Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

hımm bu yerin adını çok duydum canım gerçekten açıtmıyorsa orda çektireyim o zaman teşekkür derim.

gerçekten tavsiye ederim. Çektirdikten sonra burada paylaşırsan sevinirim Çünkü benimki hiç acımadı seninki nasıl geçicek bakalım. Doktorda çok iyi. Memnun kalıcağını düşünüyorum. tek yapman gereken şey rahat olmak o kadar

tamam canım çok saol mutlaka yazacağım buraya.

rica ederim. Ne demek güzel sonuçlarını bekliyorum. Gerçekten filmi çektirdikten sonra gülerek çıkacaksın odadan ben öyle yaptım girerken dizlerim titriyordu ağlayacaktım nerdeyse doktor bak gülerek çıkacaksın dedi. Ben inanmadım ama gerçektende öyle oldu. Umarım sende gülerek çıkarsın güzel sonuçlarla.

ben daha bugün çektirdim ve tüplerimde basit parçalar olduğundan biraz zorlu oldu hatta baya zorlu oldu bende anestezi ile yaptıramadım anestezi olduğuda tam net olarak bilgi alamıyormuşsun nefes pozisyonları çok önemli dedi doktor ama çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun ben atlattım adet sancısının biraz fazlası ama sonra ağrı kesici iğne yaptırdığında birşey kalmıyor geçmiş olsun

ben daha bugün çektirdim ve tüplerimde basit parçalar olduğundan biraz zorlu oldu hatta baya zorlu oldu bende anestezi ile yaptıramadım anestezi olduğuda tam net olarak bilgi alamıyormuşsun nefes pozisyonları çok önemli dedi doktor ama çok kötü bir durum allah yardımcınız olsun ben atlattım adet sancısının biraz fazlası ama sonra ağrı kesici iğne yaptırdığında birşey kalmıyor geçmiş olsun

nerde çektirdin peki. Radyomardamı?

dr.lar anesteziye pek yanaşmıyor canım. anesteziyede ihtiyaç duyulacak birşey değil bende. ben gidip çekilebildiysem bunu herkes yapar ben hem çok nazlı hmde acıya hiç dayanamayan bir insanım. korkma hiç. adet ağrısı gibi oluyor ve en fazla 3 dakika sürüyor acısı

Rahim Anomalin var ise acıdan bayılabilirsin bile.
Kesinlikle rahim yapınızla ilğili bu..

Anestezi ile çektirdim gülerek uyandım :) ohh be dedim inanamadım oldu bitti 15 dk.uyudum uyandım sempatiksalakcinni

Bende muhtemelen iki gün içinde anestezi ile çektiricem.
adetten kaçgün sonra daha sağlıklı oluyor
bşrde ben adet söktürücü ile adet oldum.hocam çektiricez iki gün için karar ver dedi.

kızlar ben yarın dr a gidiyorum hsg için gün vercek şimdi gideceğim hastane vakıf gureba kendi bünyesinde hsg yok acaba sevk verirmi??

kızlar ben yarın dr a gidiyorum hsg için gün vercek şimdi gideceğim hastane vakıf gureba kendi bünyesinde hsg yok acaba sevk verirmi??

doktora gidecektin bugün ne oldu acaba güzel haberlerini bekliyorum. Umarım benimki gibi hiç ağrısız bi şekilde atlatırsın.

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

doktora gidecektin bugün ne oldu acaba güzel haberlerini bekliyorum. Umarım benimki gibi hiç ağrısız bi şekilde atlatırsın.

merhaba canım dün sonuçlarımı götürdüm doktora gecen yıldan bu yıla felaket bi değişim olmuş yani kötü bi değişim.
prl:24.91
e2:27.67
tte:145.6
dhs:614.7
yumurtlama olmuyormuş gecen yıl oluyordu.
erkeklik hormonu çok yüksek bu da kısırlığa sebep
östrojen çok düşük yükleme yapılması gerekiyor dedi dr.
kısacası bana gecen yıldan daha az gebe kalma şansın dedi:çok üzgünüm:
inş eşimde de bi sorun çıkmaz onunki de pzt belli olcak gecen sene onda da sorun yoktu düşünün gecen sene çok iyi olduğumuz halde bebek sahibi olamadık şimdi ise dökülüyorum.
offf ayın 24ünde usg çekilcek şimdi ondada kist falan çıkar tertemiz çıkmıştı ama yumurtlama olmuyorsa artık muhakkak kist falan çıkar.
sizce ne verir çatlatma ilacı verir herhalde birde östrojen ve testesteron için ilaçları verir inş işe yarar.

merhaba canım dün sonuçlarımı götürdüm doktora gecen yıldan bu yıla felaket bi değişim olmuş yani kötü bi değişim.
prl:24.91
e2:27.67
tte:145.6
dhs:614.7
yumurtlama olmuyormuş gecen yıl oluyordu.
erkeklik hormonu çok yüksek bu da kısırlığa sebep
östrojen çok düşük yükleme yapılması gerekiyor dedi dr.
kısacası bana gecen yıldan daha az gebe kalma şansın dedi:çok üzgünüm:
inş eşimde de bi sorun çıkmaz onunki de pzt belli olcak gecen sene onda da sorun yoktu düşünün gecen sene çok iyi olduğumuz halde bebek sahibi olamadık şimdi ise dökülüyorum.
offf ayın 24ünde usg çekilcek şimdi ondada kist falan çıkar tertemiz çıkmıştı ama yumurtlama olmuyorsa artık muhakkak kist falan çıkar.
sizce ne verir çatlatma ilacı verir herhalde birde östrojen ve testesteron için ilaçları verir inş işe yarar.

canım herşey o kadar çok ilerlediki, Bir sürü tedavi çeşitleri çıktı. O yüzden hiçbir şeyi kafaya takmamak gerekiyor. Kaderimizde ne varsa hepimiz onu yaşıyoruz. Ben şöyle düşüyorum herşey psikolojik. Beni arkadaşım vardı 38 yaşında anne oldu ondada yumurtlama sorunu vardı sonra kist çıktı falan bir sürü şey ama yılmadı direndi sürekli tedavi oldu ve tüp bebek yöntemiyle şimdi çok sağlıklı 1 yaşında bir bebeği var. O yüzden kafana takma ve herşeyi oluruna bırak. Şİmdiden canını sıkma olan sana oluyor o zaman.
herşeyden önce inanmak gerekiyor ve yılmamak gerekiyor.

senağlama
senağlama
Bugün hsg çektirmeye gittim... masaya yattım, bişeyler taktılar soktular neyse bakmadım.. biraz ağrı çektim ama sonra başlamadan bitti.... Doktor iptal etti çünkü rahim ağzım kapalıymış ilaç geçmedi senağlamasenağlama geri çıkarttılar herşeyi çektiğim ağrıyla kaldım birazcık kanamam oldu. MR çektiler...

moralim bozuldu yaa....

merhaba arkadaşlar
ben de hsg çektiricem bana adetin 5. günü için randevu verdiler. ama benim adetim 7 gün sürüyo.
yani adetim az da olsa bitmemiş olcak. bunu da söylememe rağmen yine de verdi randevuyu rahim ağzı açık oluyomuş diye. kafam çok karıştı. adetin tamamen bitmesi gerekiyomu?
başka biyerde mi çektirsem, ankarada bildiğiniz iyi bir yer varmı???????

X