Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

çok teşekkür ederim cnm

mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum kadınlar kulubüne....ben de bugün çektirdim çok korkmuştum ama söylendiği gibi anesteziye falan kesinlikle gerek yok o kadar ağrı veren bişey değil biliyorsunuz her ay adet agrısı çekiyoruz onun gibi bişey...sakın korkmayın...hsg em temiz çıktı konya tıp fak.de çektirdim..ücret ödenmiyor...

Ben de rahim filmi çektirdim.Eğer imkan varda anestesi ile ve kendi doktorunuz tarafından çekilmesini öneririm.Ancak imkan yoksa kısa süreli olarak acıya tahammül etmek gerekiyor.İşlem bittikten sonra bunu atlatmış olmak insana büyük bir rahatlama veriyor.Ben anestezisiz yaptırdım.İşlemden 1 saat kadar önce doktor ağrı kesici veriyor.Bittikten sonra da regl ağrısına benzer bel ve kasıklarda ağrı oluyor,ağrı kesici ile kısa sürede azalıyor. Yardımcı üreme tekniklerini kullanmadan önce ön koşul olarak mutlaka yapılması gerektiğinden herkese rahat ve morallli olmalarını önerrim.Herkese geçmiş olsun,herkes kolaylıkla atlatsın umarım.[/COLOR]

arkadaslar ben 3 saat once cektırdım.bıraz agrı oluyor ama 5 dk duruyor.bıttıkten sonra kalkıp gıdıyosun hıcbısey kalmıyor acı falan.bıde bana kontrol fılmı cekılcek dedıler.yarın kontrol fılmı cektırıcem.kontrol herkese yapılıyormu

cnm bende ocak ayında cektırdım tuplerım acık allaha sukur ama benım cok fazla agrım oldu benı sedyede tokatlayarak kendıme getırdıler cok kastım kendımıı .banada dedıler kontrol flımmı bende cektırdım oo verdıklerı sıvının nerde oldugunu anlamak ıcın galıba. cektırecek olanlara allah kolaylaık versın

arkadaşlar bende bugün çektirdim ve gerçekten çok rahat geçti ilk ilacı verince hafif kasık ağrısı oldu tekrar verdi biraz yine ağrı oldu 3 . ilacı verdi ve ağrı karnıma toplandı hani böyle şişersiniz gaz sancınız olur ya öyle bir ağrı oldu o kadar doktora dedim daha ağrıcakmı dedim yok dedi bitti bu kadar şaşırdım gerçekten girerken çok heycanlıydım ama korkulcak hiç birşey yok anesteziye hiç gerek yok ama tabi herkesin farklı çok kısa süren bir işlem şimdi az derecede bel ağrım var ve biraz kanamam var o kadar allahıma şükürler olsun buda bitti sonucu tüpler açık gibi dedi ama asıl sonuç pazartesi bende anlamadım artık beklicez bakalım

dun rahım fılmı cektırmıstım bugun de kontrol fılmı cektıler ve tuplerım acık cıktı.rahatladım bıraz.ama yınede cektırecek olanlar hazırlıklı olsun cokta kolay bısey deıl.bayılacak kadarda deıl.sadece 5 dk dayanın.yarın dr la ayrıntılı konusucaz ve tedavıye baslıcak.insallah kısa surede bebegım olur ve burdan herkese guzel haberı verırım:)

ben bugün çektirdim. 2. çektirişim. hiç ağrı sızı olmadı. ilkini jinemed de çektirmiştim onda çok hafif kasık sızlamıştı. bunu şişli ecomarda çektirdim. 250 lira v hiç hiç agrı sızı olmadı.

birşey soracağım dr um olası bir radyasyon karşı bu ay korunun dedi ama herkesin doktoru böyle dememiş hatta çektirdiği ay hamile kalan var. sizlere doktorunuz bu konuda ne dedi?

bıze dr korunun falan demedı.evet dedıgın gıbı hatta ılk ay hamıle kalma sansı yuksekmıs.ınsallaah hepımızın basına

yani koruncak mıyız korunmayacak mıyız? benim yumurtlama günlerine birkaç gün kaldı :1shok:

kızlar merhaba bende rahim filmi cektirecegim ve cok tırsıyorum.anlattıklarınızı okudum demekki insandan insana degisebilen bir film bu yani rahim yapısına göre. ben birde normal dogum yaptım rahim agzı yarası dondurttum.ama yinede can tatlı anlatılanları duyunca korkuyor insan.

ben bugun dr a gıttım korunmayın dedı.hatta bu ay sansınız bıraz daha yuksek dedı.

sanırım korunun diyen bir benim doktoum kafamçokkarıştı

rahim filmi sonrasında ilk ay yumurtalar ilaçtan etkilenmiş olabilir diye korunun demiştir doktorunuz..
hamilelik olsa bile bazen sağlıklı olmayıp düşükle sonuçlanabiliyor..
hepsi kısmet hakkınızda hayırlısı..

slm bende çektirdim ama beni komple bayılttılar çok tecrübesizdim ve hiç bilgim yoktu o yüzden ne oldu bitti hiç bilmiyorum ama kanamam oldu baya 10 günde ilişki yasak dedi kendimizi onlara emanet ettik sonumuz hayır olsun...............

ya arkadaşlar benim doktorumda istedi rahim filmi ama benim tüplere bakmak için değil. çünkü kapalı olsa hamile kalamazdım herhalde ben hamile kalıyorum ama bebekler yaşamiyor ama hepiniz tüplerden bahsetmişsiniz. ben çok korkuyorum yaaa
Benden neden istediki doktorum lütfen fikri olan yardım etsin. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

sadece tüplere değil rahim şekline ve bozukluklarına da bakılıyor. rahimde perde veya bendeki gibi bazı yapışıklıklar çıkabiliyor. bunlar da zaten bebeğin tutunmasına engel oluyor. bazen rahim filmi bile yetmiyor histeroskopi gerekebiliyor

kızlar slm bende rahim filmini yıllar önce çektidim çok acı bişeydi yakıcı bir sıvı verdiler rahmime belime kadar gitigini hissettim 1anlık bir acıydı ama o masadan kalkamadım bir müddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…