhaba...Ben 15 gün önce hsg (rahim filmi) çektirdim.Bu çektirdiğim 3. rahim filmi olduğundan oldukça korkarak gittim.ilkinde çok canım yandığınan ikincisini de korkarak çektirmiştim ama çok fazla canım yanmamıştı.Ancak ikinci filmi çektirdiğim yer kapandığı için internetten ağrısız hsg olarak araştırma yaptım ve gittiğim yerin adı fındıkzade'de radyotom radyomar...inan ki hiç canınız yanmıyor.Ayrıca oradaki dr. çok sıcak yaklaşıyor personelin hepsi çok güleryüzlü ve sizi rahatlatıyorlar..inanın bana adet sancısı gibi hiç canım yanmadı...kesinlikle tavsiye ederim.Anestezi bu işlem için çok gereksiz bence.
hepinize acil şifalar dilerim.herşey gönlünüzce olsun.