slm bayanlar bende rahim filmi çektirmiştim ilk başta muayene sırasında acıyo biraz ama sonra geçiyo bana bebeğin olmaz demişti dr o yüzden rahim filmi istemişti ondan çektirmiştim tüp bebeğe yönlendirmişti herşeyi hazırladık tedaviye başlıçaktık sonra hamile kaldım dr çağırdı tedaviye başlıya biliriz gelin diye ama ozaman 1aylık hAmileydim ne kadar doğru bilmiyorum ama rahim filminden sonra hamile kalınır diyolar öyle veya böyle rabbim bize şimdi öyle güzel bi evlat verdiki herşeye değer anne olmak dünyanın en güzel şeyi iyiki anneyim
selam kızlar bende çektirem ama korkoyorum
bugün rahim filmi çektirdim kzılar eğera det sancısı çekiyosanız bu ağrı yabancı gelmeyecektir benim gibi, adet sancısının çok daha şiddetlisi, bende ilaç içeri verilirken çığlık attım ama dayanılmayacak bi ağrı değil korkupta yaptırmaktan çekinmeyin inşallah çektiğimiz acılara değer
kızlar benımde önümüzdekı hafta cektırmem gerekıyor ama anestezıyle yaptırcam, anestezılı yaptıran arkadaslar bıraz bılgı verebılırlermı oncesınde ve sonrasında neler oluyor, genel mı yoksa lokal anestezımı verıyolar nekadar zamanda kendıne gelıyosun bu olayı kafamda cok buyuttum lutfen yardım edın yazacaklarınız benım ıcın gercekten cok onemlı...
cnm ben anestezı ılae cektırdım 45 dk sonra ayıldım korkma bence fılmden sonra bıraz kanama oldu ama o gun gectı o kadar yalnız ayıldıktan 48 saat ıcınde herhangı bı hap kullanma