Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Umarım bişey yoktur.Teşekkür ederim ilgine.doktorumdan rice edeyim ben.

canım sizinle aynıydı doktor eşimin sonuçlarına baktığında tek şansınız aşılama demişti yıkılmıştım,ama Allah'ın hikmeti işte ne denir ki...eşimde ileri yönlü hareket azdı ve morfoloji düşüktü bende pco luyum ayrıca ve pıhtılaşma fakktörüm fazlaaa....
umarım sana da bana olan olur...

AYYY hayatım aynen dr bizede öyle dedi aşılama dedi...dediğin gbi Allah'ın işi....nasıl meraklandım bende şimdi çünkü aynıyız gerçekten bndede pko belirtileri vr çünküüü.canımcımmm cvbın için teşekkür ederim...inşşşş bende bu ay hayırlı haberi alırımm olmazsada aşılamada Allahım yardımcım olsunnnn:1hug:

ben de hsg çektıreceğim sanırım dr bu ay klomen vermıştı kullandım ama olmassa hsg isteyeceğim dedi 2 ay denedı henuz bakalım olmassa çektırmem gerek ne yapacağım ben de cok kararsızım anestezılı mı anestezısız mı çektırsem çok da korkuyorum uykularım kaçtı 1 haftadır gecelerı uyuyamıyorum yardımınıza ihtıyacım var bana akıl verın ne olur ve ist avrupa yakasında oturuyorum memnun kalan arkadaşlar adres verebılırler mı?

canım benim canım çok tatlı olduğu için ben anestezili çektiridim ve hiçbişiy hatırlamıyorum bn anesteziliyi tavsiye ederim.ben gayet rahat atlattım ama tabi karar senin.bu hsg olayı kişiden kişiye farklılık gösteriyor kimisinin az sancısı oluyo kimisinin çok umarım seninkide rahat geçer cnmkaydirigubbakcemile5

bende 16 mayıs adet tarihim adetin ilk günü arayıp randevu alıcam haftaya çekilicem anestezili çekilmiycem herkes gerek yok diyor ağrı olsa bile 10dk lık bir işlem kısa sürüyor falan diyorlar bende o yüzden anestezi almıcam bakalım birde ben 20 haftalık suni sancılı normal doğum yaptım herhalde ondan kötü değildir diye düşünüyorum kendime öyle teslli veriyorum ama sonrasında ertesi günü işe gidilip gidlmiyeceğini bende merak ediyorum :uhm: çektiricek arkadaşlara allah yardım etsin inşallah hepimiz istediğimiz gibi sonuç alırız

canım şimdiden geçmiş olsun.
canın çok tatlı değilse aşırı ağrın olmaz merak etme..
sadece ilaç verildiğinde kasılma batma oluyor kasıklarda hepsi o..
yalnız 3 kez çeksinler..
benimkini 2 de bıraktılar.. ilaç geçiyor diye..
3 kez çekildiğinde daha detaylı sonuç alınıyormuş..
korkma emi.. Şeniz

sağol canım içimi rahatlattın şimdi 3.kez çekin dediğim zaman birde bana kızmasınlar ama neyse ben söylerim bakalım 22 mayıs sabah 9 a gün verdiler canım geri sayım başladı yani bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım zaten sende anlarsın kaç kez çekildiğini..
bende 2 kezde ilaç geçtiği için çekmeyelim dediler 3. yü..
sende de aynı durum olursa çekiin dersin..
hadi hayırlısı olsun canım..

bende iki hafta önce çektirdim hsg yi. yalnız gitmeden önce doktorumun tavsiyesiyle 1 tane 550lik apranax içtim. gitmeden sağlam bir ağrı kesici içerseniz çok daha sorunsuz oluyor. ilacı verdikleri sıradaki basınçtan dolayı bir iki ağrı haricinde hiç sıkıntım olmadı. 5 dakikada çektiler hemen ayağa kalktım ve günüme devam ettim. acı eşiğimin yüksek olmasının yanısıra sanırım ağrı kesicinin de çok faydası oldu.

bende cektirdim ama ilkinde cok korktugum icin masadan kalktim ama 2.seferde anestezili cektirdim hicbirsey anlamdim ama 2.sefer cektirdigimde doktor cok dedi anestezi alma diye ama ben korkudan aldim cok kolay bir islemmis ilkini erdemde denedim ama cok korktum anlatamam

arkadaşlar anestezili çektirmeye doktorlar müsade etmiyor sanırım..bende çektirmedim.çektirsemde anestezili çeken dr bulurum sırf bu işlem için canım çok tatlıdır.
dr .um en son aşama çekeriz demişti.ben dr gitmeyi bıraktım uzun süredir kendi halimdeyim....

nix agrısız geçti fakat spekulum takılırken bişey hissetmedinmi..

rahim filmimi 4 gün önce çektirdim öyle söylendiği gibi ağrım olmadı. doktorum korkma fazla acımayacak dedi çekerken şimdi biraz acıyabilir diye uyardı. biraz acıdı çok az kanamam oldu. ama içim çok rahatladı kanallarım açıkmış. korkmadan çektirmenizi tavsiye ederim çıkarken gülücükler atıyor insan. :)))) mevlam hepimizin bebişlerini tez zamanda verir inşallah...

kızlar bende cumartesı gunu cektırdım ve kesınlıkle korkulcak bsıey degıl, ama ben ozel goruntuleme bır merkezı vardı oraya gıttım ve korkumdan agladım masadan kalktıgımda kendımden utandım agladıgım ıcın :)))) aklında sormak ıstedıgınız ne varsa bıldıgım kadarıyla ve yasadıgım kadarıyla sıze anlatabılırım arkadaslar cunku bende cektırmeden once cok arastırmıstım ve her anını her asamasını ogrenmek ıstıyordum, allah hepımızı yardım etsın gonlumuze gore versın ınsallahhhh

arkadaşlar ben kist ameliyatı oldum yaklaşık 1 ay kadar geçti doktorum 1 kadar sonra tekrar muayene edicek bebiş için hazırlıklara kontrollere başlıycaz bu hsg nasıl çekiliyor, ilaç nasıl veriliyor beni bilgilendirirseniz sevinirim!

geçmiş olsun dilara ..
inş bu yolda fazla gecikmezsiniz..
rahim filmi için sedye üzerine yatıp bacaklarını kıvırıyorsun...
önce spekulum sonra rahmi sabitlemek için başka bir alet daha takılıyor..
ilaç ince bir kataterle veriliyor..
ağrı sadece ilaç verildiğinde oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…