Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

kızlar istanbul avrupa yakasında nerde çektirdiniz benimde bu 2 hafta içinde acil çektirmem lazım artı uygunda bi yer arıyorum kim yardımcı olucak şimdiden teşekkkür ederim...

merhabalar
ben bugün hsg çektirdim. hiç ama hiç anlatıldığı gibi değil. ağrı oluyor ama dayanılmayacak birşey değil. anlamadım bile bittiğini. bir jinekolojik muayenenin birazcık daha fazlasını düşünün. benden önceki giren nasıl bağırıyordu çok gerildim. sıra bana geldi. önce psikolojik olarak kendimi kastım çok acı beklediğim için sonra baktım birşey yok kendimi serbest bıraktım çok kısa sürdü. zaten tüplerde sorun yoksa ağrı falan olmuyor sanırsam. yapışıklık falan varsa onu açmaya çalıştıkalrı için ağrı oluyor sanırsam. bir film maceramda bitti. başkent ünv. hastanesinde çektirdim sadece 30 TL fark verdim.

ayy ne güzel geçmiş olsun..
umarım benimkide kolay geçer

geçmiş olsun arkadaşlar... hsg kişiden kişiye değişen bir uygulama eğer rahim ters, çift yada arkaya dönük pozisyonlarda ise yada rahim de yada tüplerde yapışıklık var ise çok ağrılı olabiliyor. ama eğer normal pozisyonda ise , yapışıklık yoksa ve kişinin ağrı eşiği de normal düzeyde ise çok az ağrılı bir işlem oluyor. bende çektirdim ve benden önceki bayan çok rahat çıkarken ben ayaklarımı bile hissetmiyordum çıktığımda çünkü 3 kez düşük yaptım ve rahim içi yapışıklıklarım mevcuttu

bende çok kokuyorum dr konuştum anestezi uygulayacak çok önemli bir durum olmazsa istemem dedi ama

bende pazartesi günü çektiriyorum kısmetse kızlar bayıltmadan yapıcam dedi drum 5 dklık iş gerek yok dedi ..aslında içim rahat jinekolojik muayenelerim sorunsuz geçiyor herhangi bir şey yaşamadım hiç ondan pek korkmuyorum fakat heyecanlıyım ve 400tl yaptırıyorum özelde ..
sonuçlarımı buraya yazarım beni bilgilendirirseniz sevinirim hoşçakalın

slm arkadaşlar ben yarın rahim filmi çektireceğim aslında acıya dayanıklıyımdır ama bilmiyorum bunun acısı nasıl olur. bana dua edin inş açık çıkar tüpüm çünkü dış gebelik geçirdiğim için sağ tüpüm alındı sol tüpümün açık olmasını istiyorum o yüzden. yarın filimden sonra sonucunu yazarım...

slm arkadaşlar ben yarın rahim filmi çektireceğim aslında acıya dayanıklıyımdır ama bilmiyorum bunun acısı nasıl olur. bana dua edin inş açık çıkar tüpüm çünkü dış gebelik geçirdiğim için sağ tüpüm alındı sol tüpümün açık olmasını istiyorum o yüzden. yarın filimden sonra sonucunu yazarım...

canım inş bir sorun çıkmadan hallolur işin bende yarın gidiyorum umarım sonuçlarımız çok yi çıkar hayırlısı cnm

inş cnm allah hakkımızda hayırlısını versin sen nerde çektireceksin?

aa biliyorum orayı çok uygunmuş cidden 250 tlmi bende raya gidiyim nosu varmı

çkk teşekkür ederim arıyorum şimdi bakaım saol canım yazarım buraya gene

aradım şimdi canım ay çok uygun 100 200 arası degşr dedi sabah ara kadın drundan randevu ak dedi sabah arıycam çok çok saol canım rabbim gönlüne göre versin umarm sennde çok kolay geçer sorunsuz

X