Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

darkinlife bu spekulum dediğin hani vajinal muayene esnasında doktorun kullandığı alet mi???

darkinlife bu spekulum dediğin hani vajinal muayene esnasında doktorun kullandığı alet mi???

normal muayenede onunla bakmıyorlar yani bende hiç bakmadılar.Sen ultrasondaki uzun beyaz aleti diyorsun sanırım bu o değil.Metal gibi bişe içinde vidası varmış çevirince rahim açılıo. ordan bie enjektörle sıvıyı gönderiyorlar tüplere doğru.

evet eylülranacım moral çok önemli ama elimde deil kafam sürekli bebeğe endeksli oluyor bu durumada eşim çok kızıyor kendini fazla kaptırıyor sonunda da üzülüyorsun diyor ama ne yapayım gerçi bazen espiriye vuruyorum anneme arkadaşlarıma siz hiç yumurtalarınızı görmüşmüydünüz bu zamana kadar bakın ben ayda 3,4 defa onları seyrediyorum doktorumada soruyorum nasıl bu ay onlara iyi bakmışımmı diye doktorum dahil hepsi bana gülüyolar :)

Hmm... sanırım o dediğini biliyorum ben ilk muayene olmaya gittiğimde doktorum metal gibi bişeyle bakmıştı çatala çıkarıp.
Metal diyorum çünkü soğukluğundan anladım.
Ama o çok acıtan bişi değil değil mi yani bende çok acıtmadı.

Haklısın canım sonuçta aynı duyguları yaşıyoruz..
Bana da eşim üzüldüğümü gördükçe bırakalım öyleyse herşeyi önemli değil diyor..
Ama insan çevresinde gördükçe de bu özlemi artıyor inan...

Haklısın canım...
Sonuçta aynı duyguları yaşıyoruz..
Bana da eşim üzüldüğümü gördükçe bırakalım öyleyse tedaviyi diyor..
Tedavi iyi ama insan her ay beklentiye giriyo her olmadığında da üzülüyo tabii

Evet çok acıtmıyor.olay ondan ibaret en zor kısım o aletin genişletilmesi işte.onuda daha önce yaşamışsın zaten korkacak bişey yok.
Geçen alttan ultrasonda yumurtalarıma baktı doktor inan onda daha çok canım yandı.sanırım benim yaram azımsanmayacak kadar önemli bi boyutta, ondan canım yanmış olmalı

kızlar benimde bugün rahim filmi çektirmem lazım ama korkudan gidemiycem sanırım.birde merak ettiğim bişey var.bu film regl bittikten sonra çekilmiyormu?

iyi yaa okudukça moral buluyorum..
Evet kendini kasınca alttan yumurta takibi zor oluyor..

ama beni reglin son günü çağırdı.ama ben gitmiycem.az önce aradım yarın gideceğimi söyledim.korkulacak bişey yok.biz gerekeni yapacağız dedi.

tamam canım anlatırım tabi korkudan ölmezsem:)))

ilahi kim ölmüş ki sende öleceksin :)) Biz de gitmeden ölenlerdeniz de gidince ya ne kadar da abartmışlar dedim.
siz de benim gibi kas gevşetici ve ağrı kesici alın belki ben ondan iyidim ) kimbilir??

evet çektirdim.ama feci ağrıyo.utanmasam masadan kalkıp gidecektim.dün çektirdim 3 gibi falan.ama hala ağrıdan duramıyorum.hele akşam ağrıdan öldüm resmen iki büklüm gezdim.ne ağrı kesici ne başka bişey vermediler.gerek yokmuş öyle söyledi.ama en azından değdi acısına bir sorun yokmuş bunu öğrenmiş oldum.

ayy çok geçmiş olsun...
sorun olmammasına sevindim..
ağrıtan ilaç mıydı sıktıkları yoksa cihazların oraya yerleştirilmesi miydi

cihazlar hiç ağrı yada acı vermiyo.verdikleri ilaç çok can yakıyo.ilacı tazyikli veriyolar birden taaa karnına kadar gidiyo.ilaç verildiği an felaket ağrıdı.

hmm anladım..
ağrı kesici falan almamışmıydın öncesinde ben öyle duydum bikaç kişiden pek ağrı olmadığını sölediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…