Merhaba arkadaşlar,
Doktorum bana hsg filmi çektirmem gerektiğini söylediğinde hemen tamam dedim tabi ne olduğunu tam bilmediğim için. Eve gelip internette araştırma yapınca gerçekten inanlmaz kortum çok acı çekenler ayılıp bayılanlar falan. 3 günüm zehir oldu. İlk önce echomarda çekterecektim fakat makinaları arızalı olduğu için çok iyi bir araştırma yaparak radyomarı buldum. Burdaki cihaz yeni bir cihaz olduğu için hiç acı olmadığı yazıyordu.
Ama genede çok korkarak gittim bugün, radyomardaki bayan sıra size buyrun dediğinde sanki bayılacaktım. Fakat o kadar güler yüzlüydü ki ve ilgiliydiki odaya geçene kadar çok az da olsa biraz rahatladım hiç acımayacak dedi. Oda da doktorla karşılaşıp tanıştıktan sonra neler yapılacağı hangi aletlerin kullanılacağını anlattı. Ama konuşma tarzı çok sıçak kanlı ve candandı. Size şöyle söyliyim doktorla konuştuktan sonra çok rahatladım. Sonra işlem başladı ve toplam 5 dk. bile sürmedi. Hiç abartısız söylüyorum hiç mi hiç acımadı. Doktora söz verdim bir sürü korkan kişi var onlarında içi rahat etsin yazıcam diye. kısacası bu film diğer bayan arkadaşların söylediği gibi acı veren bişey değil. Tabi yaptırdığın yerde önemli. O yüzden hiç tereddüt etmeden gidin ve çektirin. Fındıkzadedeki radyomarda bu yeni cihaz var. Bende adet sancısı gibi bile bir ağrı olmadı bende anlamadım. Çok şükür atlattım ve sonuçlarmda çok temiz çıktı.