merhaba arkadaşlar
ben de hsg çektiricem bana adetin 5. günü için randevu verdiler. ama benim adetim 7 gün sürüyo.
yani adetim az da olsa bitmemiş olcak. bunu da söylememe rağmen yine de verdi randevuyu rahim ağzı açık oluyomuş diye. kafam çok karıştı. adetin tamamen bitmesi gerekiyomu?
başka biyerde mi çektirsem, ankarada bildiğiniz iyi bir yer varmı???????
senağlama
senağlama
Bugün hsg çektirmeye gittim... masaya yattım, bişeyler taktılar soktular neyse bakmadım.. biraz ağrı çektim ama sonra başlamadan bitti.... Doktor iptal etti çünkü rahim ağzım kapalıymış ilaç geçmedi senağlamasenağlama geri çıkarttılar herşeyi çektiğim ağrıyla kaldım birazcık kanamam oldu. MR çektiler...
moralim bozuldu yaa....
teşekkür ederim godes :)
evet bi kaç yere daha sorsam iyi olcak galiba
çok geçimiş olsun. Ama hiç böyle bişey duymadım. Rahim ağzı kapalılığından dolayı filmi yarım bırakma gibi bişey. Peki ne yapman gerekiyormuş onuda söyledilermi
Yasmınel cim evet klomen kullanıyorum. Klomen yumurta uyarıcı ilaç. Gebelik için yani. Ama ultrasonda tüpler görünüyo demişsin ne olduğunu ben de anlamadım.
Arkadaşlar bugün hsg çektirdim,korkulacak kadar sıkıntılı birşey değil,5-6 dklık bir iş.
Girmeden 1 antibiyotik birde ağrı kesici içtim,sakinleştirici falan vurdurmadım kesinlikle gerek yok.
Ben masaya yatmadan önce hemşire aletleri çıkarıyordu gördüğüm için etkilenip korktum komik tarafıda herşey bittikten sonra tansiyonum düştü:))))
SONUÇ,Tüplerim açık problem yok
guldurdun benı :)tansıyonum dustu dyınce.ya bişi sorcam bu alttan bakıolar ya ultrasyonla zaten orda cıkmazmı tuplerın acıkolp olmadıgı
canım sakın aç karna felan gitme hatta yemeğini ye ve bi ağrı kesici va ya kas gevşetici iç cunku ağrın olabilir ve aç karna olunca şekerin felan düşebilir şimdiden geçmiş olsun