Rahim filmi (HSG) tecrübesini yaşayanların paylaşım alanı..

Sevgili arkadaşlar neden bu denli abartıyorsunuz anlamıyorum .Kendiniz bu filmi çekildiniz ve rahatladınız geride kalanları mı germek amacınınz ??Sizlerin yüzünden bu filmi çekilmeye gittiğimde bayılacak gibi oldum,burada anlattıklarınız bu abartılarınız yüzünden...Yeni çekilecek arkadaşlarıma söyleyeceğim tek şey şu kimsenin dediğine aldırmayın .Rahim Filmi normal muayene dışında yaşadığınızdan farklı olarak sadece 3 saniyelik bir karın ağrısıdır başkada birşey değildir...Anesteziye falan da gerek yok ayrıca...

perşembe günü saat 15:00 da radyotom-radyomar da rahim filmi çektiricem...teldeki bayan beni baya ikna etti ağrı olmayacağı konusunda...ağrısız bi yöntem kullanıyolarmış...makineleri çok farklıymış rahme şekil verme gereği duyulmadan ilacı yollayabiliyolarmış...allahım inşallah sancısız sorunsuz geçer...ssk anlaşması yok 320 tl....

anestezi hikayelerini okuduğumda çok şaşırdım. çok basit ve kısa süre bir yöntemle çekiliyor rahim rontgeni ve neredeyse hiç acı çekilmiyor. ben de çektirmeden önce, daha önce çektirenlerden çok ağrılı ve zor olduğunu duymuştum ve korkmuştum. korkulacak bişey olmadığını doktorun bitti kalkabilirsin dediğinde anladım.
daha önce çektiren arkadaşlar lütfen diğerlerini korkutmayın...

Dün çektirdim sonunda bende hsgmi ve tüplerim açık ve temiz çıktı arkadaşlar rahmin şeklide normalmiş çok şükür hihoyyyt . nerdeyse 2 yada 3 dakika sürdü ve sadece ilaç verilmesi esnasında biraz agrı hissediliyor oda dayanılmıyacak gibi degil, her gireni öksürttüler bizde demekki ilaç o esnada daha rahat ilerliyor.. Birde öncesinde iğne vuruyolar popişden ağızda kuruluk yapıyor panik olmayın :)

Vicdancım..Bende yakın zamanda çektirdim.Hiç korkma..Benimde gözümü korkutmuşlardı.Ama Sevar'ın dediği gibi sadece adet sancısı gibi oluyor..Kendini sıkma..Rahat bırak işlem sırasında..Umarım herşey istediğin gibi olur..

slm bayanlar bende rahim filmi çektirmiştim ilk başta muayene sırasında acıyo biraz ama sonra geçiyo bana bebeğin olmaz demişti dr o yüzden rahim filmi istemişti ondan çektirmiştim tüp bebeğe yönlendirmişti herşeyi hazırladık tedaviye başlıçaktık sonra hamile kaldım dr çağırdı tedaviye başlıya biliriz gelin diye ama ozaman 1aylık hAmileydim ne kadar doğru bilmiyorum ama rahim filminden sonra hamile kalınır diyolar öyle veya böyle rabbim bize şimdi öyle güzel bi evlat verdiki herşeye değer anne olmak dünyanın en güzel şeyi iyiki anneyim

Allahım sana ve çocuguna uzun ömürler versin.. Negüzel söylemişsin.. bizede tüp bebek yapabiliriz dedi, herşey normal tüplerimde açık çok şükür ama nedeni bilinmediginden bizede böyle bir seçenek sunmuştu dr. 3 yılımız dolmadıgı için tüp bebek tedavisinede girişemedik, beklemedeyiz bakalım.., bende bu ay çektirdim rahim filmi.. ve böyle okudukça belki bu ay olabilirmi diye ümitleniyorum, hayırlısı bakalım, Allahım hayırlısını versin hepimiz için inşallah..:Saruboceq:

selam kızlar bende çektirem ama korkoyorum

inan korkmanı gerektirecek bir işlem olmuyor.. kadın doğum muayene masasına değil sedyeye yatıyosun.. bacaklarını dikiyosun.. adet ağrın varsa hani arada kramp girer kasıkların kasılır ya öyle ağrı oluyor sadece ilaç verildiğinde hepsi bu.. gözünde büyütme.. şimdiden geçmiş olsun..

slm kızlar ben yeni üye oldum.gecen cumartesi bende çektirdim rahim filmi,aman allahım öyle zor bişi görmedim.bir haftadır kasıklarım ağrıyo,çok zormuş.......klava:

bencede dayanılmayacak bişi değil,:lepi:

inşallah bizde kavuşuruz bebişlerimize,,,,,,,,,bir adım kaldı ....
bu arada şeker hapı kullanan varmı ne işe yarıyo

kızlar dün çektirdim bu kadar kolay gecebileceğini tahmin etmemiştim... sedyeye yattım acıcak ağrıcak diye beklerken bitti dediler....kanamamda olmadı...ayrıca 2 saatte yol gittim eve geldim cok az sancım oldu...cok mutluyum hiç bir problemde cıkmadı tüplerim acık...
radyatom da çektirdim dr. ve hemşirelerle sohbet ettik çnce beni cok rahatlattılar...onlara sonsuz teşekkür ediyorum ....

kızlar benımde önümüzdekı hafta cektırmem gerekıyor ama anestezıyle yaptırcam, anestezılı yaptıran arkadaslar bıraz bılgı verebılırlermı oncesınde ve sonrasında neler oluyor, genel mı yoksa lokal anestezımı verıyolar nekadar zamanda kendıne gelıyosun bu olayı kafamda cok buyuttum lutfen yardım edın yazacaklarınız benım ıcın gercekten cok onemlı...

cnm ben anestezı ılae cektırdım 45 dk sonra ayıldım korkma bence fılmden sonra bıraz kanama oldu ama o gun gectı o kadar yalnız ayıldıktan 48 saat ıcınde herhangı bı hap kullanma

canım o kadar büyütmene gerek yok. ben de çok büyütmüştüm kafamda ama büyüttüğüm kadar değildi. ayrıca doktorum anesteziyle çekilmesini kesinlikle istemedi. zaten 10 dk.falan sürüyo en fazla. ağrı oluyo olmuyo desem yalan olur. ama buna dayanamazsak doğuma nasıl dayanıcaz. bence hiç narkoz falan alma 10 dakkada olsun bitsin herşey. sonrasında biraz ağrı oluyo adet sancısı gibi. bi de kanama oluyo biraz. ertesi gün o ağrıyı bile hatırlamıyosun. hem de film çekildikten sonra enfeksiyon riskine karşı antibiotik veriyo doktor. narkoz alırsan onu nasıl kullanıcaksın enfeksiyon kapma riskinden iyidir bence.

merhabalar bende pazartesi günü çektirecem bu filmi yazdıklarınız beni çok rahatlattı inş sorunsuz geçer benimki de görüşürük arkadaşlar:):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…