slm HURİYA.acaba o merkezden başka nerelerde var?istanbul bana çok uzak
:lepikadar gözde büyütmemek lazım herşey pisikolojide bitiyor ilk önce kendini hazırlaman lazım, olcak ve bitcek toplam 10 dakika bile sürmüyor ve doktorunu iyi seçeceksin benim doktorum benimle konuşa konuşa ve rahatlatıcı bir uslupla işlemi gerçekleştirdi ve benim durumumu inceleyerek ilacı rahime verdikten sonra sanki adet sancısı çeker gibi ondan biraz daha acısı var ama 3-4 dakikalık işlem sonra yavaş yavaş sancı bitiyor ve yürüyerek evine gidiyosun işlemden önce doktorun antibiyotik ve ağrı kesici veriyo nezaman nekadar içeceğini söylüyor o ilaçlarla zaten sen daha az acı çekiyosun bekletme ve cesur ol.:lepi:
o alet cok korkutoyur kotü bir anısı var bnde biraz da oyüzden ... bakalım korkunun ecele faydası yok 1 sene oldu artık bebegim olsun istiyorum zaten tek tüpüm var ihtimal azaldı bide anestezi yaptırıp 1 ay dahabeklemek istemiyorum ne yapalım ne ame gecirdim bu 10 dk dayanırım ne kadar jkötü olabilir ki bn aslnda kötü sonuc cıkmasından korkuyorum insallah iy sonuc cıkar ne olur dua edin bana bnm de dualarım sizlerle
KTG merhaba.üzülme canım ya,inşallah olur hiç sıkıntı yapma.rabbim isterse bir tüpten bir yumurta kalsa bile olur.değilmisen hayırlısını iste.
kızlar rahim flimini cektirdim korkulacak bişey olmasın zaten canımın yanmasından degil sonuctan canım yanacak die korkuyordum cok sükür temiz cıkıt bana dua eden herkeze cok tesekkür ederim allah sizede gönlünüzdekini versin