- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm tahmina sanırım adet düzensizliğin var yanlış anlamadıysam çünkü bendede adet düzensizliği oluyordu ve adetimin yarısı içe kanama yaptığından kist oluyordu bende 7 cm lik kist vardı ve doğum kontrol haplarıyla gitti seninkide ilaçla gider çocuk konusuna gelince bende 1 senlik evliyim benimde olmadı ve rahim flimi çektirdim ve iki tüpümünde tıkalı olduğunu öğrendim belki sende de ondan şüphelenmiştir ama sakın korkma tedavi onunda var ben 1 hafta sonra laparoskopi olacağım ve tüplerim açılacak ve hamile kalabileceğim yani inş :) şayet eğer kistin yine oluşursa ki bende arada yine oluşuyor o flmde görünür ve olmadı sanada laparoskopi yaparlar (anestezi alıntında oluyo)onu alırlar fiyatına gelinceee rahim flimini ssk karşılamıyo ben özlede yapılmıştım anestizisiz 250 anestezili 350 ben anestezili yapmıştım inş iyileşir ve tez zamanda bunlara gerek kalmadan hamile kalırsın
rahim flimi cektirirken kürtajda rahm agzına takılan septklum mu neydi ondan takıyolar mı o bnm kabusum ondan cok korkuyorum