- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neresi acaba senin çektirdiğin yer ve ücreti nedir acaba yazabilirmisin??
hımm bu yerin adını çok duydum canım gerçekten açıtmıyorsa orda çektireyim o zaman teşekkür derim.
tamam canım çok saol mutlaka yazacağım buraya.
ben daha bugün çektirdim ve tüplerimde basit parçalar olduğundan biraz zorlu oldu hatta baya zorlu oldu bende anestezi ile yaptıramadım anestezi olduğuda tam net olarak bilgi alamıyormuşsun nefes pozisyonları çok önemli dedi doktor ama çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun ben atlattım adet sancısının biraz fazlası ama sonra ağrı kesici iğne yaptırdığında birşey kalmıyor geçmiş olsun
dr.lar anesteziye pek yanaşmıyor canım. anesteziyede ihtiyaç duyulacak birşey değil bende. ben gidip çekilebildiysem bunu herkes yapar ben hem çok nazlı hmde acıya hiç dayanamayan bir insanım. korkma hiç. adet ağrısı gibi oluyor ve en fazla 3 dakika sürüyor acısı
kızlar ben yarın dr a gidiyorum hsg için gün vercek şimdi gideceğim hastane vakıf gureba kendi bünyesinde hsg yok acaba sevk verirmi??
doktora gidecektin bugün ne oldu acaba güzel haberlerini bekliyorum. Umarım benimki gibi hiç ağrısız bi şekilde atlatırsın.
merhaba canım dün sonuçlarımı götürdüm doktora gecen yıldan bu yıla felaket bi değişim olmuş yani kötü bi değişim.
prl:24.91
e2:27.67
tte:145.6
dhs:614.7
yumurtlama olmuyormuş gecen yıl oluyordu.
erkeklik hormonu çok yüksek bu da kısırlığa sebep
östrojen çok düşük yükleme yapılması gerekiyor dedi dr.
kısacası bana gecen yıldan daha az gebe kalma şansın dedi:çok üzgünüm:
inş eşimde de bi sorun çıkmaz onunki de pzt belli olcak gecen sene onda da sorun yoktu düşünün gecen sene çok iyi olduğumuz halde bebek sahibi olamadık şimdi ise dökülüyorum.
offf ayın 24ünde usg çekilcek şimdi ondada kist falan çıkar tertemiz çıkmıştı ama yumurtlama olmuyorsa artık muhakkak kist falan çıkar.
sizce ne verir çatlatma ilacı verir herhalde birde östrojen ve testesteron için ilaçları verir inş işe yarar.
kimse yokmu:sinifsinif: