başka bölüm yok doktorun seni yönlendiriyor.. eğer doktorun uygunsa çekiyordur.. devlet hastanelerinde asistanlar çekiyor.. özele gidiyorsan doktorundan da rica edebilirsin.. Allah sağlık versin.. inş önemli bişey değildir..
canımmmm Allahım kucağına almayı nasip etsin, ne güzelll canımcım bende nisan ayında hsg çektirdim 13 mayısda adet olmam lazım adet olursam senin dediğin gibi aşılamaya geçilecek,inş,,,bende hamileyimdir ama sanmıyorum çünkü benim eşimde sperm morfoloji ve hareket problemi vr senin eşindede bi problem vrmıydı yoksa sendemiydi sadece hayatım?mirmirmirmir
canım sizinle aynıydı doktor eşimin sonuçlarına baktığında tek şansınız aşılama demişti yıkılmıştım,ama Allah'ın hikmeti işte ne denir ki...eşimde ileri yönlü hareket azdı ve morfoloji düşüktü bende pco luyum ayrıca ve pıhtılaşma fakktörüm fazlaaa....
umarım sana da bana olan olur...
ben de hsg çektıreceğim sanırım dr bu ay klomen vermıştı kullandım ama olmassa hsg isteyeceğim dedi 2 ay denedı henuz bakalım olmassa çektırmem gerek ne yapacağım ben de cok kararsızım anestezılı mı anestezısız mı çektırsem çok da korkuyorum uykularım kaçtı 1 haftadır gecelerı uyuyamıyorum yardımınıza ihtıyacım var bana akıl verın ne olur ve ist avrupa yakasında oturuyorum memnun kalan arkadaşlar adres verebılırler mı?
bende 16 mayıs adet tarihim adetin ilk günü arayıp randevu alıcam haftaya çekilicem anestezili çekilmiycem herkes gerek yok diyor ağrı olsa bile 10dk lık bir işlem kısa sürüyor falan diyorlar bende o yüzden anestezi almıcam bakalım birde ben 20 haftalık suni sancılı normal doğum yaptım herhalde ondan kötü değildir diye düşünüyorum kendime öyle teslli veriyorum ama sonrasında ertesi günü işe gidilip gidlmiyeceğini bende merak ediyorum :uhm: çektiricek arkadaşlara allah yardım etsin inşallah hepimiz istediğimiz gibi sonuç alırız
canım şimdiden geçmiş olsun.
canın çok tatlı değilse aşırı ağrın olmaz merak etme..
sadece ilaç verildiğinde kasılma batma oluyor kasıklarda hepsi o..
yalnız 3 kez çeksinler..
benimkini 2 de bıraktılar.. ilaç geçiyor diye..
3 kez çekildiğinde daha detaylı sonuç alınıyormuş..
korkma emi.. Şeniz
sağol canım içimi rahatlattın şimdi 3.kez çekin dediğim zaman birde bana kızmasınlar ama neyse ben söylerim bakalım 22 mayıs sabah 9 a gün verdiler canım geri sayım başladı yani bakalım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar dün çektirdim bu kadar kolay gecebileceğini tahmin etmemiştim... sedyeye yattım acıcak ağrıcak diye beklerken bitti dediler....kanamamda olmadı...ayrıca 2 saatte yol gittim eve geldim cok az sancım oldu...cok mutluyum hiç bir problemde cıkmadı tüplerim acık...
radyatom da çektirdim dr. ve hemşirelerle sohbet ettik çnce beni cok rahatlattılar...onlara sonsuz teşekkür ediyorum ....