en iyisini yaparsınız.. benim hiç anlatılan gibi korkunç geçmedi.. hiiç canım yanmadı.. dediğim gibi ilaç verildiğinde kasıklarda batma oluyor.. kramp giriyor gibi.. o da anlık zaten.. geçmiş olsun şimdiden.. ben 11. gün çektirdim..Bende Allah nasip ederse salı günü çektircem rahim filmi, 8. günüme denk geliyor yani adet bitmiş olacak.. yanlız acaip ürküyorum, arkadaşım çektirmişti ve çok kötü bişey olduğunu söyledi çok kanaması olmuş çok acımış falan filan. ama korkumu yencem ve çektircem. tabiiki acıycak, en hassas yerimizle alakalı sonuçta bu. en acıya duyarlı yer. ama napalım deneyip deneyip her ay üzülmektense, çektirip bişey varmı öğrenip içimin rahatlaması daha önemli bişey. bebeğime yaklaşacaksam bir adım daha korkumu yenmem gerek. evet korkmuyorum aslanlar gibi gidip çektircem......:lepi: :uhm:
sağol canım bi korkuyorum bi korkmuyorum bende bi tuhaf oldum, millet bazen hakkatten kötü şeyler yazıyor e bu yüzden insan ister istemez korkuyor bilmediğim bişey olduğu için. sende bebek istiyosun dimi benim gibi, biz 7 aydır istiyoruz olmadı, ama olucak nasipse. buay gene hastalandım bugün 3. günüm, yarın 4. günüm. yarın hormon testime bakılacak. inşallah sonuçlarımız güzel çıkar..
merhaba kızlar bend eadet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve allttan bakınca bi problem görmedi ultrasonla bakınca rahim şeklimi çengel şekline benzetti çocuk düşündüğünüz zaman rahim filmi çektirin dedi beni bi korku aldı tabi .Sizce ultrasonda bakılınca rahim şeklini %100 bilinebilir mi ve tüplerin tıkalı olup olmadığı hakkında bi bilgi verilebilir mi? sizce çektireyim mi rahim filmini Teşekkürler
merhaba kızlar bend eadet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve allttan bakınca bi problem görmedi ultrasonla bakınca rahim şeklimi çengel şekline benzetti çocuk düşündüğünüz zaman rahim filmi çektirin dedi beni bi korku aldı tabi .Sizce ultrasonda bakılınca rahim şeklini %100 bilinebilir mi ve tüplerin tıkalı olup olmadığı hakkında bi bilgi verilebilir mi? sizce çektireyim mi rahim filmini Teşekkürler
öncekle geçmiş olsun,
Eğer ki çocuk istiyorsanız rahim filmi hamilelik için çok önemli,rahmin yapısı,tüplerin durumu(açık-kapalı olması) hakkında kesin sonuca ulaşabilmek için, bu filmi çektirmeniz gerekiyor..bence hiç zaman kaybetmeden çektirin...
3 hafta önce çektirdim.dayanılmayacak bir ağrı değil, biraz cesaret hepsi bu...
teşşekür ederim adet gününün bitmesini beklicem artık peki siz nasıl aldınız bu kararı ultrasonda bi problem olduğumu ortaya çıkmıştı acaba ayrıca maliyeti ne kadar bu filmin?
Düşük yapmanın nedeni neydi acaba, rahim şeklinden mi dolayı şundan soruyrum dr. rahim şeklini farklı bulunca düşük yapabilirsin diyince bu durumdan düşük yapanlar var mı diye merakımdan soruyorum. maliyetide gerçekten çok düşük deilmiş ya teşekkürler bilgin için en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiylecanım ben yaklaşık 8 aydan beri korunmuyoruz ve hamile kalamıyordum,13 ocakta hamile kaldım ve düşük yaptım,doktora gittiğimde doktorum kafadan bişey yapmak istemediğini söyledi ve film çektirmemi istedi bu yüzden çektirdim.
Ayrıca bu film adetin 8 ile 10 arasında çekiliyor.
Maliyete gelince 220.00 tl ödedim filme.
Geçmiş olsun...
Düşük yapmanın nedeni neydi acaba, rahim şeklinden mi dolayı şundan soruyrum dr. rahim şeklini farklı bulunca düşük yapabilirsin diyince bu durumdan düşük yapanlar var mı diye merakımdan soruyorum. maliyetide gerçekten çok düşük deilmiş ya teşekkürler bilgin için en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle
mrb,jinekolojik muayenelerim normaldi rahmin yapısı vs...ama şöle bi şanssızlık yaşadım,grip oldum ateşim çok çıktı(38-40)direk özel bi hastanenin dahiliye servisine götürdü eşim, hamileyim die ilaç vermedi.ağrı kesici ateş düşürücü şeklince,bende o ateşle bebeğimi düşürmüş oldum canım.doktorum bu tür ateşli hastalıklarda bebek ya düşer yada sakat doğar dedi,bundan dolayı da bu filmi istedi.
ama ben derim hiç vakit kaybetmeden çektirmekte fayda var...net bilgilere öle ulaşmış olursun ,kafanda da sorun yapma sakın.her şeyin bir çaresi var...
hayırlı haberlerini bekliyorum.
hşk...
anladım canım herşeyde bi hayır vardır işallah son olurda sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın. ben de biraz önce geldim dr. çok iyi ilgilendi rahim şeklimin gayet normal olduğunu söyledi çektirmem için bi neden yok dedi . zaten ultrason aleti farklıydı karnımın üstünden deilde aleti içime sokarak ultrasonda baktı sanırım 4 boyutluydu o yüzden baya güvendim . zaten bana şeklini çizp ultrasanda gösterirken şekilleri karşılaştırdı. tşk. sanada bol şans güzel haberlerini bekliorum.:dance: